Program Kluba Zona

Povijesno-književni izazov za kvizomane

Kviz Kluba Zona

– Za kvizomane spremamo izazov od čak 40 pitanja iz povijesti i književnosti kojih se ne bi posramili ni prestižni kvizovi. – poručuju organizatori.

Ove srijede, 20. prosinca, u sklopu programa Kluba Zona održava se povijesno-književni kviz Divide et impera. Zakazan je za 20 sati u Chillton baru, na splitskoj adresi Jadranska 1.

– Za kvizomane spremamo izazov od čak 40 pitanja iz povijesti i književnosti kojih se ne bi posramili ni prestižni kvizovi. – poručuju organizatori iz udruge iTHEeom i Udruge studenata povijesti Toma Arhiđakon – ISHA SPLIT.

Prijave su u tijeku, vrše se putem prijavnice dostupne na poveznici. Sudjelovanje je besplatno, a natjecateljska ekipa može ima najviše četiri člana.

Komentari na članak

Vezani članci

Collegium putovanja nagradna igra

Collegium Putovanja pozivaju

Osvoji besplatno apsolventsko putovanje na Lefkadu i Krf!

Potrebno je puno snalažljivosti, ponešto znanja i malo sreće – i možda baš ti postaneš pobjednik APSOLVENT KVIZA u kojem možeš sudjelovati na Collegiumovoj službenoj Facebook stranici.

Zastave EU zemalja

EXPO Milano 2015.

Volontirajte na EU paviljonu u Milanu

Europska unija poziva mlade na volontiranje u njezinu paviljonu na svjetskoj izložbi EXPO, koja će se održati od 1. svibnja do 31. listopada 2015. godine u Milanu.

Svjetski dan ljevaka 1

Na današnji dan

Zanimljivosti o ljevacima koje sigurno niste znali

Povodom Svjetskog dana ljevaka saznajte brojne zanimljivosti o njima, kako se na njih gledalo u prošlosti te što im predstavlja teškoće u svijetu orijentiranom na dešnjake.

FFOS

Predavanje na FFOS-u

Jedan od organizatora Mađarske revolucije gostuje na Filozofskom fakultetu

Katedra za mađarski jezik i književnost te Odsjek za povijest organiziraju predavanje jednog od organizatora Mađarske revolucije 1956. godine, koji će tom prigodom iznijeti dio svojih sjećanja iz toga razdoblja.

Selexyz Dominicanen u Maastrichtu

Mjesta koja će vas učiniti knjigoholičarima

FOTO: Sedam oaza za knjigoljupce od kojih zastaje dah

Mjesta gdje se skladište knjige uvijek imaju mističnu i pomalo čarobnu atmosferu. Ako vas put ikad nanese u neki od navedenih gradova, ovo su knjižare koje morate posjetiti.