Humanitarna pomoć

Studenti Veleučilišta „Nikola Tesla” i 24 ugostiteljska objekta u Gospiću u akciji za Šimuna Petra

pomoć

Za dječaka Šimuna Petra Marunu organiziran je humanitarni koncert u Gospiću, a donacije se prikupljaju i u kutijama koje se nalaze u 24 ugostiteljska objekta.

Studentski zbor i Alumni klub Veleučilišta Nikola Tesla u Gospiću pokrenuli su humanitarnu akciju da bi pomogli Šimunu Petru Maruni iz Maslenice, bratu njihova prijatelja, bivšeg studenta ovoga Veleučilišta. Naime, dječak se već 8 godina bori s tumorom.

Kako bi dječaku i njegovoj obitelji financijski pripomogli, organizirali su humanitarni koncert u Jump baru u Gospiću, zakazan za 13. travnja u 22 sata. K tome, poslali su apel za donaciju poduzetnicima s područja grada Gospića, a akciji su se odazvala 24 ugostiteljska objekta.

Ove će subote, tako, od 9 do 12 sati, café-bar Enigma i café-bar Forum prihode od prodaje kave donirati za potrebe Šimuna Petra. Bistro & Pizzeria Tomislav prihod od prodaje pizza koji zaradi od 9 do 13 sati  također poklanja dječaku. Uz navedene lokacije, donatorske kutije nalazit će se na sljedećima: Jump bar, café-bar Feniks, café-bar Forum, café-bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Eurocaffe, disco club Amadeus, Mali caffe, café-bar Spectaculum, Bistro & Wine bar Travel, café-bar Team, Caffe Bonus, café-bar In, café-bar Bevanda, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA.

Donaciju je moguće uplatiti i na račun: HR5924070003104986160 / OTP BANKA – OTPVHR2X Swiss code / Šimun Petar Maruna / adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica. 

Komentari na članak

Vezani članci

BK 2015

Božićni koncert

Održan drugi koncert studentskog pjevačkog zbora FFRi-a

Studentski pjevački zbor Filozofskog fakulteta u Rijeci održao je Božićni koncert 18. prosinca 2014. godine u prizemlju Filozofskog fakulteta u Rijeci.

7. MAGfestival – trio Korngold

Međunarodni festival komorne glazbe

Nagrađivani europski Trio Korngold zatvara 7. MAGfestival

Čast da zatvori festival u nedjelju 4. rujna pripala je Triju Korngold, klavirskom triju s međunarodnom reputacijom i nagradama s natjecanja i festivala diljem Europe.

Miki Solus tvornica

Promocija albuma u Tvornici

IZVJEŠTAJ: Miki Solus i bolesni tekstovi sa super mjuzom za djecu i penzionere

Miki Solus je subotu uljepšao svima koji su se našli u Velikom pogonu Tvornice sa svojim bolesnim tekstovima i super mjuzom. Super mjuzi su, osim Viskovića na basu i Tačigina na cajonu, doprinjeli i saksofonistica te gitarist.

repetitor1

„Grunge-punk” rapsodija

Repetitor moćnim koncertom oduševio Tvornicu

Moskau i Rusti pripremili su teren u zagrebačkoj Tvornici Kulture za glavne aktere večeri - Repetitor iz Beograda, bend koji se smatra jednim od najboljih alternativnih rock bendova u našoj regiji.

Ljudi na plaži

Humanitarna akcija: Iznajmljivači sa srcem

Vlasnici apartmana na moru nude besplatan smještaj djeci s teškoćama u razvoju

Iznajmljivači sa srcem, u jeku rezervacija za sezonu koja je već počela, okupili su se u Facebook grupi koja besplatno nudi apartmane na raspolaganje obiteljima s djecom s teškoćama.