LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Podrška pjevačici

Pogledajte gdje je nastao mural poznate hrvatske pjevačice!

Poznata hrvatska pjevačica vodi pravnu bitku već godinama, a sada je u znak podrške osvanuo i mural u ovom gradu.

Poznata hrvatska pjevačica vodi pravnu bitku već godinama, a sada je u znak podrške osvanuo i mural u ovom gradu.

Mural poznate hrvatske pjevačice Severine i njezinog sina Aleksandra nastao je u gradu Beogradu kao rad autora koji se na društvenim mrežama oslovljava pod imenom Crna Jedra, izvještava Jutarnji.

 

,,Nosim ga od kada je bio mala kap na dlanu. Od kada se rodio smo samo nas dvoje. Prvi zub, prva temperatura, prvi koraci. Tata se povremeno pojavljivao (kao i dan danas) i odlazio. I onda je odjednom odlučio biti otac. Od tada, već gotovo 11 godina, traje mučenje i agonija mog djeteta i mene. Ročišta, saslušavanja, ispitivanja, prijavljivanja, vještačenja."

 

Mural za poznatu hrvatsku pjevačicu 
 

Mural je nastao kao podrška hrvatskoj pjevačici koja već godinama, zajedno sa svojim bivšim parterom, prolazi razne sudske postupke vezane za skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Novom odlukom Vrhovnog suda Republike Hrvatske o ukidanju presude Županijskog suda u Splitu, odlučeno je da Aleksandar provodi dva tjedna s ocem, a zatim dva tjedna s majkom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)


 

Podrška prijatelja i obožavatelja

 

Severina je sliku murala podijelila na društvene mreže, a ispod nje se nadovezala na navedenu temu o skrbništvu, ali i neizmjernu ljubav koju osjeća prema sinu. Ispod objavljene fotografije murala, Severina je dobila mnoštvo komentara od raznih obožavatelja i prijatelja koji je neizmjerno podržavaju

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA