„Smart Caffe“ u Osijeku

Popijte kavu s Ivanom Grgićem, marketinškim stručnjakom iz kreativne agencije Adverta

Ivan Grgić na Smart Caffeu

Druga sezona „Smart Caffea“ održat će se 2. studenoga u Atelier baru u Osijeku. Gost je Ivan Grgić iz Adverte, agencije koja stoji iza brojnih kreativnih i zabavnih događaja u gradu.

Udruga studenata marketinga – Bookmark s ponosom vam predstavlja prvi Smart Caffe ove akademske godine koji će se održati 2. studenoga u Atelier baru u 18 sati.

Iz Osijeka ste i vrlo vjerojatno ste se do sad pitali tko stoji iza mnogih događaja o kojima se priča. Sjedili ste na kavi i čuli par pored sebe kako se super proveo za Halloween party u Planu B prošle godine? Posjetili ste Večer vina i umjetnosti nedavno u Kazamatu? Slušali ste Rundeka na Wine and Bike touru u Erdutu? Bili ste na brutalnom In Da Sofa partyju u Sakuntali ili na Iktusu? Zatekli ste se na Ekonomskom faksu kad je trajala konferencija Tržište i nove generacije – market&NG?

Udruga Bookmark ima odgovor na ova pitanja. Iza svih navedenih događaja stoje Ivan Grgić i kreativna agencija Adverta. Stoga se udaljite od svojih naslonjača i dođite se uvaliti u fotelje Atelier bara i popiti kavu s Ivanom. Vjerujte, ovaj vam čovjek ima puno toga za reći.

Detalje potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Ilustracija - stipendija

Financijska podrška

Osječka udruga Auxilium stipendira studente s 1000 kn mjesečno

Osječka udruga Auxilium poziva sve studente da 14. prosinca u 17 sati dođu u prostorije udruge na adresu Sjenjak 133 u Osijeku kako bi se informirali o njihovom programu Stipendija bez ograničenja.

FFOS

Predavanje Krešimira Mišaka

Voditelj emisije „Na rubu znanosti” gostuje na osječkom Filozofskom fakultetu

Istaknuti novinar, glazbenik i spisatelj Krešimir Mišak za sve će zainteresirane održati predavanje na Filozofskom fakultetu u Osijeku.

34. Osječko ljeto mladih

Besplatni koncerti

34. Osječko ljeto mladih u humanitarnom tonu

Ovogodišnje svečano otvorenje Osječkog ljeta mladih održat će se u srijedu, 4. lipnja 2014. godine na Rektoratu, s početkom u 16 sati. Većina programa održavat će se u baroknoj jezgri, Tvrđi.

Akademski zbor „Ivan Goran Kovačić“

140. obljetnica rada HPD-a Lipa

Osječani će ponovno doživjeti emocije nastupa Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić

Lijepa vijest za sve ljubitelje glazbe, osobito kvalitetnog zborskog pjevanja – Akademski zbor Ivan Goran Kovačić iz Zagreba, pune 22 godine od zadnjeg osječkog gostovanja, stiže u Konkatedralu sv. Petra i Pavla.

Ugostiteljstvo1

Prilika za nezaposlene u Osijeku

Prijavite se na besplatni program osposobljavanja za zanimanja u ugostiteljstvu

Programe će voditi vrhunski profesori mentori u najsuvremenije opremljenim praktikumima, a prijave traju do 6. rujna 2019.