"May the force be with you"

Postani Star Wars volonter

konvencija

Sila preuzima Zagreb. Postani jedan od volontera koji će oživjeti svijet Zvjezdanih ratova ove godine u Zagrebu.

Zvjezdani ratovi žele zaživjeti i u Zagrebu prepunom fanova. Hrvatska Udruga ljubitelja Zvjezdanih ratova "Mos Croatia Spaceport" to je primijetila te priprema događanje za koje traži volontere koji bi pomogli oko organizacije i/ili na samome eventu. Rok za prijavu službeno je prošao, no još se uvijek nije prijavilo dovoljno volontera.

– Tražimo osobe koje bi pomogle oko organiziranja. Trebamo volontere za logističku pomoć, prikupljanje financijske pomoći ili nagrada, pisanje e-mailova po nalogu, prijevode tekstova, osmišljavanje programa, izvedbu programa u smislu radionica i predavanja, potpora našem timu u segmentima prostor-posjetitelji-predavanja. – rekli su organizatori.

Ako pak želite pomoći samo na događaju, možete i to jer je na sam dan događanja potrebno biti na lokaciji kao potpora svojem timu i s aktualnim zadacima. Sila je snažna, ali prava obuka i priprema su ključan dio dobrog Star Wars volontera.

– Tim se nalazi dva puta mjesečno ili po potrebi češće, a dogovori su pretežno preko e-maila. Ulaskom u dva tjedna prije događanja mogući su i češći sastanci. Konkretnije, očekujemo 10 sati volontiranja u mjesecu, dakle oko 5 do kraja veljače, 10 u ožujku, 10 u travnju i oko 10 u svibnju kada se događaj održava (početkom svibnja).

Poželjno je da ste fan jer su pogodnosti i male nagrade za one koji se istaknu vezane uz Star Wars franšizu, ali mogu se javiti i oni koji jednostavno žele iskustvo organizacije ovakvog tipa događanja.

Sve dodatne informacije možete dobiti prijavom na poveznici. Više o udruzi i njenom djelovanju možete pronaći i na Facebook stranici Star Wars Hrvatska

Komentari na članak

Vezani članci

Kulturno ljeto u Dubrovniku

Gdje, kamo i zašto?

Dubrovnik ovog ljeta postaje centar kulturnih događanja

Živiš ili ljetuješ u Dubrovniku? Ne želiš baš cijeli odmor provesti ležeći stapajući se s obližnjim stijenama? Donosimo ti popis događanja u Gradu!

foto

Sveučilište u Dubrovniku

Novi natječaj za stipendije dubrovačkim studentima slabijeg socijalno-ekonomskog statusa

Redoviti studenti Sveučilišta u Dubrovniku mogu ostvariti pravo na stipendiju u iznosu od 1000 kuna. Rok je za prijavu 19. prosinca 2017.

Mark Reeder i Muriel Gray

Sedma umjetnost na Impulse festivalu

Premijera dokumentarca o tjeskobnom, drogiranom i mamurnom Zapadnom Berlinu

Organizatori Impulse festivala ponosno predstavljaju hrvatsku premijeru filma B-movie: Lust & Sound in West Berlin, 1979-1989, dokumentarca o glazbi, umjetnosti i kaosu divljeg Zapadnog Berlina 80-ih godina prošlog stoljeća.

Rektorat Sveučilišta u Rijeci

Natječaj Sveučilišta u Rijeci

Priznanje i po 1000 kuna dodjeljuju se dobitnicima Rektorovih nagrada u čak četirima kategorijama

Rektorova nagrada dodjeljuje u četirima kategorijama, a sastoji se od tiskanog priznanja i novčanog iznosa od 1000 kuna. Prijave traju do 5. travnja 2018.

Plakat filma Ovo je kraj

FILM: Ovo je kraj (2013)

Ne tako apokaliptičan smak svijeta

Ovo nije tip humora koji me drži u smijehu tijekom cijele radnje, no sudeći po velikom broju pozitivnih kritika očigledno je da je američka publika oduševljena – bilo glumačkom postavom ili već dobro uigranim konceptom Petra Pana s kojim se jedan veći dio gledatelja u kasnim dvadesetima ili ranim tridesetima itekako može poistovjetiti.