Mitovi vs. činjenice

Tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

Zanimljiva tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

U prostorijama Kluba mladih Split će se 15. siječnja održati tribina o cijepljenju i GMO hrani. Očekuje se velik broj posjetitelja kojima će stručne osobe odgovarati na brojna pitanja. Pritom će znanstvenim dokazima odijeliti mitove od činjenica.

15. siječnja 2016. godine u 20h u  prostorijama Kluba mladih Split održat će se S4S TRIBINA: Teorije zavjera vs. znanstveni dokazi.

Imate li stav o cijepljenju djece i GMO hrani? Smatrate li da su štetni? Vjerujete li u teorije zavjere? Kakav bio da bio vaš odgovor na ova pitanja, tematika vas se itekako tiče jer se radi o onome što svakodnevno utječe na vas. 

Zbog važnosti ove teme, u želji da znanstvenim dokazima odijele mitove i priče od činjeničnog stanja, u goste  dolaze prof. dr. sc. Livia Puljak, dr. med. te doc. dr. sc. Viljemka Bučević-Popović. 

Prof. dr. sc. Livia Puljak izvanredna je profesorica i znanstvenica Medicinskog fakulteta u Splitu, bavi se istraživanjem boli i medicinom utemeljenom na dokazima, a na tribini će odgovarati na vaša i naša pitanja o cijepljenju te svim nedoumicama koje ono sa sobom donosi. Doc. dr. sc. Viljemka Bučević-Popović, docentica je na Odjelu za kemiju Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, bavi se znanstvenim istraživanjima iz područja biomedicine i proteinske kemije te će nam ove večeri odgovarati na pitanja o GMO hrani.

Očekuje se veliki broj posjetitelja jer će tribina biti zanimljiva i korisna. Pridružite se umjesto da se vodite neprovjerenim informacijama.

Komentari na članak

Vezani članci

Đeloza – unikatnim majicama do kvalitetnog programa za mlade

Klub mladih Split

FOTO: Izložba unikatnih majica i plakata nadahnuta dalmatinskim dijalektom

– Moji su radovi posvećeni dalmatinskom dijalektu koji se, nažalost, pomalo i gubi, tako da o našim starim riječima i frazama moramo osvještavati ne samo turiste, već i lokalno stanovništvo. – istaknula je Petra Leskovec.

Predavanje "Probudi se"

Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

20 stvari bbc

Zanimljive činjenice

20 stvari koje nismo znali u 2013. godini

Istraživanja, biografije, autobiografije, izjave i razni drugi izvori otkrili su što nismo znali sad, već skoro prošle godine.

Javna tribina za studente "Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja"

20. obljetnica pogibije dozapovjednika 4. gardijske brigade

Javna tribina za studente "Kad krenemo, gorit će nebo i zemlja"

Tribina će se održati danas, 6. listopada 2015., s početkom 19 sati u Sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu.

Pokreni nešto svoje

Društvene inovacije

KMS pomaže mladima pri apliciranju na natječaj "Pokreni nešto svoje!"

Klub mladih Split potiče pozitivan utjecaj na zajednicu pružajući mladima pomoć u formiranju ideja, pisanju projekata i pronalasku sredstava.