"May the force be with you"

Postani Star Wars volonter

konvencija

Sila preuzima Zagreb. Postani jedan od volontera koji će oživjeti svijet Zvjezdanih ratova ove godine u Zagrebu.

Zvjezdani ratovi žele zaživjeti i u Zagrebu prepunom fanova. Hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova "Mos Croatia Spaceport" to je primijetila te priprema događanje za koje traži volontere koji bi pomogli oko organizacije i/ili na samome eventu. Rok za prijavu službeno je prošao, no još se uvijek nije prijavilo dovoljno volontera.

– Tražimo osobe koje bi pomogle oko organiziranja. Trebamo volontere za logističku pomoć, prikupljanje financijske pomoći ili nagrada, pisanje e-mailova po nalogu, prijevode tekstova, osmišljavanje programa, izvedbu programa u smislu radionica i predavanja, potpora našem timu u segmentima prostor-posjetitelji-predavanja. – rekli su organizatori.

Ako pak želite pomoći samo na događaju, možete i to jer je na sam dan događanja potrebno biti na lokaciji kao potpora svojem timu i s aktualnim zadacima. Sila je snažna, ali prava obuka i priprema su ključan dio dobrog Star Wars volontera.

– Tim se nalazi dva puta mjesečno ili po potrebi češće, a dogovori su pretežno preko e-maila. Ulaskom u dva tjedna prije događanja mogući su i češći sastanci. Konkretnije, očekujemo 10 sati volontiranja u mjesecu, dakle oko 5 do kraja veljače, 10 u ožujku, 10 u travnju i oko 10 u svibnju kada se događaj održava (početkom svibnja).

Poželjno je da ste fan jer su pogodnosti i male nagrade za one koji se istaknu vezane uz Star Wars franšizu, ali mogu se javiti i oni koji jednostavno žele iskustvo organizacije ovakvog tipa događanja.

Sve dodatne informacije možete dobiti prijavom na poveznici. Više o udruzi i njenom djelovanju možete pronaći i na Facebook stranici Star Wars Hrvatska

Komentari na članak

Vezani članci

World Education Fair

World Education Fair

Sudjelujte na prvom Sajmu svjetskog obrazovanja u Hrvatskoj!

U Zagrebu se ovog vikenda održava sajam svjetskog obrazovanja (World Education Fair) na kojem sudjeluje više od 100 savjetnika i obrazovnih institucija iz Europe i SAD-a.

Studenti i volontiranje

Regrutacija volontera

ESN Zagreb još danas prima nove članove!

– Volontiranje je način na koji možeš kvalitetno uložiti svoje vrijeme. Kroz njega imaš priliku ostvariti nova poznanstva, dobiti praksu i referencu za životopis, razvijati vještine te poticati osobni razvoj. – poručuju iz ESN-a.

Filmska RUNDA 2017.

Stjecanje filmskog iskustva

Ako volite adrenalin filmskih revija i festivala, volontirajte na Filmskoj RUNDI

Ako želiš biti dio tima koji priprema Filmsku RUNDU, prijavi se za volontiranje do 19. svibnja.

Izvor: Civilizacija ljubavi

Intervju s Domagojem Borščakom

„Nismo ni svjesni koliko je malo potrebno da nekome uljepšamo život“

Želite pomagati ljudima, učiniti nešto dobro, a ne znate kako? Donosimo vam prekrasnu priču o tome kako na jednostavan način možete nekome uljepšati život i vratiti osmijeh na lice!

Filmski kviz 2016

Kviz općeg znanja

Legendarni filmovi i pjesme na tri sljedeće KOZe

Bogate nagrade za najuspješnije i najsretnije natjecatelje pripremili su sponzori.