LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Međunarodni dan mladih

Splitsko slavlje mladosti, kreativnosti i aktivizma

Proslavite Međunarodni dan mladih s Klubom mladih Split. Donosimo vam popis nadolazećih događanja.

Proslavite Međunarodni dan mladih s Klubom mladih Split. Donosimo vam popis nadolazećih događanja.

Međunarodni dan mladih obilježava se 12. kolovoza. I ove će godine u Splitu biti popraćen bogatim programom u organizaciji nekoliko udruga za mlade i Savjeta mladih Grada Splita. Klub mladih Split tim povodom priprema čak pet zanimljivih događanja.

 

Foto: Klub mladih Split

Ove srijede, 10. kolovoza u 19 sati u Klubu mladih (Ruđera Boškovića 20/II) održat će se izložba Petre Leskovec Dizajn dalmatinskog dijalekta.

 Zadovoljstvo nam je pozvati vas na predstavljanje našeg novog projekta u suradnji s grafičkom dizajnericom Petrom Leskovec čiji će vas radovi iz kojih pršte Split i Dalmacija naprosto oduševiti! Uz klapsku pjesmu i bokun spize, pogledajte kako je Petra spojila moderan dizajn i stari splitski govor! – poručuju organizatori.

Program se nastavlja u 20:30 sati s motivacijskim govorima aktivnih mladih Budi promjena koju želiš vidit u Splitu. Na četvrtom izdanju motivacijskih govora imat ćete priliku biti nadahnuti iskustvima mladih iza kojih stoje vrhunski sportski uspjesi, neke od najzanimljivijih kulturnih i zabavnih manifestacija u Splitu, dragocjena volonterska i poduzetnička iskustva i, naravno, mladenački zanos, entuzijazam i aktivno djelovanje.

Foto: Klub mladih Split

Četvrtak, 11. kolovoza u 20 sati rezervirajte za Večer tolerancije Živa knjižnica. Sudite li knjige po koricama? U Klubu mladih moći ćete preispitati svoje predrasude i toleranciju čitanjem živih knjiga, odnosno razgovorom s ljudima kojima često uopće ne dajemo priliku da nam pokažu bogatstvo svojih životnih stranica – osobama s invaliditetom, bivšim ovisnicima, beskućnicima.

Događaj se nastavlja u 22 sata u Chillton baru – Stand up večer. Koliko je smiješno kad mladi Splićani izvode stand up nastupe o mladim Splićanima? Nećete znati ako ne dođete na adresu Jadranska 1.

Za petak, 12. kolovoza predviđena je besplatna predstava Romeo i Julija u izvedbi Youth Bridge Globala. Budite ispred Kluba u 20 sati jer će, nadovezujući se na uspjeh prethodnih deset godina rada tijekom kojih su izveli šest Shakespeareovih predstava u Bosni i Hercegovini, Youth Bridge Global na platou izvesti novu produkciju predstave.

Foto: Klub mladih Split
FOTO: KLUB MLADIH SPLIT