LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Istrian Tourism Competition (ITC)

Studenti i mladi u jedinstvenom projektu Istrian Tourism Competition (ITC)

U sklopu projekta Istrian Tourism Competition, studenti i mlade osobe imati će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati teme, odnosno case-ove, iz područja turizma. Prijave traju još samo sutra, požurite!

U sklopu projekta Istrian Tourism Competition, studenti i mlade osobe imati će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati teme, odnosno case-ove, iz područja turizma. Prijave traju još samo sutra, požurite!

U prostorijama vijećnice Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ na press-konferenciji voditelji projekta Amel Hadžipašić i Filip Šetić predstavili su natjecanje „Istrian Tourism Competition“ (ITC) koje organizira Start-Up udruga. Natječaj je objavljen na web-stranicama udruge, a rok za prijavu je 30.05.2014. godine

Mlade će osobe imati priliku rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma. U projektu će sudjelovati Uniline d.o.o., Valamar d.d., HBOR, Istarska županija, TZ Istarske županije, TZ Pula, Općina Bale, TZ Bale, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, FET „Dr. Mijo Mirković“, Studentski centar Pula, Stancija Meneghetti d.o.o., Histria Aromatica d.o.o., Escape d.o.o., OMH, UHPA, UPUHH, IRTA.

"Uniline je od samog početka prepoznao i podržao ovaj projekt koji predstavlja odličnu priliku da mladi ljudi pokažu što znaju te da unaprijede svoja znanja i vještine u radu.
Čovjek je ključna karika u svakom poslu, a posebno u uslužnim djelatnostima kao što je turizam. Upravo zbog toga, u Uniline-u puno polažemo na stručnost kadrova kroz sustavni rad i edukaciju na svim razinama. Siguran sam da se među ovim mladim ljudima nalaze talentirani pojedinci čiji će potencijalno primjenjivi projekti biti prva stepenica na putu do profiliranja u vodeće stručnjake hrvatskog turizma." izjavio je Boris Žgomba, predsjednik Uprave Uniline d.o.o.

U sklopu projekta, studenti i mlade osobe imat će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma. Osim samog natjecanja, predviđeno je i održavanje nekoliko predavanja eminentnih predavača te posjeta poduzećima/institucijama iz područja turizma u cilju stjecanja novih znanja i vještina te poboljšanja kvalitete radova natjecatelja.

U natjecanju mogu sudjelovati studenti viših godina studija (druga i  treća godina preddiplomskog studija te prva i druga godina diplomskog studija) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno za sve sudionike, a nagradni fond iznosi 6.000,00 kn. Natječaj za sudionike objavljen je na web stranici udruge.

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: istriantourismcompetition@gmail.com te pratite web stranicu START-UP udruge i Facebook stranicu – Istrian Tourism Competition.

FOTO: ICT