Edukacija u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici

Prijave za EU školu traju još danas!

EU - zastava

Još se danas mogu prijaviti studenti završnih godina i nezaposleni bivši studenti koji su diplomirali tijekom protekle godine za sudjelovanje na EU školi kako bi naučili sve o upravljanju programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije.

Tijekom ožujka 2019. godine u maloj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu održat će se ciklus edukacija pod nazivom EU ŠKOLA – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente. Organizira ga Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Zbog nešto zahtjevnijeg rasporeda održavanja namijenjen je prvenstveno studentima završnih godina studija, ali i nezaposlenim bivšim studentima koji su diplomirali u posljednjih godinu dana. Edukacije će trajati osam dana, od 12. do 15. ožujka i od 19. do 22. ožujka, od 9 do 14 sati, a provest će se četirima modulima:

  • modul 1 – Uvod u Kohezijsku politiku EU-a i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova
  • modul 2 – Vještine upravljanja projektnim ciklusom
  • modul 3 – Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata
  • modul 4 – Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova (nacionalno zakonodavstvo).

Svi zainteresirani za sudjelovanje u EU školi mogu se prijaviti slanjem svoga životopisa i motivacijskog pisma na e-mail adresu savjetovanje@unist.hr do petka, 1. ožujka 2019. Prijavom se obvezuju na prisustvovanje minimalno 80% predviđenih sati edukacije, što je i preduvjet za dobivanje certifikata o pohađanju.

Komentari na članak

Vezani članci

Software Startup Akademija

Besplatna programerska i poslovna edukacija

Prijavi se na Software StartUp Academy i pokreni vlastiti poslovni projekt!

Software StartUp Academy višemjesečni je koncept u kojem polaznici vlastite ideje mogu razviti u tržišni proizvod. Za program se mogu prijaviti svi učenici, studenti i nezaposlene osobe, a najbolji projekt bit će nagrađen s 40 000 kuna investicije na Konferenciji WinDays16.

Svjetski dan slobode medija

European Data News Hub

Pokreće se novi portal za istraživačko novinarstvo

Francuska novinska agencija AFP u suradnji s talijanskom ANSA-om i njemačkom DPA pokreće European Data News Hub, portal na kojemu će se objavljivati prilozi o istraživačkom novinarstvu na pet jezika.

Akcija "Oživi me"

Akcija „Oživi me”

Svakog sata jedna osoba umre od srčanog zastoja, Studentska udruga STePP smanjuje tu brojku

Iznenadna srčana smrt jedan je od najčešćih uzroka smrti uopće. Rana reanimacija i neodložna defibrilacija pokazala se kao učinkovita mjera, stoga se u akciju „Oživi me” uključila i Studentska udruga StePP.

Virtualni dani karijere i znanja

Virtualni dani karijere i znanja

Ponuda poslova i edukacije na jednom mjestu

Online projekt "Virtualni dani karijere i znanja" počeo je 21. listopada i traje osam dana. Na njemu izlažu tvrtke iz nekoliko država i predstavljaju svoje ponude za posao i edukaciju.

36. Osječko ljeto mladih

Raznovrstan program u Osijeku

Sudjelujte, učite i zabavite se na 36. Osječkom ljetu mladih

Između čak četrdesetak programa svatko može pronaći nešto za sebe. Sadržaj je šarolik – od kulturnog i edukacijskog do sportskog i koncertnog dijela. Svi su događaji potpuno besplatni, a odvijat će se na više lokacija u gradu.