Poziv volonterima

Traži se pojačanje za realizaciju ovogodišnje Noći muzeja

Muzej likovnih umjetnosti

Do 12. siječnja primaju se prijave volontera spremnih za organizaciju i realizaciju ovogodišnje Noći muzeja u Muzeju likovnih umjetnosti Osijek.

Muzej likovnih umjetnosti u Osijeku poziva sve zainteresirane da se prijave za volontiranje u organizaciji i realizaciji ovogodišnje Noći muzeja. U potrazi je za otvorenim, komunikativnim, organiziranim osobama, spremnima na timski rad.

Prijave se šalju na e-mail:  kdvetengl@gmail.com. Otvorene su do 12. siječnja u ponoć

Ova manifestacija u organizaciji Hrvatskog muzejskog društva petnaesta je po redu, a održava se 31. siječnja na temu Velike obljetnice hrvatskih muzeja. Program traje od 18:00 do 01:00 i besplatan je za sve posjetitelje.

Komentari na članak

Vezani članci

Zalazak sunca

Europska volonterska služba

Traži se volonter koji će dva mjeseca provesti na plaži u Turskoj

Od siječnja do ožujka iduće godine jedan će hrvatski volonter promovirati važnost očuvanja okoliša morskih kornjača u Turskoj. Zainteresirani kandidati svoje prijave mogu poslati do 20. prosinca.

Volontiranje među mladima - Svačiji Dom!

Poziv na trbinu udruge Cinaz

Volontiranje među mladima - Svačiji Dom!

Želite doprinijeti društvenoj promjeni i steći vrijedno volontersko iskustvo? Upoznajte se s mogućnostima volontiranja s mladima iz alternativne skrbi u Domu za odgoj djece i mladeži Zadar!

SocialErasmus studenti

Erasmus Student Network Hrvatska

Strani studenti uz pomoć domaćih postaju superheroji lokalnih zajednica

SocialErasmus promiče volontiranje i društvenu angažiranost među međunarodnim studentima i olakšava njihovu socijalnu integraciju u lokalnu zajednicu. Jesenski „SocialErasmus Week“ održava se od 7. do 13. studenog.

Volonteri

Međunarodni festival dokumentarnog filma

Filmoljupci, navalite! ZagrebDox traži volontere

I ove godine Međunarodni festival dokumentarnog filma traži vesele, pozitivne i perspektivne ljude koji će postati dio ZagrebDox tima volontera!

Međunarodni dan muzeja 2015. - Muzeji za održivo društvo

Međunarodni dan muzeja

Muzeji za održivo društvo

18. svibnja obilježava se Međunarodni dan muzeja i Europska noć muzeja.