Humanitarna akcija

Pravnik pomaže siromašnim obiteljima, azilantima i krznenim prijateljima

Akcija „Pravnikovo srce“ Udruge Pravnik

Udruga Pravnik surađuje s Malim zmajem, JSR-om i udrugom Indigo u velikoj humanitarnoj akciji koja traje do 16. prosinca. Priključite se!

Udruga Pravnik već tradicionalno organizira humanitarnu akciju Pravnikovo srce. Njome skuplja sredstva za one najugroženije u ovo blagdansko razdoblje. Mjesto odvijanja akcije u prizemlju je Pravnog Fakulteta na adresi Trg maršala Tita 3. Sredstva se prikupljaju svaki dan od ponedjeljka, 12. prosinca do četvrtka, 15. prosinca od 10 do 18 sati te u petak, 16. prosinca od 9 do 17 sati.

U suradnji s društvom Mali zmaj prikuplja humanitarnu pomoć za socijalno ugrožene obitelji iz Zagreba i okolice. Ovog puta riječ je o samohranoj majci s dva sina od deset i četrnaest godina, o obitelji s dva dječaka starosti trinaest i petnaest godina te s djevojčicom u dobi od četiri godine, zatim o obitelji s tri curice od godine i pol, devet i četrnaest godina, od kojih srednja ima celijakiju, autoimunu bolest zbog koje ne smije jesti gluten. Potrebne su im higijenske potrepštine i hrana. Više informacija potražite na Facebook stranici Malog zmaja.

Zajedno s JSR-om, Isusovačkom službom za izbjeglice i raseljene osobe, Pravnik pomaže azilantima. Prikuplja se zimska odjeća za izbjeglice kojima je odobren azil u Republici Hrvatskoj. Dobrodošle su kape, šalovi, rukavice, jakne, cipele i čizme svih veličina, kao i plahte i jastučnice.

S udrugom za zaštitu i dobrobit životinja Indigo pomaže svojim krznenim prijateljima bez doma. Priključiti se možete doniranjem hrane za pse i mačke.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti Caritas

Humanitarni karakter mladih

Studenti darovali Caritasovu kuću i dječji dom Savica-Šanci

Kako bi im pokazali kako nisu sami te da i društvo brine o njima, desetero studenata različitih fakulteta, od FER-a, Ekonomije, Prava, Politologije, Novinarstva i Marketinga, uručilo im je prikupljenu odjeću, obuću i kućne potrepštine skupljene u 13 velikih vreća i dvije kutije.

Plakat akcije

Humanitarna akcija udruge S4S

Split pruža ruku za COO Juraj Bonači

Štićenici, njegovateljice i članovi Udruge su zajedničkim naporima izradili predmete koji će se prodavati na štandovima, te osmislili koreografiju koju će izvoditi štićenici.

Šumarsko srce za Slavoniju

Priključi se i pomozi

Šumarsko srce za Slavoniju

Studenti Šumarskog fakulteta pozivaju sve zainteresirane da im se priključe u akciji "Šumarsko srce za Slavoniju".

Darivanje krvi

Studentski.hr, Academia i Hrvatski crveni križ pozivaju:

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi splitskih studenata

28. travnja u splitskom caffe-baru „Academia“ organizirat će se akcija dobrovoljnog darivanja krvi za sve splitske studente. Akciju združenim snagama organiziraju portal studentski.hr, caffe-bar „Academia“ i Hrvatski crveni križ.

Projekt

Humanitarna akcija

eSTUDENT vas poziva da donacijom nepotrebnih predmeta pomognete napuštenim psima

Deke, igračake, ogrlice i posude za hranu koje vaši psi više ne koriste možete od 6. do 17. ožujka ostaviti na Ekonomskom, Učiteljskom i Veterinarskom fakultetu. Ti će predmeti biti poklonjeni napuštenim psima o kojima brine udruga Noina arka.