Galerija AMZ

Portreti poznatih, moda, dokumentarne fotografije – na besplatnoj izložbi „Fotosofia 14”

Fotografija Aleks Tomše

– Kako bi polaznici tijekom šest dana radionice iskusili što više momenata u fotografiji ,zadana snimanja vezana su uz različite teme, kao što su portreti poznatih, moda, kreativne fotografije za klijente, dokumentarne fotografije i slično. – rekao je fotograf Damir Hoyka povodom otvorenja izložbe.

U utorak, 27. kolovoza 2019, u 19 sati u Galeriji Arheološkog muzeja u Zagrebu otvorit će se izložba fotografija Fotosofia 14. Predstavit će se fotografije 15 polaznika nedavno završenog besplatnog fotoseminara i radionice Fotosofia na temu Art. 

Povodom otvorenja izložbe, voditelj i umjetnički direktor seminara – fotograf Damir Hoyka – rekao je:

– Kako bi polaznici tijekom šest dana radionice iskusili što više momenata u fotografiji, zadana snimanja vezana su uz različite teme, kao što su portreti poznatih, moda, kreativne fotografije za klijente, dokumentarne fotografije i slično. Zadatak je teme Art snimiti seriju predviđenu za komuniciranje distribucijskim kanalima umjetnosti, poglavito putem muzeja i galerija. Stoga mi je ova tema uvijek posebno zanimljiva jer polaznicima omogućuje snimanje neopterećeno zadatostima, odnosno slobodan fotografski izričaj.

Na otvorenju će biti prisutni autori izloženih fotografija, a izložbu je moguće pogledati do 4. rujna 2019. Ulaz u Galeriju AMZ je – besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

izvor: https://unsplash.com/photos/mSXMHkgRs8s

Kazalište u Močvari

Besplatno na predstavu koja propituje zašto pojedinac danas u Hrvatskoj ne može spavati!

Idejni začetnik predstave Matija Kezele u svom prvom autorskom projektu, koji je moguće besplatno pogledati ove nedjelje, postavlja pitanje: zašto pojedinac danas u Hrvatskoj ne može spavati?

Izložba Tvrtka Burića

Otvorenje izložbe

Nova umjetnička instalacija uklopljena u povijest Dioklecijanovih podruma

Povijesnost Dioklecijanovih podruma postavila je jedinstven izazov u radu Tvrtka Burića, a njegovi će se radovi besplatno moći pogledati do 20. kolovoza.

Sveučilište u Zagrebu

IENA 2017.

Inovacije zagrebačkih fakulteta među najboljima u Europi

Na jednoj od najznačajnih izložbi inovacija u Europi, tijekom četiri dana predstavljeno je više od 800 inovacija iz 31 zemlje. Hrvatski su inovatori ostvarili izniman uspjeh.

Klub Zona: Kutak za učenje

Ispitno razdoblje

Klimatiziran prostor za učenje i kava – besplatno za splitske studente

– Blizu su Marjan i Riva, besplatna je kava, a ima mira. – zaključak je studentice koja već nekoliko ispitnih rokova uči u prostorijama Kluba Zona.

foto

Izložba inovacija

Inovativna Hrvatska ovoga se tjedna okuplja u Ivanić-Gradu

Više od 200 sudionika iz nekoliko hrvatskih županija predstavit će inovativne ideje i projekte na Izložbi inovacija u Ivanić-Gradu. Posjetitelje očekuje bogat popratni program u obliku predavanja, radionica i panel diskusije.