Događanja u Info zoni

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.

Povodom Međunarodnog dana prevoditelja, u Info zoni se organizira predstavljanje sedam svjetskih jezika. Događaj će se održati u subotu, 30. rujna, u 18 sati.

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. Svi prisutni čut će zanimljive činjenice o ovim jezicima, ali i dobiti priliku progovoriti na svakom od navedenih jezika. – najavili su organizatori.

Obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na poveznici.

Nakon besplatnog testiranja znanja stranih jezika, povodom obilježavanja Europskog dan jezika, koji se obilježio 26. rujna, ovo je već drugo ovotjedno događanje u organizaciji udruge Sudski tumači i prevoditelji – STIP.

Komentari na članak

Vezani članci

Kasnonoćno učenje

„Korak u život”

Stipendiranje nove generacije studenata bez roditeljske skrbi

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, ali nema mogućnosti za buduće fakultetsko obrazovanje. Stoga Rotary klub Zagreb Kaptol kroz akciju „Korak u život” stipendira novu generaciju.

FESTKULTURA

Projekt USTEF-a

„FESTKULTURA": Sezonski studentski posao na hrvatskim ili svjetskim festivalima

„FESTKULTURA" jedinstven je događaj koji organizira Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta (USTEF). Povezuje organizatore festivala kao poslodavce i entuzijastične studente koji traže studentske poslove.

natjecanje Mozgalo

Natjecanje „Mozgalo"

Prijavi se za rudarenje podataka i osvoji vrijedne nagrade

Prijave za natjecanje traju do 13. ožujka, dok će na svečanom otvorenju zainteresirani studenti moći saznati temu ovogodišnjeg „Mozgala“ te partnere koji podržavaju projekt.

https://www.facebook.com/940362292643701/photos/gm.784268495103825/1888834101129844/?type=3&theater

Studentski zbog Građevinskog fakulteta u Rijeci

Sudionicima ovogodišnje Građevinijade u Bugarskoj opravdani izostanci s predavanja

Za sudjelovanje u novom izdanju Građevinijade studenti geodezije i građevine riječkog Sveučilišta prijaviti se mogu do 10. travnja, na što će potrošiti samo 165 eura. A posebnim će ih pravilima i fakultet dodatno potaknuti na odlazak.

Knjižnica

Gradska knjižnica Rijeka

Studentski čitateljski klub traži nove članove

Svi mladi zaljubljenici u književnost koji studiraju na nekoj od sastavnica Sveučilišta u Rijeci bit će dočekani širom raširenih ruku u Studentski čitateljski klub Gradske knjižnice Rijeka. Zainteresirani studenti koji svoje dragocjeno slobodno vrijeme vole posvetiti čitanju dobrih knjiga grupi se mogu pridružiti do 20. prosinca.