LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Software Startup Akademija

„SAA Kickoff” – prijavi se i pokreni vlastiti „startup”!

Odvojite nekoliko sati za stručna predavanja i radionice, složite tim, realizirate svoju ideju i budete korak ispred ostalih!

Odvojite nekoliko sati za stručna predavanja i radionice, složite tim, realizirate svoju ideju i budete korak ispred ostalih!

Da je pokretanje startupa lakše no ikada dokaz su uspješni projekti proizašli iz prijašnje dvije Software Startup Akademije. Ne očekuje se da ste i dobar designer i dobar developer i dobar analitičar. Za uspjeh je potrebno imati osnovna znanja iz područja kojim se bavite, snažnu volju i dobre učitelje.

Priliku za sudjelovanje imaju svi studenti, a edukacijska predavanja održavat će se i na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Tehnički dio edukacije bavit će se vrstama aplikacija, izradom klijentskog i serverskog dijela aplikacije, bazama podataka i na koncu, smještajem aplikacije.

Pet najboljih timova bit će pozvano na Windays konferenciju, najveću tehnološku i poslovnu konferenciju u regiji, čiji je organizator Microsoft.

Na konferenciji će timovi svoje ideje predstaviti pred žirijem i nadati se osvajanju vrijedne novčane nagrade. Glavna nagrada od 40 000 kn za pokretanje vlastitog startup projekta možda ove godine pripadne baš vašem timu!

Prošle je godine pripala timu Guest Request, Tajani i Ivanu Milanović, mladom bračnom paru iz Osijeka, a ovdje možete vidjeti video finala. 

Kako to sve ne bi ostalo mrtvo slovo na papiru, kroz akademiju će vas voditi mentori. Stručnjaci će pomagati individualno svakom timu, kako bi vas svojim znanjem, iskustvom i poslovnim savjetima usmjerili na put uspjeha.

Prijave su otvorene do 9.11. u 23:59h, a prijaviti se možete ovdje.

Za više informacija o samoj Akademiji, pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak, 6.11. u 15h u velikoj dvorani sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice Sveučilišta u Splitu (Ruđera Boškovića 31).

FOTO: FACEBOOK