Jedinstveno godišnje priznanje

U tijeku prijave za Project Management Awards – za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje

druženje u kafiću

Natječaj za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača otvoren je do 20. listopada 2019. Osim nagrada pobjednicima pruža priliku za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju iduće godine.

Petu godinu zaredom, u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crewa Croatia, dolazi najočekivaniji godišnji događaj za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje – Project Management Awards. Riječ je o jedinstvenom godišnjem priznanju u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije – za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača – te je prvi korak u njihovu profesionalnom uspjehu u upravljanju projektima.

Uz navedeno PMA predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju IPMA Global Individual Award – Young Project Manager of the Year sljedeće godine Natječaj je otvoren za sve projekte koji su završeni u 2018. ili 2019. godini, a koje su vodile osobe od 20 do 35 godina starosti. Isti uvjeti vrijede i za znanstvene istraživačke radove u kategoriji Najbolji mladi istraživač.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati najkasnije do 20. listopada 2019. na e-mail adresu: pma@youngcrew.hr. Sve dodatne informacije i obrasce moguće je pronaći na poveznici.

Svečana dodjela nagrada za najbolje u upravljanju projektima u Hrvatskoj održat će se 17. prosinca 2019. u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima, a u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima. Young Crew Croatia ogranak je osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 20 do 35 godina. 

Komentari na članak

Vezani članci

Superbrands

Svečana dodjela

Dodijeljena Superbrands priznanja najboljim hrvatskim brendovima

– Iza nas je još jedna godina ulaganja u Superbrands – neovisan autoritet za brending koji u Hrvatskoj djeluje cijelo desetljeće. Superbrands iz godine u godinu pokazuje potrošaču da svaki pojedini brend vrijedi više ukoliko nosi ovu prestižnu oznaku te da je priznati član prestižnog društva u koje mogu biti pozvani samo izabrani brendovi. – istaknula je Lea Brezar.

Konferencija "Tvoja budućnost, tvoja odgovornost"

Rezultati istraživanja

Slavonci najnezadovoljniji mjerama zapošljavanja; na temelju ovakvih podataka kreiraju se smjernice za Nacionalnu strategiju

Svjetski savez mladih Hrvatska predstavio je rezultate istraživanja o stavovima mladih o zapošljavanju i samozapošljavanju. Na temelju tih rezultata izrađen je nacrt općih problema mladih koji će pak poslužiti za kreiranje smjernica za Nacionalnu strategiju za zapošljavanje i samozapošljavanje mladih u RH.

Sveučilište u Splitu

Znanstvena suradnja

Sveučilište u Splitu sa Sveučilištem Penn State planira 12 novih projekata

Bogata i plodonosna suradnja ovih dvaju sveučilišta traje već dugi niz godina, a sada je proširuju i podižu na višu razinu.

EU zastava

Diskusija u Klubu Zona

Ured Europskog parlamenta potiče izlaznost splitskih studenata i srednjoškolaca na izbore

Predavanjem namijenjenim splitskim mladima i razmjenom ideja pokušat će se odgovoriti na pitanja kako i zašto povećati izlaznost ove dobne skupine na izbore 26. svibnja 2019.

foto

Slobodno vrijeme

Gitare, zdravlje i ovisnosti obilježit će prosinac u Klubu za mlade Zagreb

Donosimo vam popis aktivnosti koje će se ovog mjeseca održati u sklopu trogodišnjeg programa za mlade – Kluba za mlade Zagreb.