LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj Portanova Fashion Incubatora

Prijavite se na najutjecajnije regionalno natjecanje mladih modnih dizajnera

Preostalo je mjesec dana prijave na novi Portanova Fashion Incubator na kojem će najbolji mladi i neafirmirani modni dizajner osvojiti nagradu pod pokroviteljstvom Perwolla.

Preostalo je mjesec dana prijave na novi Portanova Fashion Incubator na kojem će najbolji mladi i neafirmirani modni dizajner osvojiti nagradu pod pokroviteljstvom Perwolla.

Portanova Fashion Incubator u suradnji s Bipa Fashion.hr-om raspisao je natječaj za novu, 16. sezonu. Preostalo je još mjesec dana za prijavu na ovo najutjecajnije regionalno natjecanje mladih i neafirmiranih modnih dizajnera.

Natječaj PFI-a otvoren je do 17. lipnja, a može se prijaviti putem online obrasca na službenim mrežnim stranicama gdje se nalaze i detaljnije informacije o projektu Portanova Fashion Incubator kao i o nagradi koju dodjeljuje Perwoll.         

Prijaviti se mogu modni dizajneri između 19 i 35 godina bez obzira na formalno obrazovanje. Kolekcije ne smiju biti ranije javno prikazivane i trebaju sadržavati najmanje 10, a najviše 12 modela. Žiri u sastavu Teo Perić, Selma Terlević, Petar Trbović, Lidija Pihler Yuniku i Mija Dropuljić kroz dva selekcijska kruga odabrat će pet najboljih mladih kreativaca koji će se predstaviti u finalu Portanova Fashion Incubatora u trgovačkom centru Portanova u Osijeku, gdje pobjednika očekuje pozivnica za Bipa Fashion.hr i titula Najbolji mladi dizajner by Perwoll, što mu uz pozivnicu na tjedan mode donosi i 10,000,00 kuna.

Nova suradnja projekata Portanova Fashion Incubator i Bipa Fashion.hr uz podršku branda Perwoll osigurat će dodatni vjetar u leđa mladim modnim dizajnerima i zajednički formirati regionalno najsnažniju platformu za etabliranje domaćih modnih brendova.

FOTO: PFI