Otvorenje izložbe

„Split fotomaraton” predstavlja 84 najbolje fotografije

Fotograf

Ovog će se ponedjeljka otvoriti izložba „Split fotomaraton” koja obuhvaća 84 fotografije nastale na istoimenom fotografskom natjecanju.

U Galeriji fotografije Fotokluba Split, na adresi Marmontova 5, otvara se izložba fotografija Split fotomaraton 2018. Otvorenje je zakazano za ponedjeljak, 24. rujna, u 20 sati, a izložba će se moći pogledati do 29. rujna. 

Izložba predstavlja 84 fotografije nastale na istoimenom fotografskom natjecanju, i to prema sljedećim temama: Dnevna doza, Civilizacija, Crveno, Na duge staze, Izgubljeno u prijevodu, Siva zona, Standardna procedura, Paralelni svjetovi, Ludilo, Hipnotiziran, Površina i Kako to. O pobjednicima su odlučili nagrađivani fotoreporteri Joško Ponoš, Milan Šabić i Branimir Džaja.

Na otvaranju izložbe proglasit će se pobjednici i uručiti vrijedne nagrade.
 

Komentari na članak

Vezani članci

Tihomir Cirkvenčić, fotografija Zagreba

Izložba akvarela i fotografija

„Europski gradovi“ isijavaju virtuoznu jednostavnost Cirkvenčićevih impresija

Tihomir Cirkvenčić posljednjih je godina posvećen tehnici akvarela. Nadahnuće traži u prizorima iz prirode koje će sada izložiti u Europskom domu Zagreb, zajedno s prizorima s ulica na crno-bijelim fotografijama.

Jesenska priča o štitnjači

Otvorenje izložbe

Stručnjaci ispričali „Jesensku priču o štitnjači”

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače otvorila je izložbu akademske slikarice Zorice Turkalj. Idući pothvat čini u suradnji s udrugom Mogu sve. Naime, pripremaju puštanje tisuća lampiona na zagrebačkim fontanama.

VUS

Pošaljite svoje fotografije i podijelite svoj hobi s drugima

Šibenik: Fotografijom do boljeg studentskog standarda

Uz to što ističe umjetnički talent studenata, izložba će imati i humanitarni karakter.

Noć palačinki

SD Stjepan Radić

Noć palačinki razveselit će tisuće studenata na Savi

Ponovno se organizira "Noć palačinki" na Savi. Najbolje ekipe očekuju vrijedne nagrade.

Izlošba

Ciklus Genesis

„Kloniranje” – samostalna izložba Dražena Pejkovića u splitskoj Sveučilišnoj galeriji

Predstavljanje „Kloniranja”, šestog djela ciklusa Genesis, u kojem autor operira tehničkim i vizualnim svojstvima fotografije umjetničkog djela, stvarajući manipulirane kopije originalnog djela, moći ćete vidjeti na izložbi u Sveučilišnoj galeriji „Vasko Lipovac” od 16. do 26. studenog.