Tehnološki park Varaždin

Prijavi se na Devz Meetup

Devz Meetup

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

U četvrtak će se u Crvenoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin održati drugi Devz Meetup. Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele naučiti nešto novo. Meetup se održava u Varaždinu svaka dva mjeseca.

Na ovom Devz Meetupu bit će održana predavanja raznovrsne tematike:

U 17:35 će voditelj Laboratorija za otvorene sustave i sigurnost s Fakulteta organizacije i informatike, Tonimir Kišasondi, održati predavanje pod nazivom "Informacijska sigurnost, why should you care?". Tema se bavi područjem sigurnosti IS-a iz pogleda koji je zanimljiv IT startupovima. "Crash course" od pola sata koji bi trebao smanjiti potencijalne glavobolje i malo promijeniti način razmišljanja.

Od 18:05 posjetitelji će moći čuti predavanje Brune Škvorca koji će im objasniti što je VueJs, koje su mu sličnosti i razlike s Reactom i drugim popularnim JS frameworcima, koji popratni alati se mogu koristiti za dodatni ugođaj, jednostavnu aplikaciju koja pokazuje lakoću korištenja Vue-a - najbitniji atribut modernih JS frameworka.

Predavanje će zaključiti Zvonimir Dimitrovski iskustvima sa Startup Acceleratorima - Eleven Venture Fund. Nakon predavanja predviđeno je druženje u Startup baru.

Ukoliko bude prijavljeno više sudionika od planiranog, meetup se seli u palaču Herzer i druženje prebacuje na jedan od kafića u centru. Pratite obavijesti na službenoj stranici.

Prijava je obavezna. Upad je besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

FSK2016

Festival svjetske književnosti

Zagreb i Split postaju glavna središta svjetske književne scene

Festival svjetske književnosti održava se od 4. do 11. rujna u Zagrebu i Splitu. Ove je godine u središtu Festivala talijanska književnosti, a gosti su svjetski poznati autori iz 15 zemalja. Ulaz je na sve programe besplatan.

Ritam kulturizma 2016.

Ritam kulturizma 2016.

Osmislite promotivnu kampanju i osvojite 1000 kuna

Sudionici moraju osmisliti kampanju koja će promovirati Dalmaciju kao destinaciju zdrave hrane i zdravih životnih navika. Prijave su otvorene do 8. travnja. Rješenja je potrebno predati do 17. travnja 2016. godine.

Potugalska večer u Amazonasu

Regrutacija volontera

Amazonas traži nove snage u medijskom timu

Traže se medijski volonteri koji će stjecati nova iskustva u udruzi Amazonas, a koji će odvajati 5 sati mjesečno do lipnja 2018. godine.

Come to the dark side

Studentski.hr otvara svoja vrata

Urednici, novinari, lektori i fotografi, prijavite se za rad na Studentskom.hr!

Ako si zainteresiran za radno mjesto glavnog urednika/ce, njegovog/e zamjenika/ce, urednika/ce kolumni, lekture ili fotografije, novinara, lektora ili fotografa, pošalji molbu i životopis na ivana.herceg@studentski.hr do 1.10.2014.

Sveučilište Sjever

U suradnji s europskim visokoobrazovnim institucijama

Sveučilište Sjever provodi projekt za kvalitetnije visoko obrazovanje

Glavni cilj i zadaća projekta postizanje je kvalitete procesa obrazovanja razvojem i primjenom QM & CQAF modela prilagođenog za visokoobrazovne institucije, odnosno partnere u projektu, i za transfer modela na ostale visokoobrazovne institucije u zemljama partnerima.