Prilika za volontiranje na VAFI-ju u Varaždinu

Steknite iskustvo rada na filmskom festivalu

VAFI 2016.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizatori trebaju pomoć vrijednih volontera koji će pružati tehničku podršku, logistiku ili dočekivati goste festivala. Bez obzira na zadatke, sve koji se odluče prijaviti očekuje puno zabave i druženja.

Sedmi VAFI, internacionalni festival animiranog filma djece i mladih, održava se od 19. do 24. travnja 2016. godine u Varaždinu. Na tih nekoliko dana grad baroka preplavit će animatori iz svih dijelova svijeta. Festival organizira filmsko-kreativni studio VANIMA, natjecateljskog je karaktera i sastoji se od dva dijela.

U VAFI JUNIOR konkurenciju ulaze filmovi koje su izradila djeca i mladi do 18 godina, a u VAFI SENIOR animirani filmovi napravljeni za djecu i mlade. U JUNIOR kategoriji bit će prikazano 128 filmova, dok će u SENIOR za bogate nagrade konkurirati 97. Osim projekcije filmova, na festivalu se odvijaju predavanja, radionice i druga događanja.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizatori trebaju pomoć vrijednih volontera koji će pružati tehničku podršku, logistiku ili dočekivati goste festivala. Bez obzira na zadatke, sve koji se odluče prijaviti očekuje puno zabave i druženja.

Organizatori traže pouzdane, energične i fleksibilne volontere koji će biti na raspolaganju tijekom festivala. Za angažman i trud dobit će brojne povlastice: zahvaljujući akreditaciji moći će se kretati po svim lokacijama festivala, ujedno su im osigurane majica, zahvalnica i volonterska knjižica kao službena potvrda o volontiranju.

Ako želite volontirati na VAFI-ju, prijavite se do 12. travnja ispunjavanjem obrasca. Imate priliku upoznati kreativne, mlade ljude, pomoći u organizaciji filmskog festivala i steći vrijedno iskustvo. Novosti o VAFI-ju pratite na mrežnim i Facebook stranicama festivala.

Komentari na članak

Vezani članci

Social Impact Award 2014

Impact Hub Zagreb i Erste zaklada

„Social Impact Award“ i ove godine osnažuje studente i studentice na području društvenog poduzetništva

Social Impact Award puno je više od natjecanja jer nudi kontinuiranu podršku projektima, omogućuje prepoznatljivost u zajednici te potiče na stvaranje poslovnih veza sa stručnjacima iz područja društvenog poduzetništva.

Duhovna obnova u Splitu 2014

DUHOS u Splitu

Duhovna obnova za studente i mlade u Studentskom domu Kampus

Nadbiskupija Splitsko - makarska, Ured za pastoral mladih splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji sa Sveučilištem u Splitu i Studentskim Centrom Split organiziraju duhovnu obnovu za studente i mlade „Našli smo Krista, dođi i vidi“.

Oxford

Financijska podrška

Prijavi se za stipendiju i studiraj u Oxfordu

Clarendon Fund godišnje dodjeljuje 140 stipendija koje pokrivaju školarinu i troškove života izvrsnim i motiviranim studentima. Prijave su još otvorene, a traju do 8. siječnja.

ADU

Kulturne politike

Bivša rumunjska ministrica Corine Șuteu progovara o kulturnoj administraciji

Pred međunarodnu konfernciju posvećenu kulturnim politikama, Corina Șuteu analizirat će ulogu ministarstava kulture u regiji u odnosu na suvremenu kulturnu dinamiku. Ulaz je slobodan uz prethodnu prijavu.

https://www.facebook.com/gkcozalj/photos/a.1529381727102500.1073741828.1528981850475821/2334493723257959/?type=3&theater

Ljubav Petra i Katarine Zrinski

Nagrade na natječaju za kratku ljubavnu priču „Moje drago serce“ i do 5000 kuna

Do 15. ožujka traju prijave za najbolju ljubavnu kratku priču. Sudjelovati mogu svi autori iz Hrvatske i inozemstva, ali je nužno da tekstovi budu na hrvatskom jeziku.