Edukacija u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici

Prijave za EU školu traju još danas!

EU - zastava

Još se danas mogu prijaviti studenti završnih godina i nezaposleni bivši studenti koji su diplomirali tijekom protekle godine za sudjelovanje na EU školi kako bi naučili sve o upravljanju programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije.

Tijekom ožujka 2019. godine u maloj dvorani Sveučilišne knjižnice u Splitu održat će se ciklus edukacija pod nazivom EU ŠKOLA – program obrazovanja za upravljanje programima i projektima financiranim iz bespovratnih sredstava Europske Unije za studente. Organizira ga Centar za savjetovanje studenata Sveučilišta u Splitu u suradnji s Javnom ustanovom RERA S.D. za koordinaciju i razvoj Splitsko-dalmatinske županije.

Zbog nešto zahtjevnijeg rasporeda održavanja namijenjen je prvenstveno studentima završnih godina studija, ali i nezaposlenim bivšim studentima koji su diplomirali u posljednjih godinu dana. Edukacije će trajati osam dana, od 12. do 15. ožujka i od 19. do 22. ožujka, od 9 do 14 sati, a provest će se četirima modulima:

  • modul 1 – Uvod u Kohezijsku politiku EU-a i priprema projekata prihvatljivih za financiranje iz EU fondova
  • modul 2 – Vještine upravljanja projektnim ciklusom
  • modul 3 – Financijsko upravljanje i kontrola provedbe projekata
  • modul 4 – Javna nabava u kontekstu korištenja EU fondova (nacionalno zakonodavstvo).

Svi zainteresirani za sudjelovanje u EU školi mogu se prijaviti slanjem svoga životopisa i motivacijskog pisma na e-mail adresu savjetovanje@unist.hr do petka, 1. ožujka 2019. Prijavom se obvezuju na prisustvovanje minimalno 80% predviđenih sati edukacije, što je i preduvjet za dobivanje certifikata o pohađanju.

Komentari na članak

Vezani članci

EU - zastava

Model European Union

Mladi iz europskih zemalja na putu do vođenja Europske unije

Do 5. kolovoza zaprimaju se prijave mladih za sudjelovanje na konferenciji u čijem će se sklopu u Zagrebu održati simulacija rada članova Europskog vijeća i Vijeća ministara vanjskih poslova.

Konferencija

Fakultet organizacije i informatike

Radionica primjene analitike u financijama, investiranju i sportu

Na edukaciji „Odabrani primjeri primjene analitike“ studenti će svladati vještine vezane za primjenu analitičkih metoda na primjerima investiranja, upravljanja rizicima, javne nabave, osobnih financija i sporta.

Volonteri

EU za mlade

Europske snage solidarnosti omogućuju mladima volontiranje, pripravništvo i zaposlenje

Europske snage solidarnosti žele mladim Europljanima pružiti priliku za volontiranje, pripravništvo ili čak zaposlenje u vlastitoj zemlji, a ponekad i u drugoj zemlji Europske unije.

SCool Fest: Publika

Završio veliki studentski festival

FOTO: SCool Fest okupio više od 10 tisuća mladih i isprofilirao se kao ponajbolji studentski event u Zagrebu

SCool Fest dao je studentima sve što im treba - sport, zabavu i edukaciju. Sve to u velikim zagrebačkim studentskim domovima i Studentskom centru. Festival su organizirali studenti za studente.

Google Logo

Obrazac "Pravo na zaborav"

Google na vaš zahtjev uklanja zastarjele osobne podatke

Europski sud pravde (ECJ) 13. svibnja odredio je kako tražilice poput Googlea trebaju ukloniti poveznice na osobne podatke fizičkih osoba koje su neprimjerene, zastarjele ili irelevantne.