Internacionalizacija diplomskog studija

Sveučilištu Sjever odobren milijunski projekt internacionalizacije strojarstva

studenti na okupu

Preko milijun kuna odobreno je Sveučilištu Sjever za brojne aktivnosti kojima će raditi na internacionalizaciji diplomskog studija strojarstva i edukaciji kako nastavnika tako i studenata.

Sveučilištu Sjever odobreno je financiranje projekta naziva Internacionalizacija diplomskog studija strojarstva na Sveučilištu Sjever u okviru poziva za dodjelu bespovratnih sredstava UP.03.1.1.02. Internacionalizacija visokog obrazovanja u ukupnoj vrijednosti 1 244 153,28 kn bespovratnih sredstava. Partneri su na projektu Strojarski fakultet Slavonski Brod i Hrvatsko društvo za materijale i tribologiju.

Projekt će trajati 24 mjeseca, a vodit će ga doc. dr. sc. Sanja Šolić. U njegovu su okviru predviđene brojne aktivnosti s ciljem stvaranja preduvjeta za mogućnost studiranja stranih studenata strojarstva na Sveučilištu Sjever, promocije internacionalne mobilnosti studenata i studiranja studenata izvan granica RH te brojne radionice za usavršavanje engleskog jezika za nastavnike i studente.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Bez Naziva

Odvažno i inovativno

„Bez naziva“ - novi projekt splitskih umjetnika

Skupina umjetnika svojim će radom, uključenim na ovogodišnji Splitski salon, nastojati napokon Gradu dati prostor za studentska druženja.

n

Konferencija na EFOS-u

INTENSE, projekt promoviranja međunarodne suradnje, privodi se kraju na Ekonomskom fakultetu

Međunarodni projekt INTENSE koji spaja studente s europskim suradnicima privodi se kraju konferencijom na Ekonomskom fakultetu u Osijeku u srijedu, 12. lipnja, s početkom u 10:30.

Menza na Sveučilištu Sjever, kampus u Koprivnici

Sveučilište Sjever

Nova menza počinje raditi u roku od mjesec dana

– Sretni smo što će naši studenti i nastavnici imati mogućnost prehrane u krugu našeg studentskog kampusa. Nadamo se da će to dodatno pozitivno utjecati na sveukupno zadovoljstvo studenata i kvalitetu studentskog života u Sveučilišnom centru Koprivnica. – istaknuo je prorektor izv. prof. dr. sc. Mario Tomiša.

Abandoned Croatia07

Intervju s Nelom Laptoš

„Oduvijek sam bila zaintrigirana tim strukturama koje svjedoče o drugačijim načinima života”

Nela Laptoš fotoaparatom bilježi trenutke svojih istraživanja napuštenih objekata u kojima se godinama kasnije čini kao da je vrijeme stalo.

Nagradni natječaj

projekt „Mali pokretači promjena”

ISUM bira najkreativniji likovni rad na temu „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom”

Izaberi likovnu tehniku, odgovori na navedenu temu i osvoji nagradu za sebe i prijatelje iz razreda.