Međunarodna ljetna škola

Sudjeluj na ljetnoj školi Informacijska tehnologija i mediji – ITMed2019 u Zadru

Zadar, naslovna slika

Suradnjom brojnih odjela krajem kolovoza na Sveučilištu u Zadru održat će se međunarodna ljetna škola Informacijska tehnologija i mediji – ITMed2019. U nekoliko će dana sudionici moći aktivno sudjelovati te steći nova znanja i vještine.

Sveučilište u Zadru ove će godine biti domaćin međunarodne ljetne škole Informacijska tehnologija i mediji – ITMed2019 i to u razdoblju od 28. do 30. kolovoza.

Ljetna škola održat će se u organizaciji Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru, Odsjeka za komunikologiju Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu, Odsjeka za informacijske i komunikacijske znanosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te Odsjeka za novinarstvo Fakulteta političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Ova škola namijenjena je svim zainteresiranima koji žele steći nova znanja i brojne nove vještine u području konvergiranih medija i masovne komunikacije koja je u današnje vrijeme u punom zamahu. Sudionici će brojnim radionicama, raspravama i predavanjima moći aktivno sudjelovati te steći jedno novo, zanimljivo iskustvo.

Prigodno otvorenje održat će se 28. kolovoza u 9 sati u dvorani 131 Novog kampusa, u ulici dr. Franje Tuđmana 24 i, a više o samoj školi možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Svjetski dan slobode medija

Na današnji dan

Svjetski dan slobode medija

– Slobodni mediji mogu biti dobri i loši, ali bez slobode, mediji mogu biti samo loši. – Albert Camus.

Klub mladih KLOOZ 2016

Aktivnosti za mlade u Zadru

Putovanja, učenje i igre obilježit će jesen u KLOOZ-u

U četvrtak će se održati prezentacija „online" servisa SALTO-YOUTH, prigodnog za članove udruga mladih. U petak vas očekuje zabavna večer s društvenim igrama.

SF Week

Ljubitelji Sci-Fi filmova i serija, napokon je stigao tjedan za vas!

Šesto izdanje SF Weeka u Zadru

Cilj ovog projekta je popularizacija znanstvene fikcije unutar akademskog kruga, odnosno uporaba žanra kao apstraktnog edukativnog instrumenta. Uz to, želi se popularizirati žanr znanstvene fikcije i na taj način razbiti ustaljene akademske kanone koji su zavladali domaćom akademskom scenom.

Harry Potter filmovi

Tjedan Harryja Pottera u Zadru

Studenti Odjela za informacijske znanosti organiziraju Tjedan Harryja Pottera

Čitaonice, projekcije filmova, radionice, kvizovi, razne igre te improvizirani Metloboj!

Tomislav Bralić i Intrade: Zadarska večer

Klub zadarskih studenata i Club Roko vas pozivaju

Zadarska večer uz Tomislava Bralića i klapu Intrade

Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupit će ovoga petka, 11. travnja iza 22 sata, u sklopu Zadarske večeri u Clubu Roko.