LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za ostvarenje snova

„The Voice” napokon u Hrvatskoj – prijavite se!

Prijave za The Voice - Najljepši glas Hrvatske traju do 19. listopada, a emitiranje započinje već u siječnju!

Prijave za The Voice - Najljepši glas Hrvatske traju do 19. listopada, a emitiranje započinje već u siječnju!

Prijave za sudjelovanje u emisiji The Voice - Najljepši glas Hrvatske trenutno su u tijeku te će trajati do 19. listopada. Cilj ovog popularnog međunarodnog televizijskog formata je pronaći najljepši glas Hrvatske i stvoriti ugovor s Universal Music Groupom. U vlasništvu Talpa International B.V. iz Nizozemske, The Voice će se emitirati na Hrvatskoj radioteleviziji.

Jedini uvjet za prijavu je punoljetnost te hrvatsko državljanstvo, a daljnji uspjeh ovisi samo o glasu. Kao i u drugim The Voice emisijama, odluku o kvaliteti glasa donose četiri mentora koja su uspješna i priznata u glazbenoj industriji.

Ocjenjivanje kandidata ove emisije razlikuje se od drugih emisija jer su kandidatu, tijekom audicija, mentori okrenuti leđima kako bi ga mogli ocijeniti samo prema glasovnim sposobnostima. Ako im se svidi ono što čuju, pritisnut će dugme koje će okrenuti stolac na kojem sjede te se okrenuti i vidjeti kandidata u njegovom punom sjaju. U slučaju da se okrene nekoliko mentora, natjecatelj bira tko će ga voditi do završnice.

Nakon odabira najboljih, nastavljaju im biti mentori sve do završnice. Na putu do završnice, kandidati će morati proći dvoboje te natjecanja uživo. U dvoboju dva kandidata istog mentora pjevaju zajedno nakon čega mentor odabire boljeg.

The Voice
 
Izvor: Facebook
 
 

Kako biste se prijavili potrebno je ispuniti upitnik za prijavu te priložiti fotografiju i snimku jedne izvedbe. Nakon toga će se održati predizbor u četiri grada: Osijeku, Rijeci, Zagrebu i Splitu. Kandidati će u vezi grada biti individualno kontaktirani. Nakon poziva na predizbor, kandidati sa sobom moraju ponijeti osobnu ispravu te dva obrasca: Izjavu o privatnosti i osnivanju prava za The Voice i Upitnik za natjecanje.

Emitiranje će započeti tijekom siječnja 2015. godine, a natjecanja uživo započinju u ožujku.

FOTO: FACEBOOK