Mitovi vs. činjenice

Tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

Zanimljiva tribina o cijepljenju i GMO hrani u Klubu mladih Split

U prostorijama Kluba mladih Split će se 15. siječnja održati tribina o cijepljenju i GMO hrani. Očekuje se velik broj posjetitelja kojima će stručne osobe odgovarati na brojna pitanja. Pritom će znanstvenim dokazima odijeliti mitove od činjenica.

15. siječnja 2016. godine u 20h u  prostorijama Kluba mladih Split održat će se S4S TRIBINA: Teorije zavjera vs. znanstveni dokazi.

Imate li stav o cijepljenju djece i GMO hrani? Smatrate li da su štetni? Vjerujete li u teorije zavjere? Kakav bio da bio vaš odgovor na ova pitanja, tematika vas se itekako tiče jer se radi o onome što svakodnevno utječe na vas. 

Zbog važnosti ove teme, u želji da znanstvenim dokazima odijele mitove i priče od činjeničnog stanja, u goste  dolaze prof. dr. sc. Livia Puljak, dr. med. te doc. dr. sc. Viljemka Bučević-Popović. 

Prof. dr. sc. Livia Puljak izvanredna je profesorica i znanstvenica Medicinskog fakulteta u Splitu, bavi se istraživanjem boli i medicinom utemeljenom na dokazima, a na tribini će odgovarati na vaša i naša pitanja o cijepljenju te svim nedoumicama koje ono sa sobom donosi. Doc. dr. sc. Viljemka Bučević-Popović, docentica je na Odjelu za kemiju Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, bavi se znanstvenim istraživanjima iz područja biomedicine i proteinske kemije te će nam ove večeri odgovarati na pitanja o GMO hrani.

Očekuje se veliki broj posjetitelja jer će tribina biti zanimljiva i korisna. Pridružite se umjesto da se vodite neprovjerenim informacijama.

Komentari na članak

Vezani članci

Tribina Paralelni svijetovi - predavači

Zaključci tribine „Paralelni svjetovi”

„Kultura je pretpostavka da bi politika postojala”

Eageltonovo djelo „Kultura” prikazuje odnos kulture i politike te zašto ideologija nije i ne smije biti temeljem kulture. O glavnim točkama autora progovorili su profesorica Čačinović i profesor Puhovski na devetoj raspravi o kulturi u ciklusu tribina „Paralelni svjetovi”.

Plaža

Učenje stranih jezika

Povoljan tečaj engleskog za turizam u Klubu mladih Split

Klub mladih Split nudi priliku da izvježbate svoj engleski s fokusom na turizam. Prijave za pohađanje predavanja traju do 9. travnja.

Voće-razno

Predavanje o prehrani po krvnim grupama

Ako patite od migrene, prestanite jesti svinjetinu

Denis Urošević Beroš u Klubu mladih Split ovog će četvrtka održati predavanje o kemijskim reakcijama organizma na hranu.

Adrenalin, avantura i arhitektura

Kutak za arhitekturu

Mladi arhitekt želi izgraditi adrenalinski postapokaliptični zabavni park

Novo predavanje u ciklusu "Kutak za arhitekturu" održat će se u četvrtak, 21. travnja. Na brojna pitanja odgovorat će mladi arhitekt Selestrin.

Sveučilište u Zagrebu

Javna tribina

Rasprava o urbanoj revitalizaciji gradova na Sveučilištu u Zagrebu

Predstavljene su različite strategije urbanističkoga razvoja te različiti načini kojima gradovi inkorporiraju kreativne i kulturne industrije u procese urbane revitalizacije.