Ljetne aktivnosti

Šaren kolovoz u Centru za mlade grada Zagreba – od Crash Bandicoota i biljara do tajni poslovnog svijeta

Ljudi pričaju

Centar za mlade i ove godine u kolovozu predstavlja pregršt novih radionica, tribina i zabavnih događanja za mlade ljude željne intelektualne aktivnosti.

Kolovoz donosi novosti u Centru za mlade grada Zagreba. U Centru su za mlade između 15 i 29 godina pripremljene besplatne radionice i razna predavanja, a uz učenje možeš se zabaviti raznim drugim aktivnostima. Centar je otvoren cijelo vrijeme, a nudi za svakoga ponešto.

Tako će, na primjer, 9. kolovoza od 18 do 20 sati u sklopu serijala Freaky Friday oni zaigraniji imati priliku zaigrati biljar. Oni spretniji u videoigrama moći će pokazati svoje vještine 22. kolovoza igrajući Crash Team Racing, Advanced Warfare, Call of Duty, Crash Bandicoot, Fallout 4, Assassin’s Creed i The Sims 4 na konzoli PlayStation 4.

Za ljubitelje događanja nešto ozbiljnije tematike na raspolaganju je projekcija filma Master, a building in Copacabana koji će se prikazivati od 18:00 do 20:30. Master je naziv za zgradu od 12 katova u Copacabani, u Rio de Janeiru. Kroz četiri tjedna 2001. godine Eduardo Coutinho i njegova filmska ekipa unajmili su jedan od 276 stanova i odlučili su ispričati priču stanara/ki te impresivne zgrade. Osim toga moguće je sudjelovanje na HUM: Parlaonica: Pojedinac ogledalo društva, parlaonici koju će voditi Maja Meštrović, koja će povesti debatu o temi koliko sami biramo, donosimo odluke, a koliko su one samo odraz društva.

Radionica Digni glas, pokrenimo zajednicu s temama Kvalitetni poslovi za sve, Kvalitetan rad s mladima za sve i Stvaranje prilika za mlade iz ruralnih sredina održat će se 9. kolovoza, dok je 12. kolovoza rezerviran za cjelodnevno obilježavanje Međunarodnog dana mladih, koji će se odvijati na tri lokacije:

  • u jutarnjim satima uputi se na Photo Quest – Upoznaj Zagreb, zabavi se s ekipom ispunjavajući niz fotozadataka u centru Zagreba

  • popodne se možeš uputiti na bazene Šalata na besplatno kupanje

  • u večernjim satima u prostorima Centra bit će karaoke.

Održat će se još i radionica o gluhosljepoći, no bit će i govora o temama zapošljavanja, tajnama poslovnog svijeta i gotovo svakog oblika uspješne poslovne karijere te potencijalnog samorazvitka na poslovnom području. Detaljne informacije o mjestu, vremenu i temama događaja pronaći ćete na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Back to the 80s

Back to the 80's u Book caffeu

Razbacajte se uz najveće pop, dance i funky hitove iz 80-ih

Ako vam je dosta narodnjaka, Pit Bulla, Rihanne i techno hitova, Book caffe (Hrvatske bratske zajednice 4) ima idealno rješenje za vas – novi zabavni program na kojem će vas DJ Saša Šoštarić Sale svake subote izuvati iz cipelica najluđim hitovima iz 80-ih i 90-ih.

Studenti

Naučite glatko odgovoriti na najčešće pitanje upućeno studentima

Mogući odgovori na pitanje: „I, što ćeš nakon diplome?“

Koliko puta ste čuli pitanje: „Što ćeš nakon diplome?“ I koliko puta ste pomislili: „Da mi je kuna svaki put kad sam to čuo!“

9. Festival tolerancije 2015

Otvorenje glazbenog programa u srijedu

9. Festival tolerancije – najšareniji glazbeni program

Osim klezmer glazbe, nastale kao spoj različitih kultura i tradicionalne židovske glazbe, jazza i klasične glazbe, festival se može pohvaliti najkvalitetnijim programom elektroničke glazbe.

Illectricity 2016

Veliki audiovizualni festival

Illectricity Festival i ove zime osvaja Zagreb

Illectricity dugu tradiciju temelji na otkrivanju novih glazbenih trendova domaćoj publici, a uz sve to, program festivala ima bogat raspored radionica i audiovizualnih projekata.

Popcorn, izvor: https://pixabay.com/en/popcorn-movie-party-entertainment-1085072/

Nove ljetne serije

10 serija kojima možete ispuniti nadolazeće ljetne dane

S prvim danima ljeta kreće potraga za aktivnostima kojima možemo ispuniti svoje dane i neko vrijeme odvratiti misli od učenja i ostalih obveza. Donosimo vam popis novih serija čijim se likovima i zapletima možete prepustiti ovo ljeto.