Natječaj za profesionalce i amatere

Traže se mladi fotografi za Splitsku.tiramolu i humanitarni buvljak

Fotograf

Do 8. prosinca zaprimaju se prijave mladih fotografa – profesionalaca i amatera – čiji će se radovi postaviti na tradicionalnoj godišnjoj izložbi, a potom i prodavati na humanitarnom buvljaku za pomoć najugroženijim skupinama građana.

Udruga Splitski portal raspisala je natječaj za trinaestu Splitsku.tiramolu, tradicionalnu godišnju izložbu fotografija mladih fotografa. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 8. prosinca 2018. godine  

Radovi najboljih mladih fotografa – profesionalaca i amatera – izložit će se u prostoru Galerije fotografije Fotokluba Split od 14. do 30. prosinca. Postav će uz predstavnika organizatora i Fotokluba Split birati Đordana Barbarić, predsjednica MoSta, udruge koja ove godine slavi 20. rođendan.

Splitska.tiramola i ovog je puta humanitarnog karaktera jer sve fotografije koje budu odabrane za postav izložbe uz dozvolu autora prodavat će se na humanitarnom buvljaku A di si ti? udruge MoSt, ispred HNK-a 15. prosinca 2018. U njegovu se sklopu već tradicionalno u prosincu prikuplja pomoć za najugroženije skupine sugrađana.

Pravila sudjelovanja nalaze se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

European Space Expo

Izložba "European Space Expo"

Interaktivna izložba o Europskom svemirskom programu u Zagrebu

U Zagrebu od 12. do 21. lipnja možete pogledati putujuću izložbu "European Space Expo" koju je do sada pogledalo više od 750 000 posjetitelja u brojnim europskim gradovima.

Izložba „Jedan od mnogih”

Kulturna događanja u SC-u

„Jedan od mnogih” – premijera filma i otvorenje izložbe zapažene umjetnice u Savskoj 25

Petra Zlonoga svojim je dosadašnjim radom postigla zapažen status u animaciji u Hrvatskoj i inozemstvu, a njezin će film, kao i izložbu, posjetitelji moći pogledati u Galeriji SC i MM centru.

Alfred Joseph Hitchcock

Narodni muzej Zadar

Godišnjica Hitchcockova posjeta Zadru

Predavanje će održati studenti treće godine Odjela za povijest umjetnosti sa Sveučilišta u Zadru.

Izložba Maje Vržine

Otvorenje izložbe

Pozlaćen je umjetnički opus Maje Vržine „Rule of three”

Umjetnički opus Maje Vržine svjedoči o velikom umjetničkom i kreativnom potencijalu jasno prepoznatljiva i već čvrsto formirana osobna stila. Njena su djela nastala pozlatom, tehnikom koju je naučila kod vodećeg britanskog stručnjaka.

Projekt Mongolija - Djevojka

Fotografkinja koja je posjetila centar za napuštenu djecu u Mongoliji

INTERVJU: "Bilo gdje u svijetu, Hrvati su cijenjeni i priznati kao sposobni i vrijedni ljudi"

Lana Tannir je režiserka, umjetnička fotografkinja, autorica i strastvena putnica. Roditelji su joj iz Hrvatske, rođena je u SAD-u, trenutno živi u Münchenu, a neko je vrijeme provela u Mongoliji radeći na svojem projektu vezanom uz napuštenu djecu.