Kulturni turizam

Sudjelovanje na Međunarodnoj ljetnoj školi kulturnog turizma u Zadru – besplatno!

Grad Zadar

Sudjelovanjem na ljetnoj školi sudionici će steći brojne vještine u područjima kao što su inovativni marketing u turizmu i upravljanje destinacijom kulturnog turizma. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 20. lipnja.

Ovog ćete ljeta od 15. do 20. srpnja moći sudjelovati na Međunarodnoj ljetnoj školi kulturnog turizma, koja će se održavati na Sveučilištu u Zadru. Program ovogodišnjeg izdanja obuhvaća brojne radionice, rasprave i predavanja o kulturnom turizmu.

Unutar programa bit će održano i stručno razgledavanje grada Zadra te izlet na otok Pag ili Murter. Sudjelovanjem na ljetnoj školi sudionici će steći brojne vještine u područjima kao što su inovativni marketing u turizmu i upravljanje destinacijom kulturnog turizma. Sve aktivnosti provodit će se na engleskom jeziku. 

Sudjelovanje je na ljetnoj školi besplatno, no broj je mjesta ograničen, pa se potrebno prijaviti obrascem za prijavu najkasnije do 20. lipnja. 

Više informacija o programu Ljetne škole možete pronaći na poveznici

 

Komentari na članak

Vezani članci

FESB zgrada

Ljetna škola udruge SKAC_ST

U tijeku prijave za besplatnu radionicu grafičkog dizajna i vizualnog identiteta

Studentska udruga SKAC_ST u razdoblju od 23. do 27. srpnja 2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice čije su teme usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web-dizajna ili jednostavno rečeno dizajna 21. stoljeća.

Građanski inkubator

Edukacija u Klubu Zona

Građanski inkubator: Mladi će osvijestiti vlastite stereotipe

– Ciklus edukacija iz područja građanskog odgoja započeli smo u veljači, a tema kojom ćemo se baviti na novoj radionici jest – diskriminacija. Mladi sudionici osvještavat će vlastite stereotipe i predrasude te razliku percepcije i interpretacije. – objašnjava Petar Kelvišer.

Film "Konjske grudi"

Filmovi u MM centru

Besplatne projekcije četiriju filmova o tajnama životinjskog svijeta u Savskoj 25

Filmovi „Konjske grudi“, „Pogrešna revizija“, „Marsa Abu Galawa“ i „Kapucin“ prikazat će se ovog četvrtka u 19:30, ulaz je besplatan.

AIESEC konferencija „Youth to business”

Studentska konferencija

„Youth to business”: Proaktivnošću protiv nezaposlenosti

Čak 15 poslovnih stručnjaka studenti dovode na konferenciju „Youth to business” koja će se održati 24. veljače s početkom od 9 sati. S poslovnim ekosustavom sudionike će upoznati Petar Ćuk (Mediatoolkit), Tanja Džido (Shhhefica), Ivan Novaković (INA) i druga uspješna imena.

Rad na laptopu

Zabavno surfanje internetom

Nevjerojatno korisne internetske stranice koje će vam olakšati život

Naučite novi jezik, pronađite jeftini smještaj na putovanju, saznajte kako pružiti prvu pomoć i još mnogo više.