Događanja u Info zoni

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.

Povodom Međunarodnog dana prevoditelja, u Info zoni se organizira predstavljanje sedam svjetskih jezika. Događaj će se održati u subotu, 30. rujna, u 18 sati.

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. Svi prisutni čut će zanimljive činjenice o ovim jezicima, ali i dobiti priliku progovoriti na svakom od navedenih jezika. – najavili su organizatori.

Obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na poveznici.

Nakon besplatnog testiranja znanja stranih jezika, povodom obilježavanja Europskog dan jezika, koji se obilježio 26. rujna, ovo je već drugo ovotjedno događanje u organizaciji udruge Sudski tumači i prevoditelji – STIP.

Komentari na članak

Vezani članci

novac_kovanice

Tokić d.o.o objavio natječaj za stipendiranje 25 studenata

Stipendija za studente koji nisu ostvarili prava na smještaj i subvenciju

Povodom 25 godina postojanja poduzeća, Tokić d.o.o. podijelit će 25 stipendija u jednokratnom iznosu od 1 000 kuna za studente koji u natječaju Studentskog centra nisu ostvarili pravo na smještaj u dom. 

FOTO: wikimedia.org

Vijeće EU i Europsko vijeće

Europsku karijeru najbolje je započeti stažiranjem u Bruxellesu

Donosimo vam kratki pregled potrebnih informacija kako biste se prijavili za stažiranje u Europskom vijeću i Vijeću EU, bilo da se radi o plaćenom ili obveznom stažiranju, a koje ste dužni obaviti kao studenti pojedinih fakulteta.

Unknown umjetnička instalacija

Unknown festival

Unknown: poznati domaćini Island Partyja

Ako imate super ideju za umjetničku instalaciju koja bi se upriličila za vrijeme trajanja Unknowna, kreativni direktor festivala, Mad Ferret Productions, nude sredstva u iznosu do 1000 funti za ostvarenje iste.

Razgovor za posao

Ambidekster klub

Na edukativnoj radionici naučite kako se kratko, ali efektno predstaviti poslodavcima

Radionica je namijenjena mladima koji su nezaposleni, pri kraju studija ili srednje škole, a motivirani su educirati se o temama traženja posla, predstavljanja poslodavcima, pisanja životopisa i zamolbi te razvoja komunikacijskih vještina.

Portanova Fashion Incubator – natječaj

Završetak natječaja

Mladi modni dizajneri još se stignu prijaviti za Portanova Fashion Incubator

Portanova Fashion Incubator, regionalno najutjecajnije natjecanje za mlade i neafirmirane modne dizajnere, u utorak, 5. rujna, zaključuje natječaj za novu sezonu.