Informativno predavanje u CISOK-u

Razotkrijte sve izazove s kojima se žene susreću na tržištu rada

žena na razgovoru za posao

Na predavanju Antonie Livljanić saznajte koji su to izazovi s kojima se susreću žene na tržištu rada, kako uskladiti obiteljsku i radnu ulogu, koja prava imaju (ne)zaposlene trudnice i roditelji te kome se obratiti za više informacija.

Info centar za mlade Zadar i CISOK Centar Zadar organiziraju informativno predavanje pod nazivom Žena na tržištu rada – što trebam znati. Održat će se u utorak, 19. rujna, od 17:00 na adresi Polačišće 3.

Predavanje posvećeno pravima i izazovima žena na tržištu rada uz povijesni pregled društvenih promjena te kratak uvid u zakonodavni okvir vodit će Antonia Livljanić, mag. psych. Pridružite se i saznajte koji su to izazovi s kojima se susreću žene na tržištu rada, kako uskladiti obiteljsku i radnu ulogu, koja prava imaju (ne)zaposlene trudnice i roditelji te kome se obratiti za više informacija. Svoj dolazak potvrdite na adresi cinaz.info@gmail.com.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Info centar za mlade Zadar uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

Komentari na članak

Vezani članci

Tabla 1

TREĆINA NEZAPOSLENIH S DIPLOMOM SU EKONOMSKI STRUČNJACI

Imamo čak 52.000 studenata ekonomije na 173 studija!

Menadžment, financije, poduzetništvo, upravljanje prodajom, vodstvo i kontroling samo su neki od ukupno 173 studijska programa ekonomije u Hrvatskoj. Ekonomija se raširila na gotovo polovicu studijskih programa u društvenim znanostima.

Okrugli stol: Vegetarijanstvo 2015

Klub mladih KLOOZ

Okrugli stol: vegetarijanstvo

Doznajte sve što vas zanima o vegetarijanstvu uz degustaciju vegetarijanskih delicija!

Wellness

Ženski mjesec

Pronašli smo savršen poklon za savršenu ženu – testirajte i uvjerite se!

Pomoć pri revitalizaciji tijela i duha u ovom je periodu savršen poklon za ženu koju smatrate savršenom – provjerite, stoga, ponude koje vam je pripremio SelectBox, a kojima ćete je zasigurno usrećiti. 

žena na razgovoru za posao

Financijska podrška

Raspisan natječaj za stipendiranje četiriju žena u prirodnim znanostima; pojedinačni je iznos 5000 €

Kako bi ih se nagradilo za doprinose u kreiranju društva znanja te motiviralo u daljnjoj znanstvenoj karijeri, programom Za žene u znanosti dodijelit će se stipendije za četiri hrvatske znanstvenice mlađe od 35 godina.

Pixabay

Međunarodna škola u Dubrovniku

RGN potiče veću zapošljivost svojih studenata, budućih inženjera rudarstva

U okviru Međunarodne škole rudarstva vrhunski su stručnjaci na svojim predavanjima i na radionicama prenosili studentima, istraživačima i predstavnicima industrije znanja i vještine koje mogu poboljšati konkurentnost inženjera rudarstva na tržištu rada.