Jačanje civilnog društva

U tijeku natječaj za dodjelu prostora udrugama

Ured

Do 28. svibnja traju prijave na natječaj kojim Grad Zagreb dodjeljuje gradske prostore na korištenje neprofitnim udrugama i drugim organizacijama civilnog društva.

Grad Zagreb objavio je natječaj za dodjelu gradskih prostora. Za korištenje jednog od 15 poslovnih prostora koji su obuhvaćeni ovim Natječajem prijaviti se mogu udruge i druge organizacije civilnoga društva koje postoje najmanje godinu dana i upisane su u Registar neprofitnih organizacija. Osoba/e ovlaštene za zastupanje moraju biti u mandatu, a udruga mora uredno plaćati doprinose i poreze te druga davanja prema državnom proračunu i proračunu Grada Zagreba. Protiv udruge, odnosno osobe koja ju zastupa ne smije biti vođen nikakav kazneni postupak niti smije biti pravomoćno osuđena za prekršaj ili kazneno djelo iz članka 48. Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge.

Prijave su moguće do 28. svibnja 2018. godine, a dostavljaju se preporučenom poštom na adresu: Grad Zagreb, Povjerenstvo za dodjelu gradskih prostora na korištenje udrugama, putem Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada, Odjela za poslovni prostor i poslove zakupa, Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb, s naznakom Ne otvaraj – javni natječaj za dodjelu gradskih prostora udrugama. Prijavnu dokumentaciju moguće je dostaviti i osobno u pisarnici zgrade gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, prizemlje, šalter 1.

Obrasci koji su sastavni dio natječajne dokumentacije mogu se preuzeti s web-stranice Grada Zagreba, gdje možete pronaći i sve dodatne informacije o ovom natječaju. Popunjavaju se na računalu prema uputi navedenoj u natječajnoj dokumentaciji. Prijava u papirnatom obliku mora sadržavati obvezne obrasce vlastoručno potpisane od strane osobe ovlaštene za zastupanje te ovjerene službenim pečatom udruge.

Komentari na članak

Vezani članci

Učionica; izvor: https://pixabay.com/en/classroom-lecture-hall-college-1699745/

Ujedinjeni narodi

Prijavite se na natječaj za polaznike UN Akademije

U suradnji s Diplomatskom akademijom Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske organizira se UN Akademija u sklopu koje je moguće naučiti sve vezano uz rad Ujedinjenih naroda te po završetku dobiti potvrdu o sudjelovanju koja će pronaći lijepo mjesto u životopisu.

SC Split logo

SCST poziva studente

Kreiraj logo za splitski SC i osvoji 2000 kuna

Nova akademska godina samo što nije počela, a bez obzira na to jeste smješteni u domu, stanu ili s roditeljima dodatni novac sa strane uvijek dobro dođe. 

Slovom za svoj zavičaj

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga vas poziva:

Predstavi svoj zavičaj i osvoji vrijedne nagrade!

Koordinacija zavičajnih studentskih udruga Sveučilišta u Zagrebu poziva studentice i studente da se odazovu na sudjelovanje u projektu natjecateljsko-humanitarnoga karaktera pod nazivom „Slovom za svoj zavičaj“. Neka najbolji rad pobjedi.

EBAN Winter University 2016

EBAN Winter University 2016

Bruce Dickinson najavljen kao glavni govornik na najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela

Legendarni frontman Iron Maidena investirao je u više od 30 startupa, a obzirom da se radi o osobi teškoj preko 200 milijuna eura koja uvijek „grize“, posjetitelje očekuju uzbudljivi dani na konferenciji EBAN Winter University 2016.

Zagrebačka banka

Nagradni natječaj Zagrebačke banke

Berlin te zove. Tko će sudjelovati u finalu Lige prvaka?

Imate još 6 dana da zaigrate kviz i osvojite put u Berlin na finale UEFA Champions League.