Doprinos u promociji odnosa između Argentine i Hrvatske

Rektor Boras dobio je Nagradu „Juan Vucetich”

Rektor, Boras, nagrada

Rektoru Sveučilišta u Zagrebu 6. prosinca uručena je Nagrada „Juan Vucetich” za izvanredan doprinos u promociji odnosa između Argentine i Hrvatske.

Rektor zagrebačkog sveučilišta prof. dr. sc. Damir Boras primio je Nagradu Juan Vucetich za 2019. godinu za svoj izvanredan doprinos u promociji odnosa između Argentine i Hrvatske te jačanje prijateljstva između dviju država. Dodjela nagrade održana je 6. prosinca u velikoj dvorani Leksikografskoga zavoda Miroslav Krleža

Rektoru je nagradu uručio izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Republike Argentine u Republici Hrvatskoj Nj. E. Maximilian Gregorio-Cernadas.

Nagrada Juan Vucetich osnovana je 2017. godine od strane Veleposlanstva Republike Argentine u čast poznatoga argentinsko-hrvatskoga antropologa i policajca, pionira metode identifikacije pomoću otisaka prstiju – daktiloskopije. Dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji su svojim radom i zalaganjem pridonijeli promicanju veza između Argentine i Hrvatske.

Komentari na članak

Vezani članci

Selfie s Tomislavom Grubišićem

Projekt "odradio" prvu godinu

FOTO: Maraton karijera okupio 9 hrvatskih uspješnika i inspirirao studente

Maraton karijera, veliki projekt udruge Studentski informativni kutak uspješno je priveden kraju nakon svog prvog održavanja na Sveučilištu u Zagrebu. Donosimo kratki pregled svih pet susreta u fotogaleriji.

Rektorova ogrlica

Sveučilište u Zagrebu

Danas svečana inauguracija novog rektora Sveučilišta u Zagrebu

Svečana inauguracija novoga rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa održat će se danas, 14. listopada 2014., u 12 sati u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zagrebu.

Damir Boras

Sjednica Hrvatskog studentskog zbora

HSZ: „Rektor Boras degradira studente u promatrače"

HSZ ovim putem poziva da se predstavniku studenata ponovno vrati status pridruženog člana bez prava glasa.

FFZG izvana

Sveučilište u Zagrebu

Dan Filozofskoga fakulteta u Zagrebu

Povodom proslave 140. godišnjice osnutka modernoga sveučilišta, u petak, 17. listopada 2014. u 12 sati, Filozofski fakultet proslavit će svoj dan.

Potpisivanje ugovora za obnovu domova u OS i ZG

Operativni program „Konkurentnost i kohezija“

Za obnovu studentskih domova u Osijeku i Zagrebu osigurano više od 233 milijuna kuna

Najveći dio toga iznosa bit će dodijeljen zagrebačkom Sveučilištu za „Rekonstrukciju građevina, infrastrukture i okoliša unutar studentskih naselja Stjepan Radić i Cvjetno naselje“, čija je ukupna vrijednost 219 990 000 kuna, a ostatak sredstava utrošit će se za „Rekonstrukciju zgrade studentskog doma u Osijeku“, projekt u vrijednosti od 13 510 000 kuna.