Ususret Weekend Media Festivalu

Predrunda SoMo Borca najavljuje veliki digitalni okršaj u Rovinju

Rovinj

Atmosferu za napeti ring SoMo Borca koji nas očekuje u sklopu Weekend Media Festivala, zagrijat će predrunda u redakciji portala Studentski.hr. Ako je ne želite propustiti, prijavite se što prije jer je veliki broj čitatelja to već učinio.

Svima je već kristalno jasno da tamo gdje nema nikakve borbe, nema ni pobjede. SoMo Borac, olimpijac najnovijih digitalnih trendova, isto nam već niz godina pokazuje.

Digitalni trendovi su se razmahali te se međusobno sukobljavaju kako bi zauzeli poziciju kojom prednjače nad ostalima. Kako natjecanje uvijek snažno motivira natjecatelje da izvuku ono najbolje iz sebe, u kutku ovogodišnjeg Weekend Media Festivala zasigurno nas očekuje pregršt iznimno kreativnih digitalnih rješenja iz regije. SoMo Borac će, stoga, okruniti one najbolje radove u devet kategorija, prema stručnom mišljenju vodećih advertising agencija na ovom području.

Da se radi o itekako prestižnoj nagradi, pokazuje nam i do sada pristigli broj prijava za predrundu koju očigledno naši brojni čitatelji, iz svojih ozbiljnih ili simpatičnih razloga, nipošto ne žele propustiti.

Foto: Studentski.hr

Podsjetimo, atmosferu za napeti ring koji nas oskoro očekuje u Rovinju, romantičnom gradu nedirnutom modernim urbanizmom, zagrijat će predrunda u redakciji portala Studentski.hr (prostorije Hrvatske udruge mladih) na zagrebačkoj adresi Frane Petrića 4. Organizatorica SoMo Borca i Senior Account u agenciji 400 Ružica Vrdoljak Lisična zaslužna je za susret koji će se održati 7. rujna u 18 sati. Kako bi zainteresirane posjetitelje uvela u svijet digitalne borbe, izdvojit će najbolje od najboljih primjera dosadašnjih finalista. U tome će joj pomoći i dobro nam znana Ida Pandur, osnivačica/CEO digitalne agencije Entourage, koja je više puta imala čast biti jedna od onih koja odlučuje tko je zadao najjači udarac.

Digitalna revolucija zahvatila je svakoga od nas, ali ne hodaju svi u korak s njom. Ako želite biti u toku, naprosto želite biti tamo kuda će svi hrliti ili imate neki svoj razlog, dajte nam ga i prijavite se za sudjelovanje u ovom događaju na poveznici, ali što prije jer je broj mjesta ograničen.

Više informacija potražite na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljen program WMF-a 2018

„Weekend Goes Global“

Trener Zlatko Dalić i popularni belgijski duo 2manydjs na 11. Weekend Media Festivalu

Weekend Media Festival za svoje 11. izdanje pripremio je niz novosti, od novih formata u programu do novih dvorana i širenja party programa na strane glazbene zvijezde

Besplatno testiranje znanja engleskog jezika u Info zoni

Info zona

Prijavite se na besplatno testiranje znanja engleskog jezika

Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će moći dokazati razinu znanja navedenu u životopisu te procijeniti razinu znanja prije polaganja standardiziranih testova.

Motivation Up Marko Pavičić

HUB365

Motivirajte se na 7. Motivation Up eventu

Sedmi po redu event na kojem Motivation Up slavi svoj prvi rođendan održat će se na lokaciji HUB385, 7. listopada 2016., od 18 do 20 sati. Među govornicima na eventu bit će i jedan od osnivača Motivation Up-a, Marko Pavičić, student Dominik Benger i poduzetnik Dalibor Šumiga.

Scopus međunarodni simpozij

12. Međunarodni studentski filozofski simpozij

„Filozofija u svakodnevnom životu“

Udruga studenata filozofije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu „Scopus“ poziva vas da se prijavite za sudjelovanje na 12. Međunarodnom studentskom filozofskom simpoziju.

Lidl stipendije za dualni studij

Mjesečna stipendija od 1 400 do 1 800 eura

Lidl traži stipendista za dualni studij internacionalne trgovine!

Do 4. prosinca 2015. traju prijave za otvoreno mjesto Lidlovog stipendista. Student će studij pohađati u Njemačkoj, a pokriveni su troškovi studija, smještaja, a student ima pravo i na mjesečnu stipendiju.