U organizaciji UDS Libertas i Udruge Zamisli

Sudjelujte u besplatnim radionicama pisanja

Besplatne radionice pisanja

Udruga studenata Dubrovnika Libertas i Udruga Zamisli organiziraju besplatne radionice pisanja. Sve zainteresirane koji žele naučiti kako izraditi projektni prijedlog pozivaju da se prijave do 18. travnja.

Udruga studenata Dubrovnika Libertas s Udrugom Zamisli organizira besplatne radionice pisanja. Radionice će se održati 22. i 29. travnja, a prijave su moguće do 18. travnja. 

Prijaviti se možete u inbox službene Facebook stranice UDS Libertas. Radionice će se održavati dva dana po tri sata u prostorijama Kluba Dubrovčana, na adresi Gundulićeva 55. 

Na radionicama pružit će se osnovna znanja iz područja izrade projektnih prijedloga za relevantne natječaje namijenjene mladima i organizacijama koje su aktivne u radu s mladima. 

Broj sudionika je ograničen. Prijaviti se smijete samo ako možete prisustvovati na oba termina radionica od 17 do 20 h.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/bosnia-europe-herzegovina-country-2058087/

Internacionalno natjecanje i konferencija

BETAPITCH Mostar: Posjetiteljima bogata znanja, a najboljem „startupu" nagrade

Uronite u dan besplatnih predavanja, sastanaka s potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima, rasprava o najnovijim temama iz „startup" svijeta i ozbiljnih umrežavanja.

Promocija studenata

Akademska godina 2016/2017.

Raspisan natječaj za dodjelu stipendija Grada Zagreba studentima i doktorandima

Molbe za dodjelu obiju stipendija dostavljaju se poštom preporučeno u roku od 15 dana od objave natječaja, odnosno do 2. studenog.

Info zona - besplatno savjetovanje o studiju u Velikoj Britaniji

Info zona

Dođite na besplatno savjetovanje o studiju u Velikoj Britaniji

Organizacija UniWorld Hrvatska zainteresiranima nudi besplatno savjetovanje i pomoć tijekom cijelog postupka prijave za studij u Velikoj Britaniji.

Promocija

Učenje njemačkog jezika u Bavarskoj

Stipendija za učenje njemačkog jezika pokriva troškove tečaja, hrane i smještaja

Država Bavarska je raspisala i ove godine natječaj za stipendiju za ljetnu školu njemačkog jezika. Iskoristite ovu izvrsnu priliku i usavršite svoje znanje njemačkog jezika.

Putovanje, vlak, kolodvor

Inicijativa Europske unije

DiscoverEU – prilika za besplatno proputovanje Europom za tebe i prijatelje

Otkrij i ti sve čari Europe; i to besplatno, a sa sobom povedi i do 4 prijatelja. Sve što moraš učiniti jest unijeti točan broj osobne iskaznice ili putovnice u internetski obrazac za prijavu, a zatim odgovoriti na pitanja koja će biti postavljena u kvizu i na jedno dodatno pitanje.