Internacionalizacija diplomskog studija

Sveučilištu Sjever odobren milijunski projekt internacionalizacije strojarstva

studenti na okupu

Preko milijun kuna odobreno je Sveučilištu Sjever za brojne aktivnosti kojima će raditi na internacionalizaciji diplomskog studija strojarstva i edukaciji kako nastavnika tako i studenata.

Sveučilištu Sjever odobreno je financiranje projekta naziva Internacionalizacija diplomskog studija strojarstva na Sveučilištu Sjever u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava UP.03.1.1.02. Internacionalizacija visokog obrazovanja u ukupnoj vrijednosti 1 244 153,28 kn bespovratnih sredstava. Partneri su na projektu Strojarski fakultet Slavonski Brod i Hrvatsko društvo za materijale i tribologiju.

Projekt će trajati 24 mjeseca, a vodit će ga doc. dr. sc. Sanja Šolić. U njegovu su okviru predviđene brojne aktivnosti s ciljem stvaranja preduvjeta za mogućnost studiranja stranih studenata strojarstva na Sveučilištu Sjever, promocije internacionalne mobilnosti studenata i studiranja studenata izvan granica RH te brojne radionice za usavršavanje engleskog jezika za nastavnike i studente.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Školski volonteri

Zagreb i Split

Studenti završnih godina i nezaposleni nastavnici, prijavite se u program „Školski volonteri“!

Mladi će u programu dobiti edukaciju i mogućnost volontiranja u školama na području Splita i Zagreba.

Udruga zagorskih studenata

Udruga zagorskih studenata

Krenite i vi „Putevima Hrvatskog zagorja 2015“

Svi zainteresirani studenti mogu sudjelovati u projektu, no broj mjesta je ograničen, stoga požurite jer prijave traju do sutra, odnosno do 23. travnja.

Sveučilište Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica

Luka Borčić otkriva projekte koji stvaraju odgovorne članove dizajnerske zajednice

Luka Borčić održat će predavanje o paralelnim dizajnerskim procesima u Sveučilišnom centru Koprivnica. Pritom će se fokusirati na projekte koji razvijaju autorski proces kod studenata.

Zrinka Skelin

Bolje sutra za osobe s invaliditetom

Projekt EducOsi drugi put službeno otvoren

U prostorijama Veleučilišta VERN’ preksinoć je AIESEC Zagreb otvorio projekt EducOsi, inicijativu za pomoć osobama s invaliditetom na tržištu rada.

 „Dobro srce EFZG-a“

Projekt studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

„Dobro srce EFZG-a“

Cilj projekta je senzibilizirati društvo, osobito mlade, o potrebama drugih, pokazati im način na koji mogu pomoći te im objasniti zašto je njihova pomoć izuzetno bitna.