Panel rasprava Ekonomske klinike

Saznajte sve o izazovima društvenog poduzetništva!

Rasprava; izvor: https://unsplash.com/photos/5QgIuuBxKwM

O početku i napretku društvenog poduzetništva kod nas, pokretanju društvenog poduzeća i mogućnostima koje se nude poduzetnicima, govorit će Melani Furlan, Goran Jeras, Filip Brničević, Teo Petričević, Ana Raguž i drugi.

Ekonomska klinika, studentska udruga Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, organizira u subotu, 3. ožujka, u 18 sati MeetUp pod nazivom Izazovi društvenog poduzetništva. Održat će se u Hub Cooltura Pubu na adresi Rapska ulica 20.

Posjetitelji MeetUpa kroz organiziranu će panel-raspravu saznati sve što ih zanima o društvenom poduzetništvu. Teme će obuhvatiti početak i napredak društvenog poduzetništva u Hrvatskoj, pokretanje društvenog poduzeća te mogućnosti koje se nude društvenim poduzetnicima i onima koji će to tek postati.

Sudjelovat će stručnjaci i poduzetnici koji stoje iza najpoznatijih društvenih projekata u Hrvatskoj, među kojima su Melani Furlan, Goran Jeras, Filip Brničević, Teo Petričević i Ana Raguž. Nakon rasprave, posjetitelji će dobiti priliku popričati s njima i postaviti im svoja pitanja vezana za navedenu temu.

Više informacija o predavačima i samom događaju možete saznati na Facebook stranici događaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Social Impact Award - otvorenje 11. ožujka

Održano otvorenje najvećeg europskog natjecanja

Social Impact Award ulazi u edukacijsku fazu natjecanja

11. ožujka 2015. započelo je najveće europsko natjecanje koje studentice i studente potiče na društveno poduzetništvo.

Pokretač, vizual

Nagrađivanje inovativnih poslovnih modela

Započelo studentsko natjecanje Pokretač, a najbolje očekuju bogate novčane nagrade i roboti

Svoj inovativni poslovni model studenti iz cijele Hrvatske mogu prijaviti na natjecanje Pokretač do 15. svibnja. Najbolje tri ideje nagradit će se novčanim nagradama u ukupnom iznosu od 9000 kn te dvama STEMI hexapod robotima.

Career Booster Zagreb

Upravljanje karijerom

Prvi Career Booster Zagreb okuplja vrhunske predavače i brojne kompanije

Career Booster Zagreb održava se od 23. do 25. svibnja u terminu od 16 do 20:30h na Ekonomskom fakultetu. Sudjelovanje u svim aktivnostima je besplatno, a prijave su otvorene do 22. svibnja.

Panel "Izazovi hrvatske ekonomije 2019."

Izazovi hrvatske ekonomije

Guverner Vujčić na EFZG-u: Hrvatska je bolje pripremljena za moguću novu recesiju nego 2008/2009.

Boris Vujčić, Zvonimir Mršić i Emil Tedeschi raspravljali su o ključnim izazovima ekonomije u Hrvatskoj u 2019. godini. Dotakli su se i spremnosti Hrvatske na mogući novi recesijski ciklus.

Panel "S faksa u poduzetništvo"

Pokretanje vlastitog posla

Sveučilište Sjever potiče studente na poduzetništvo

„Prioritet nam je ulaganje dodatnih napora u implementiranje nastavnih sadržaja u kurikulume koji će doprinijeti dobivanju ključnih informacija kod studenata koje će im omogućiti ulazak u svijet poduzetništva.“