Humanitarna pomoć

Studenti Veleučilišta „Nikola Tesla” i 24 ugostiteljska objekta u Gospiću u akciji za Šimuna Petra

pomoć

Za dječaka Šimuna Petra Marunu organiziran je humanitarni koncert u Gospiću, a donacije se prikupljaju i u kutijama koje se nalaze u 24 ugostiteljska objekta.

Studentski zbor i Alumni klub Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću pokrenuli su humanitarnu akciju da bi pomogli Šimunu Petru Maruni iz Maslenice, bratu njihova prijatelja, bivšeg studenta ovoga Veleučilišta. Naime, dječak se već 8 godina bori s tumorom.

Kako bi dječaku i njegovoj obitelji financijski pripomogli, organizirali su humanitarni koncert u Jump baru u Gospiću, zakazan za 13. travnja u 22 sata. K tome, poslali su apel za donaciju poduzetnicima s područja grada Gospića, a akciji su se odazvala 24 ugostiteljska objekta.

Ove će subote, tako, od 9 do 12 sati, café-bar Enigma i café-bar Forum prihode od prodaje kave donirati za potrebe Šimuna Petra. Bistro & Pizzeria Tomislav prihod od prodaje pizza koji zaradi od 9 do 13 sati  također poklanja dječaku. Uz navedene lokacije, donatorske kutije nalazit će se na sljedećima: Jump bar, café-bar Feniks, café-bar Forum, café-bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Eurocaffe, disco club Amadeus, Mali caffe, café-bar Spectaculum, Bistro & Wine bar Travel, café-bar Team, Caffe Bonus, café-bar In, café-bar Bevanda, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA.

Donaciju je moguće uplatiti i na račun: HR5924070003104986160 / OTP BANKA – OTPVHR2X Swiss code / Šimun Petar Maruna / adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica. 

Komentari na članak

Vezani članci

Elektronska zabava

Poziv Studentskog zbora

Posljednja ovogodišnja studentska zabava u Dubrovniku humanitarnog je karaktera

Dubrovačke će studente ove subote zabavljati DJ Time Jack. Zbor ih poziva da se pridruže u što većem broju jer je prihod od ulaznica namijenjen opremanju senzorne sobe za zaštitu mentalnog zdravlja djece.

HNK Ivan pl. Zajc

Koncert povodom Valentinova

Probrani hitovi talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena u Zajcu

Solisti riječke Opere omiljene ljubavne stihove ovog Valentinova u riječkom HNK-u donose zaljubljenima i svima željnima iznimnoga koncertnog doživljaja.

Koncertni ciklus "Vivat academia"

Muzička akademija Sveučilišta u Zagrebu

Novi koncert ciklusa "Vivat academia" traga za zvukovnim skladom

Koncert pod nazivom "Harmonija disonance: tragom tradicijskih pjevanja" pod mentorstvom dr. sc. Mojce Piškor održat će se u utorak 13. prosinca 2016. u 20 sati.

Let 3 Disco

Ususret Antivalentinovu

Let 3 Disco šalje Zagrepčane u svijet oslobođen konzumerističkih okvira

Ovacije publike dokaz su uspješne misije gurua Antivalentinova 3 – Mrleta, Prlje i Baljka koji su ovim nastupom počeli sa zagrijavanjem za spektakl sljedeće subote u Domu sportova kad će nas u trećoj sezoni zajedno s Edom Maajkom, TBF-om i Demolition Grupom na jedan dan lansirati u svijet oslobođen valentinovskih okvira.

Atmosfera

KSET

Pogledajte satnicu Brucošijade FER-a

Praznik, a koji to zapravo nije. Tulum kojeg se mnogi sjećaju, a neki danima nakon skupljaju fragmente svojih sjećanja. No, jedno je sigurno – zabave na FER-u ovog vikenda neće nedostajati jer vas ona očekuje na tri stagea uz kino, KSET Caffe i tulum do najsitnijih sati.