LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Cijepljenje Luke Burilovića

Predsjednik Sveučilišnog savjeta o cijepljenju: „Pa ja sam proveo 1690 dana u rovu.”

Luka Burilović, predsjednik Sveučilišnog savjeta, otkrio je zašto se cijepio i je li i njegovo cijepljenje bilo preko reda.

Luka Burilović, predsjednik Sveučilišnog savjeta, otkrio je zašto se cijepio i je li i njegovo cijepljenje bilo preko reda.

Predsjednik Sveučilišnog savjeta Luka Burilović danas je prije sjednice Savjeta odgovorio na upite novinara vezane uz to je li se i on cijepio preko reda. Pri tome je otkrio da je on hrvatski ratni vojni invalid s nizom bolesti, javlja Index.hr.
– U ratu sam proveo 1690 dana u rovu. Između ostalog, dobio sam TBC, tešku bronhijalnu bolest. Imam respiratorne probleme, blagu astmu i sve ostalo. Onda kada ste svi vi pozivali da se što više ljudi svojim primjerom cijepi, predao sam dokumentaciju i podnio zahtjev za cijepljenje na nekoliko mjesta. Kada su na jednom mjestu rekli da postoji mogućnost, ja sam se cijepio. – rekao je Burilović.
On svoje zdravlje dijeli s javnošću, no napomenuo je da je zdravlje nečija privatna stvar, pa nije htio komentirati slučaj cijepljenja rektora Borasa. On se, pak, cijepio jer je njegov liječnik utvrdio da je on rizična skupina, ali nije htio otkriti tko ga je cijepio:
– Smijete li vi doći do dopisa tko se cijepio protiv COVID-a i tko je prebolio? Ne smijete. Ne smijete, gospođo, nije relevantno pitanje tko je prebolio. Žao mi je, ja ne smatram da sam se cijepio preko reda sa svim svojim bolestima. – rekao je Burilović.
FOTO: PIXABAY