Likovna umjetnost

U tijeku peti natječaj za rad koji se predstavlja na pročelju CROZ-a. Odabranom umjetniku 5000 kn

Prikaz rada Ivane Barišić Tomšić

Do 26. studenog zaprimaju se radovi članova HDLU-a od kojih će se najbolji predstaviti na pročelju zgrade tvrke CROZ, a čijem će se autoru isplatiti autorski honorar od 5000 kuna.

HDLU i CROZ pokrenuli su suradnju kojom umjetnici sudjeluju u osmišljavanju likovnog rješenja koje se predstavlja na pročelju zgrade tvrtke, a originalni radovi trajno su izloženi u uredskim prostorima CROZ-a. U tijeku je natječaj za peto likovno rješenje plakata, a namijenjen je isključivo članovima HDLU-a.

Tema je za peti plakat Zahvalnost, a skice radova zaprimaju se do 26. studenog 2018. Odabranom će se umjetniku isplatiti autorski honorar u iznosu od 5000 kuna neto. Umjetničko će se djelo uvećati, skenirati i isprintati na plakatu dimenzija 12 x 4.80 m te postaviti na pročelju zgrade CROZ-a gdje će biti izloženo tri mjeseca. Ista se nalazi u Lastovskoj ulici, a plakat je vidljiv s petlje Avenije Marina Držića i Slavonske avenije u Zagrebu.

Tvrtka CROZ, nastojeći društveno odgovorno postupati kroz inkluziju umjetnika u svoje poslovno okružje, odlučila se na ovu suradnju jer želi javni prostor i prostor rada svojih djelatnika oplemeniti umjetničkim djelima umjesto uobičajenim reklamnim vizualnim rješenjima. Dosad su izlagani plakati Helene Klakočar, Maje Bachler, Korine Hunjak i Ivane Barišić Tomšić.

Sve se dodatne informacije nalaze na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Slovom za svoj zavičaj

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga vas poziva:

Predstavi svoj zavičaj i osvoji vrijedne nagrade!

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu poziva studentice i studente da se odazovu na sudjelovanje u projektu natjecateljsko-humanitarnoga karaktera pod nazivom „Slovom za svoj zavičaj“. Neka najbolji rad pobjedi.

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

Međunarodni književno-likovni natječaj „Učka mi se“

Radovi nadahnuti ljepotama Učke donose vrijedne nagrade

Otvoren je natječaj udruge Tinta 910 za kratku prozu, poeziju, fotografiju, ilustraciju i sliku inspiriranu Učkom.

Coca Cola traži pripravnike

Uči, zalaži se, iskaži se!

Postani dio „Coca-Cola” tima

Kako stoji u najavi na web-stranici „Coca-Cole”, ukoliko ste mladi i želite raditi s vrhunskim stručnjacima, sada je vrijeme da se prijavite! Možda „Coca-Cola” traži baš tebe!

http://www.stucos.unios.hr/wp-content/uploads/2015/04/IMG_9107.jpg

SC Osijek

Objavljen natječaj za smještaj u osječkim studentskim domovima i subvenciju privatnih smještaja

Rok za prijavu jest 23. srpnja, a privremene rang-liste bit će objavljene početkom kolovoza. Pravo sudjelovanja u natječaju ostvaruju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani članica EU-a s prijavljenim boravkom u Republici Hrvatskoj.

Isto

Sveučilište u Rijeci

Raspisan drugi krug natječaja za „Erasmus”

Studenti svih godina i studija mogu se prijaviti na natječaj za studijski boravak ili stručnu praksu u inozemstvu. Rok za prijavu je 17. rujna.