LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Mamforce

Tribina „Mogu li zajedno obitelj i karijera?''

Saznajte sve o projektu Mamforce i kako tvrtke mogu poduprijeti obitelj i karijeru.

Saznajte sve o projektu Mamforce i kako tvrtke mogu poduprijeti obitelj i karijeru.

U Kulturno informativnom centru (Preradovićeva 5), u četvrtak 12. lipnja 2014. s početkom u 19 h održat će se tribina pod nazivom „Mogu li zajedno obitelj i karijera?''.

Izgleda da se ništa nije promijenilo od 1966. i 14-minutnog filma Kreše Golika „Od 3 do 22“.

Žene i dalje same moraju uskladiti obiteljske obaveze i karijeru. S obzirom da im u tome slabo pomaže institucionalno društveno uređenje u državi, kako se onda prema problemu postavlja privatni ekonomski sektor?

Ono što vas muči u 21. stoljeću jest: Ostale ste trudne, otišle na porodiljin i dobile otkaz? Poslodavac vas je pitao, planirate li trudnoću? Ne možete planirati obitelj jer vam je radno mjesto nesigurno? Ne želite djecu jer vam je teško odreći se karijere? Nemate podršku svojeg partnera u obiteljskim obvezama?

Saznajte o prvim tvrtkama koje olakšavaju ravnotežu posla i obitelji svojim zaposlenicima i osiguravaju jednake mogućnosti napredovanja bez obzira na spol – saznajte koje su to MAMFORCE COMPANY-je u Hrvatskoj!

Na tribini će govoriti:

Diana Kobas, pokretačica projekta Mamforce

Višnja Ljubičić, pravobraniteljica instituta za ravnopravnost spolova

Maja Pokrovac, HUP

Jasminka Jelić, psihologinja

Dubravka Jusić, direktorica Korporativnih komunikacija Vipneta.

Tribina se održava u sklopu ciklusa „u Ženskom društvu“, a tribinu će voditi novinarka HTV-a i portala Vox feminae, Danijela Stanojević.

Na tribini će sudjelovati i političarke i aktivistkinje civilnog društva, te pripadnice privatnog poslovnog sektora, a sve prisutne pozivamo da se aktivno uključe postavljanjem pitanja kako bi se prenijelo znanje i podržao ovakav način poslovanja.

FOTO: MAMFORCE