Informativno predavanje u CISOK-u

Razotkrijte sve izazove s kojima se žene susreću na tržištu rada

žena na razgovoru za posao

Na predavanju Antonie Livljanić saznajte koji su to izazovi s kojima se susreću žene na tržištu rada, kako uskladiti obiteljsku i radnu ulogu, koja prava imaju (ne)zaposlene trudnice i roditelji te kome se obratiti za više informacija.

Info centar za mlade Zadar i CISOK Centar Zadar organiziraju informativno predavanje pod nazivom Žena na tržištu rada – što trebam znati. Održat će se u utorak, 19. rujna, od 17:00 na adresi Polačišće 3.

Predavanje posvećeno pravima i izazovima žena na tržištu rada uz povijesni pregled društvenih promjena te kratak uvid u zakonodavni okvir vodit će Antonia Livljanić, mag. psych. Pridružite se i saznajte koji su to izazovi s kojima se susreću žene na tržištu rada, kako uskladiti obiteljsku i radnu ulogu, koja prava imaju (ne)zaposlene trudnice i roditelji te kome se obratiti za više informacija. Svoj dolazak potvrdite na adresi cinaz.info@gmail.com.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta Info centar za mlade Zadar uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.

Komentari na članak

Vezani članci

Kratki vodič za savršene obrve

Brza i jednostavna metoda

FOTO: Kratki vodič za savršene obrve

Imajte i vi savršene obrve bez skupog profesionalnog uređivanja.

Pocket Points

Zasad je dostupna samo u SAD-u

Pocket Points: aplikacija koja slušanje predavanja nagrađuje hranom

Aplikacija koristi tzv. "geo-ogradu" koja prepoznaje prisutnost studenta na području kampusa sveučilišta te tada automatski zaključava mobitel.

Jane Eyre

Na današnji dan

Stvoren književni lik koji je proslavio žensku emancipaciju

Roman „Jane Eyre“ na današnji je dan objavila Charlotte Brontë pod muškim pseudonimom Currer Bell. Snažna ljubavna priča iskazala se i na filmskim platnima.

Žene u znanosti

Istraživanje zaklade L’Oreal

Ima li u znanosti mjesta za žene?

Zaklada L'Oreal provela je istraživanje o percepciji javnosti na žene u znanosti. Rezultati istraživanja negativno su iznenadili znanstvenike, a od Europljana lošije mišljenje o ženama u znanosti imaju Kinezi.

Jer 90-e su bile godine

Serija predavanja „Jer 90-e su bile godine“

Kakve su godine bile devedesete, saznajte na Filozofskom fakultetu

Na Filozofskom će se fakultetu od 16. do 20. siječnja održati niz predavanja naziva „Jer 90-e su bile godine“. Predavači su najcjenjeniji hrvatski profesori i stručnjaci s područja sociologije, prava, ekonomije, medija i povijesti.