Edukacija u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici

Prijave za EU školu traju još danas!

EU - zastava

Još se danas mogu prijaviti studenti završnih godina i nezaposleni bivši studenti koji su diplomirali tijekom protekle godine za sudjelovanje na EU školi kako bi naučili sve o upravljanju programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije.

Tijekom ožujka 2019. godine u maloj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu održat će se ciklus edukacija pod nazivom EU ŠKOLA – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente. Organizira ga Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Zbog nešto zahtjevnijeg rasporeda održavanja namijenjen je prvenstveno studentima završnih godina studija, ali i nezaposlenim bivšim studentima koji su diplomirali u posljednjih godinu dana. Edukacije će trajati osam dana, od 12. do 15. ožujka i od 19. do 22. ožujka, od 9 do 14 sati, a provest će se četirima modulima:

  • modul 1 – Uvod u Kohezijsku politiku EU-a i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova
  • modul 2 – Vještine upravljanja projektnim ciklusom
  • modul 3 – Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata
  • modul 4 – Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova (nacionalno zakonodavstvo).

Svi zainteresirani za sudjelovanje u EU školi mogu se prijaviti slanjem svoga životopisa i motivacijskog pisma na e-mail adresu savjetovanje@unist.hr do petka, 1. ožujka 2019. Prijavom se obvezuju na prisustvovanje minimalno 80% predviđenih sati edukacije, što je i preduvjet za dobivanje certifikata o pohađanju.

Komentari na članak

Vezani članci

Foto natječaj

Fotonatječaj

Zamisli Europu bez granica i osvoji put u Bruxelles

Foto natječaj "Zamisli Europu bez granica" otvoren je do 30. lipnja 2016. i u njemu mogu sudjelovati stanovnici Europske unije stariji od 18 godina.

Google Logo

Obrazac "Pravo na zaborav"

Google na vaš zahtjev uklanja zastarjele osobne podatke

Europski sud pravde (ECJ) 13. svibnja odredio je kako tražilice poput Googlea trebaju ukloniti poveznice na osobne podatke fizičkih osoba koje su neprimjerene, zastarjele ili irelevantne.

Uručena vrijedna donacija riječkom studiju Dentalne medicine

Medicinski fakultet Rijeka

Uručena vrijedna donacija riječkom studiju Dentalne medicine

Uz pomoć uređaja, koji će se u Hrvatskoj prvi put koristiti upravo na Medicinskom fakultetu, Studij dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci postaje jedan od vodećih centara na području CAS CAM tehnologije.

Zgrada

Istraživači Ekonomskog fakulteta pozivaju

Sudjelujte u edukacijskom projektu o financijskoj pismenosti

Na Ekonomskom fakultetu ponovno se održava edukacijski projekt s ciljem povećanja financijske pismenosti i osnovnih financijskih znanja. Prijaviti se mogu svi studenti Sveučilišta u Zagrebu.

Europska unija 10

Presjedanje Vijećem Europske unije

Traže se studenti završnih godina studija koji će obavljati poslove časnika

Prvo predsjedanje Hrvatske Vijećem Europske unije svoja će vrata otvoriti mladim ljudima, nudeći im informacije o radu inozemnih delegacija te mogućnost osobnog razvoja. Prijave za obavljanje posla časnika otvorene su do 15. kolovoza 2019.