Humanitarna pomoć

Studenti Veleučilišta „Nikola Tesla” i 24 ugostiteljska objekta u Gospiću u akciji za Šimuna Petra

pomoć

Za dječaka Šimuna Petra Marunu organiziran je humanitarni koncert u Gospiću, a donacije se prikupljaju i u kutijama koje se nalaze u 24 ugostiteljska objekta.

Studentski zbor i Alumni klub Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću pokrenuli su humanitarnu akciju da bi pomogli Šimunu Petru Maruni iz Maslenice, bratu njihova prijatelja, bivšeg studenta ovoga Veleučilišta. Naime, dječak se već 8 godina bori s tumorom.

Kako bi dječaku i njegovoj obitelji financijski pripomogli, organizirali su humanitarni koncert u Jump baru u Gospiću, zakazan za 13. travnja u 22 sata. K tome, poslali su apel za donaciju poduzetnicima s područja grada Gospića, a akciji su se odazvala 24 ugostiteljska objekta.

Ove će subote, tako, od 9 do 12 sati, café-bar Enigma i café-bar Forum prihode od prodaje kave donirati za potrebe Šimuna Petra. Bistro & Pizzeria Tomislav prihod od prodaje pizza koji zaradi od 9 do 13 sati  također poklanja dječaku. Uz navedene lokacije, donatorske kutije nalazit će se na sljedećima: Jump bar, café-bar Feniks, café-bar Forum, café-bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Eurocaffe, disco club Amadeus, Mali caffe, café-bar Spectaculum, Bistro & Wine bar Travel, café-bar Team, Caffe Bonus, café-bar In, café-bar Bevanda, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA.

Donaciju je moguće uplatiti i na račun: HR5924070003104986160 / OTP BANKA – OTPVHR2X Swiss code / Šimun Petar Maruna / adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica. 

Komentari na članak

Vezani članci

Ghostpoet

Koncert u Močvari

Jedno od najsvježijih imena glazbene scene, britanski glazbenik Ghostpoet dolazi u Zagreb

Ghostpoet, osebujan i originalan glazbenik koji žanrovski izlazi izvan svih okvira, priprema koncert u Močvari koji će zasigurno biti jedno od najiščekivanijih glazbenih događanja u gradu.

Sting

Koncert u pulskoj Areni

Sting najavio nove nastupe, stiže i u Hrvatsku

Nakon punih dvadeset godina Sting se vraća u pulsku Arenu u sklopu turneje „57th & 9th", nazvane prema istoimenom novom albumu.

Cat Power

Koncert u Tvornici kulture

Uzbudljiva, emotivna, karizmatična i nevjerojatno talentirana Cat Power konačno u Zagrebu

Jedna od najvažnijih kantautorica posljednjih dvadesetak godina ove jeseni stiže u Hrvatsku. Svoju karizmu i talent donosi Cat Power u Tvornicu kulture.

Silente u Domu sportova

Silente tri dana u Saxu

Posljednji zagrebački koncerti grupe Silente prije jednogodišnje pauze

Grupa Silente održat će u svibnju tri koncerta u zagrebačkom klubu Sax. Nakon Saxa, Silente će se samostalno moći vidjeti u Zagrebu tek uz izlazak trećeg studijskog izdanja tijekom 2017. godine.

Detour Vintage

Najava koncerta

Detour predstavlja novu pjevačicu i novi singl

"Najbolji način da publici približimo svoj novi singl koji ilustrira smjer nadolazećeg akustičnog album, te ujedno predstavimo našu novu vokalisticu Ginu je koncert. Tako smo odlučili 7. travnja u Vintage Industrial Baru u nešto intimnijoj atmosferi službeno otvoriti našu slavljeničku godinu."