Edukacija u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici

Prijave za EU školu traju još danas!

EU - zastava

Još se danas mogu prijaviti studenti završnih godina i nezaposleni bivši studenti koji su diplomirali tijekom protekle godine za sudjelovanje na EU školi kako bi naučili sve o upravljanju programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije.

Tijekom ožujka 2019. godine u maloj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu održat će se ciklus edukacija pod nazivom EU ŠKOLA – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente. Organizira ga Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Zbog nešto zahtjevnijeg rasporeda održavanja namijenjen je prvenstveno studentima završnih godina studija, ali i nezaposlenim bivšim studentima koji su diplomirali u posljednjih godinu dana. Edukacije će trajati osam dana, od 12. do 15. ožujka i od 19. do 22. ožujka, od 9 do 14 sati, a provest će se četirima modulima:

  • modul 1 – Uvod u Kohezijsku politiku EU-a i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova
  • modul 2 – Vještine upravljanja projektnim ciklusom
  • modul 3 – Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata
  • modul 4 – Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova (nacionalno zakonodavstvo).

Svi zainteresirani za sudjelovanje u EU školi mogu se prijaviti slanjem svoga životopisa i motivacijskog pisma na e-mail adresu savjetovanje@unist.hr do petka, 1. ožujka 2019. Prijavom se obvezuju na prisustvovanje minimalno 80% predviđenih sati edukacije, što je i preduvjet za dobivanje certifikata o pohađanju.

Komentari na članak

Vezani članci

Ekonomski fakultet

Financial Literacy in Practice

Edukacija o financijskoj pismenosti za sve studente

Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, a nakon završetka edukacije sudionici će biti nagrađeni certifikatom o pohađanju, edukativnim materijalima i Cinestar darovnim kuponom.

EU zastava

Konferencija „Moj glas u EU”

Ekonomska klinika reagira na zabrinjavajuće stanje informiranosti o Europskoj uniji

– Na temelju prethodnih iskustava i projekata i različitih izvora informacija koji upućuju na uistinu zabrinjavajuće stanje javne svijesti i znanja o načinima donošenja odluka i prilika za potpore unutar EU-a te o EU-u općenito, odlučili smo adresirati probleme i nastojati pridonijeti njihovom rješavanju. – ističe Ema Skupnjak, voditeljica projekta „Moj glas u EU”.

EU fondovi za mlade

Savjet mladih Grada Zagreba

Naučite kako napraviti uspješan projekt na konferenciji "EU fondovi za mlade"

Na konferenciju su pozvani predstavnici 50 najrelevantnijih udruga mladih u Gradu Zagrebu koji će u petak imati priliku učiti od vrsnih hrvatskih stručnjaka.

Škola održivog razvoja

Šesta škola održivog razvoja

Prijavite se na besplatnu edukaciju o održivom razvoju

Udruga za promicanje projektne kulture EU klub raspisala je natječaj za besplatnu edukaciju koja će se održati u Rijeci i Zagrebu. Na natječaj se mogu prijaviti studenti i mladi koji žele doprinijeti održivom razvoju zajednice.

Voogle konferencija u Varaždinu 2014.

Iskoristite priliku i sudjelujte na Voogle konferenciji

Voogle konferencija u Varaždinu 2014.

Sudionici mogu prisustvovati zanimljivim i inspirarajućim prezentacijama i panel-raspravama koje će održati neki od vodećih stručnjaka iz IT biznisa, transfera tehnologije i srodnih poduzetničkih područja.