LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Program podrške

Splićani dobivaju platformu za razvoj poslovno-tehnoloških projekata

Pozivaju se svi zainteresirani na „meetup“ događaj povodom dvomjesečnog programa podrške pri razvoju poslovno-tehnoloških projekata. Održat će se 21. srpnja u Klubu mladih Split.

Pozivaju se svi zainteresirani na „meetup“ događaj povodom dvomjesečnog programa podrške pri razvoju poslovno-tehnoloških projekata. Održat će se 21. srpnja u Klubu mladih Split.

Imaš ideju koju želiš realizirati i razmišljaš o razvoju poduzetničkog ili tehnološkog projekta? Nemaš ideju, ali se želiš priključiti novom timu, sudjelovati na zanimljivim inovativnim projektima i stvoriti prilike za zapošljavanje, učenje i stjecanje vrijednih iskustava? Ako je na barem jedno od navedenih pitanja tvoj odgovor da, nudi ti se idealan program. Klub mladih Split i Sinkrosfera ovoga ljeta, od 24. srpnja do 22. rujna, organiziraju dvomjesečni program podrške pri razvoju poslovno-tehnoloških projekata u početnoj fazi.

Pozivaju se svi zainteresirani na prvi meetup događaj u Klub mladih Split. Održat će se u petak, 21. srpnja u 20 sati, a sudionici će imati priliku upoznati kompetentne osobe kao potencijalne članove svoga projektnog tima. Ako si nositelj projektne ideje, kroz razgovor imat ćeš priliku predstaviti projektnu viziju, a ostali će sudionici predstaviti svoja iskustva, vještine i znanja. S druge strane, ako nemaš konkretnu ideju, a imaš volju i želju sudjelovati na razvoju projekta, pruža ti se prilika da upoznaš predstavnike projektnih ideja te se, u slučaju obostranog interesa, aktivno pridružiš jednom od timova.

Nakon meetup događaja, svi novi projektni timovi dobit će:

  • klimatizirani radni prostor na korištenje unutar prostorija KMS-a, prema dogovorenom rasporedu,
  • osigurano redovito mentoriranje i savjetovanje projektnih timova u pogledu analize, funkcionalnog dizajna i managementa razvoja projektne vrijednosti,
  • edukativna predavanja o zanimljivim temama vezanim za razvoj projekata.

Nakon završetka programa, uspješnim projektima smatrat će se:

  • projekti sa stabilnim i operativno uhodanim projektnim timom,
  • projekti s business planom, tj. konceptom projektne vrijednosti ili početnom betha verzijom u slučaju tehnoloških projekta,
  • projekti koji su spremni za fazu traženja investicijskih sredstava.

Nakon programa, svi uspješni projekti dobit će priliku da nastave koristiti radni prostor, kao i preporuku i podršku umrežavanja s drugim organizacijama i pojedincima u svrhu nastavka realizacije projekta. Svoju prijavu možeš poslati do četvrtka, 20. srpnja, putem prijavnice za nositelje projektnih ideja ili prijavnice za projektne suradnike.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT