Jedinstveno godišnje priznanje

U tijeku prijave za Project Management Awards – za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje

druženje u kafiću

Natječaj za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača otvoren je do 20. listopada 2019. Osim nagrada pobjednicima pruža priliku za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju iduće godine.

Petu godinu zaredom, u organizaciji Hrvatske udruge za upravljanje projektima i Young Crewa Croatia, dolazi najočekivaniji godišnji događaj za ostvarene projekte i njihove mlade voditelje – Project Management Awards. Riječ je o jedinstvenom godišnjem priznanju u Republici Hrvatskoj koje se dodjeljuje u tri kategorije – za najbolji projekt, najboljeg mladog voditelja projekta i najboljeg mladog istraživača – te je prvi korak u njihovu profesionalnom uspjehu u upravljanju projektima.

Uz navedeno PMA predstavlja dobar okvir za procjenu vlastitih sposobnosti u konkurentskom okruženju te pruža priliku pobjednicima za sudjelovanje na međunarodnom natjecanju IPMA Global Individual Award – Young Project Manager of the Year sljedeće godine Natječaj je otvoren za sve projekte koji su završeni u 2018. ili 2019. godini, a koje su vodile osobe od 20 do 35 godina starosti. Isti uvjeti vrijede i za znanstvene istraživačke radove u kategoriji Najbolji mladi istraživač.

Natječajnu dokumentaciju potrebno je poslati najkasnije do 20. listopada 2019. na e-mail adresu: pma@youngcrew.hr. Sve dodatne informacije i obrasce moguće je pronaći na poveznici.

Svečana dodjela nagrada za najbolje u upravljanju projektima u Hrvatskoj održat će se 17. prosinca 2019. u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e (International Project Management Association), vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima, a u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima. Young Crew Croatia ogranak je osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 20 do 35 godina. 

Komentari na članak

Vezani članci

MDD

Na današnji dan

VIDEO: Hvalevrijedne akcije koje mladima vraćaju vjeru u dostojanstvo i samopoštovanje

Danas se diljem svijeta obilježava Međunarodni dan dostojanstva. Cilj je podići svijest mladih ljudi o tome koliko zapravo vrijede te koliko mogu pomoći jedni drugima.

LEAP Summit 2019 2

Međunarodna konferencija

LEAP Summit opravdao prestižan status najveće konferencije za mlade u jugoistočnoj Europi

Drugog dana najveće konferencije za mlade na području jugoistočne Europe program se odvijao na čak četirima pozornicama. Donosimo dašak atmosfere.

FUL KULTURNO

Natječaj Brend kulture

FUL KULTURNO nagrađuje ful kulturni projekt s 10 000 kn

Niskobudžetna kulturna događanja, kao što su promocije, predstavljanja, festivali i drugo, do 1. rujna mogu se prijaviti na natječaj FUL KULTURNO te konkurirati za nagradu od 10 000 kn.

Panel-diskusija "Video influenceri"

Zaključci Dana medijske pismenosti

„Influenceri imaju odgovornost prema mladima.”

Donosimo zaključke panel-diskusije održane na Sveučilištu VERN' u okviru obilježavanja Dana medijske pismenosti.

Predstavljena Nagrada za transfer znanja

Primjeri dobre prakse

Zaklada Sveučilišta u Rijeci nagrađuje najbolje transfere znanja s 10 000 kuna

Natječajem Zaklade Sveučilišta u Rijeci dodjeljuju se nagrade u kategorijama: poslovna suradnja, inovacijski projekti i razvoj tehnoloških rješenja. One uključuju povelju i financijski iznos u visini od 10 tisuća kuna bruto.