LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Potraga za stanom

Strava i užas: stanodavac umjesto novaca tražio druge usluge

U prethodnih par mjeseci sve je više predatora koji objavljuju oglase za stanove u Facebook grupama, a pritom stvaraju pravu nelagodu brojnim djevojkama i dovode ih pritom u opasnost.

U prethodnih par mjeseci sve je više predatora koji objavljuju oglase za stanove u Facebook grupama, a pritom stvaraju pravu nelagodu brojnim djevojkama i dovode ih pritom u opasnost.

Nakon prošlogodišnjeg slučaja predatora koji je tražio cimericu bez dečka, pojavljuje se još jedan uznemirujući slučaj potrage za stanom. 

Naime, u Facebook grupi Tražim STAN/CIMERA/ICU u Zagrebu zaprepaštena članica grupe podijelila je slike uznemirujućih poruka koje je dobila od stanodavca prilikom potrage za stanom.
 


VEZANO: Saznajte što staviti u životopis kada nemate dovoljno radnog iskustva


 

Imaš li kakav prijedlog oko plaćanja, a da nisu novci?

 

Korisnica je kroz komunikaciju sa stanodavcem doživjela pravu neugodnost. Naime, predator ju je prilikom komunikacije oko dogovora za stan pitao ima li kakav prijedlog oko plaćanja, a da nisu novci. Nakon što je posumnjala da je riječ o predatoru još je kratko nastavila razgovor kako bi potvrdila svoju sumnju, a na kraju je ispalo da je, nažalost, u potpunosti u pravu.

FOTO: Facebook grupa Tražim STAN/CIMERA/ICU u Zagrebu/screenshot
 

Upozorenje drugim djevojkama

 

Kako bi upozorila ostale djevojke koje su u potrazi za stanom na ovog predatora, korisnica je u komentarima ostavila screenshot razgovora i slike stana koje joj je predator tijekom komunikacije poslao.
 

„Evo jedan ugroženi i napaćeni. *** navodno nema fejs. Kao Messenger bez profila, klasika. Pa se cure pazite za svaki slučaj. Ostavit ću vam u komentar slike stana koje mi je slao“, objavila je u grupi.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA