„Smart Caffe“ u Osijeku

Popijte kavu s Ivanom Grgićem, marketinškim stručnjakom iz kreativne agencije Adverta

Ivan Grgić na Smart Caffeu

Druga sezona „Smart Caffea“ održat će se 2. studenoga u Atelier baru u Osijeku. Gost je Ivan Grgić iz Adverte, agencije koja stoji iza brojnih kreativnih i zabavnih događaja u gradu.

Udruga studenata marketinga – Bookmark s ponosom vam predstavlja prvi Smart Caffe ove akademske godine koji će se održati 2. studenoga u Atelier baru u 18 sati.

Iz Osijeka ste i vrlo vjerojatno ste se do sad pitali tko stoji iza mnogih događaja o kojima se priča. Sjedili ste na kavi i čuli par pored sebe kako se super proveo za Halloween party u Planu B prošle godine? Posjetili ste Večer vina i umjetnosti nedavno u Kazamatu? Slušali ste Rundeka na Wine and Bike touru u Erdutu? Bili ste na brutalnom In Da Sofa partyju u Sakuntali ili na Iktusu? Zatekli ste se na Ekonomskom faksu kad je trajala konferencija Tržište i nove generacije – market&NG?

Udruga Bookmark ima odgovor na ova pitanja. Iza svih navedenih događaja stoje Ivan Grgić i kreativna agencija Adverta. Stoga se udaljite od svojih naslonjača i dođite se uvaliti u fotelje Atelier bara i popiti kavu s Ivanom. Vjerujte, ovaj vam čovjek ima puno toga za reći.

Detalje potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Inspire me Predavanje

Start-Up udruga

Inspire Me konferencija sa sjajnim govornicima stiže u Osijek

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika – koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva.

Pravni fakultet u Osijeku

Korupcija na osječkom Pravnom fakultetu

Optužnice iz afere Indeks povrdio zagrebački Županijski sud

Umirovljenom profesoru osječkoga "Prava", Srećku Jeliniću, i još osmorici optuženih u aferi "Indeks" danas su na Županijskom sudu u Zagrebu potvrđene optužnice za kupoprodaju ispita.

Sudjelovanje KultAkta na ReArtu

Intervju s Andrijanom Katavom iz udruge KultAkt

„Shvatile smo kako nema smisla čekati i nadati se kako će neki posao u struci pasti iz vedra neba”

Osječke studentice pokrenule su udrugu za kulturalni menadžment kojom žele aktivirati kulturnu i kreativnu scenu u Osijeku. Andrijana Katava, potpredsjednica za odnose s javnošću, približila nam je aktivnosti udruge i otkrila što mogu očekivati svi koji se pridruže.

Održan Smart Caffe s Ivanom Grgićem iz Adverte

Udruga studenata marketinga Bookmark

Ivan Grgić na Smart Caffeu: „Mi u Osijeku vidimo potencijal!“

U opuštenome ambijentu Atelier bara u Eurodomu, osječki su studenti dobili priliku iz prve ruke saznati kako funkcionira svijet marketinga. Gost Smart Caffea bio je Ivan Grgić, suosnivač kreativne agencije Adverta.

Savjet mladih Grada Osijeka

Održana sjednica Savjeta mladih Grada Osijeka

Potaknuta veća suradnja osječkih udruga i organizacija

Savjet mladih Grada Osijeka ugostio je na sjednici predstavnike udruga i organizacija koje djeluju na području Grada Osijeka te raspravio o aktivnostima koje planiraju provesti po planu i programu do kraja ove godine.