Brazilactica

Traže se volonteri na Festivalu brazilske kulture u Zagrebu

Brazilactica 2017

Udruga Amazonas poziva sve zainteresirane da se pridruže organizacijskom timu te pomognu u osmišljavanju i realizaciji popratnih sadržaja festivala. 

Sedmi Festival brazilske kulture, Brazilactica, održat će se od 3. do 8. svibnja ove godine na ulicama grada Zagreba. Organizatori, udruga Amazonas, poziva sve zainteresirane da se pridruže organizacijskom timu te pomognu u osmišljavanju i realizaciji popratnih sadržaja festivala. 

Ovaj program otvoren je za sve tipove aktivnosti koji su povezani s brazilskom kulturom i izričajem, a osim toga posjetitelji festivala imat će mogućnost sudjelovati na sportskim radionicama koje će voditi gosti iz Brazila, Slovenije, Mađarske i Slovačke. 

Također, prošlih godina bile su organizirane večeri brazilske poezije, izložbe fotografija, satovi sambe, filmske večeri, flashmob, putopisna predavanja, tematski tulumi, brazilske večere itd. 

Potencijalni volonteri mogu se javiti na mail iva@amazonas.hr do 23. veljače. Trebaju se navesti osnovni podaci i razlog zašto se želite pridružiti organizacijskom timu. 

Komentari na članak

Vezani članci

moot court 2017 zlatni uteg

Moot Court Croatia

Otvorene su prijave za najveće natjecanje studenata prava u Hrvatskoj

Moot Court Croatia natjecanje je u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na "moot court" natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta.

placebo

„20 Years Of Placebo" u Zagrebu

Nerutinsko rutinski koncert Placeba

Placebo je u sklopu turneje „20 Years of Placebo" održao odličan koncert u KC Dražena Petrovića uz najpoznatije pjesme sa svih svojih sedam albuma, s posebnim naglaskom na prvijencu „Placebo" na kojem se nalaze „Nancy Boy", „Teenage Angst" i dr.

Young People Programme

Forum za međunarodnu suradnju i razvoj

Europska komisija nagrađuje mlade lidere diljem svijeta

Za sudjelovanje u Programu za mlade lidere koji će se održati u Bruxellesu bit će odabrano 16 mladih predstavnika. Sve troškove pokriva Europska komisija.

fit tijelo

Nagradni natječaj

#BEAware: 2000 kuna za video koji promiče pozitivan odnos prema tijelu

Do 1. srpnja svi se mladi mogu prijaviti na nagradni natječaj Centra za poremećaje hranjenja BEA. Slanjem videouratka kojim se promiče pozitivan odnos prema tijelu, ulaze u bitku za 2000 kuna.

https://cdn.pixabay.com/photo/2015/11/07/08/49/hand-1030565__340.jpg

Globalna inicijativa

„Service Jam": Pred studentima i mladim stručnjacima 48 sati da promijene svijet

Zagreb „Service Jam" okupit će (do) 50 sudionika različitog profila – od „freelancera”, dizajnera, programera i marketingaša do studenata koji će uz eksperimentiranje, međusobnu suradnju i prijateljsko natjecanje timski razviti nove usluge inspirirane zajedničkom temom.