Panel rasprava Ekonomske klinike

Saznajte sve o izazovima društvenog poduzetništva!

Rasprava; izvor: https://unsplash.com/photos/5QgIuuBxKwM

O početku i napretku društvenog poduzetništva kod nas, pokretanju društvenog poduzeća i mogućnostima koje se nude poduzetnicima, govorit će Melani Furlan, Goran Jeras, Filip Brničević, Teo Petričević, Ana Raguž i drugi.

Ekonomska klinika, studentska udruga Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, organizira u subotu, 3. ožujka, u 18 sati MeetUp pod nazivom Izazovi društvenog poduzetništva. Održat će se u Hub Cooltura Pubu na adresi Rapska ulica 20.

Posjetitelji MeetUpa kroz organiziranu će panel-raspravu saznati sve što ih zanima o društvenom poduzetništvu. Teme će obuhvatiti početak i napredak društvenog poduzetništva u Hrvatskoj, pokretanje društvenog poduzeća te mogućnosti koje se nude društvenim poduzetnicima i onima koji će to tek postati.

Sudjelovat će stručnjaci i poduzetnici koji stoje iza najpoznatijih društvenih projekata u Hrvatskoj, među kojima su Melani Furlan, Goran Jeras, Filip Brničević, Teo Petričević i Ana Raguž. Nakon rasprave, posjetitelji će dobiti priliku popričati s njima i postaviti im svoja pitanja vezana za navedenu temu.

Više informacija o predavačima i samom događaju možete saznati na Facebook stranici događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Pisanje, životopis, sastanak

Poslovni svijet

Studenti imaju ideje za ulazak u društveno poduzetništvo, no kako ih realizirati?

– Trebamo se prestati žaliti na uvjete u kojima živimo i konačno ih početi mijenjati. Ne samo da imamo institucionalnu potporu za ostvrivanje svojih poduzetničkih zamisli, već su nam na raspolaganju i resursi privatnog sektora. – tvrdi studentica Filozofskog fakulteta.

Social impact award

Završna faza Social Impact Awarda

Glasajte za finaliste studentskog natjecanja Social Impact Award

Natjecanje za studente u području društvenog poduzetništva ušlo je u završnu fazu. Odaberite svoje favorite i glasajte za najbolje projekte.

Social impact hub kick off

Social Impact Award u Zagrebu

Počinje najveći europski edukacijski program u području društvenog poduzetništva za studente

Natjecanje promiče društveno poduzetništvo i kreiranje društvenih inovacija među studentskom populacijom.

Plakat za regrutaciju

Budi i ti dio proaktivnog tima

Ekonomska klinika traži nove članove!

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti nude besplatna ekonomska savjetovanja, provodi regrutaciju novih članova za akademsku godinu 2015./2016.

Ulaz

Regrutacija članova

Ekonomska klinika u potrazi za novim studentima za savjetovanje građana, poduzeća i organizacija

Novi članovi Ekonomske klinike pružat će usluge savjetovanja uz mentorstvo stručnjaka iz različitih ekonomskih područja, a očekuju ih i razni projekti te interne i eksterne edukacije.