SUFINANCIRANJE INOVATIVNOG KONCEPTA

PoC daje i do pola milijuna kn za projekte; za prijavljene organizirana informativna radionica

PoC
https://unist.hr/novosti/znanost-i-tehnologija/artmid/2419/articleid/12418/informativna-radionica-kako-dokazati-i-financirati-inovativni-koncept-%E2%80%93-do-500000-kuna-bespovratnih-sredstava

Na Sveučilištu u Splitu organizira se informativna radionica gdje će se zainteresirane upoznati s uvjetima natječaja „Programa provjere inovativnog koncepta“ te kako napisati projekt vrijedan do 500 000 kuna sufinanciranja tijekom godine dana.

Nedavno je otvoren osmi krug natječaja za Program provjere inovativnog koncepta (PoC), a kako bi prijaviteljima olakšao proces prijave, Ured za projekte i transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu organizira informativnu radionicu. Održat će se 30. svibnja s početkom u 12 sati u Sveučilišnoj knjižnici.

Prijava na radionicu obvezna je jer je broj sudionika ograničen, a prijaviti se možete na poveznici. Točke radionice jesu upoznavanje s uvjetima natječaja, pisanjem projekta te s najčešćim pogreškama natjecatelja.

PoC program poduzetnicima pruža provjeru mogu li se njihov rezultat istraživanja, novoosmišljeni proces ili tehnologija realizirati te imaju li potencijalnu komercijalnu primjenu. Namijenjen je sufinanciranju prihvatljivih predkomercijalnih aktivnosti inovativnih znanstveno-poduzetničkih projekata koji se nalaze u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa. 

Odgovarajući projekti sufinancirat će se u iznosu od minimalnih 100 000 do 500 000 kuna i to u vremenskom razdoblju od najviše godinu dana, a projektne prijave na natječaj otvorene su do 2. rujna 2019. u 23:59.

Komentari na članak

Vezani članci

Vijesti

Edukacija u Klubu mladih Split

Na snazi su novi zakoni o udrugama – upoznajte ih!

Na snazi su novi zakoni koji se odnose na udruge. Ako ste uključeni u neku ili je tek želite osnovati, nemojte propustiti edukaciju u Klubu mladih Split.

Hrvatske svjetske igre, Sve na dlanu

Hrvatske svjetske igre

Projekt Sve na dlanu rasplesao Hrvate iz cijeloga svijeta

Projekt Sve na dlanu Udruge studenata Grada Zagreba druženjem, plesom i pjesmom prvih je dana uljepšao boravak u domovini Hrvatima iz cijeloga svijeta.

https://pixabay.com/en/boy-break-browsing-casual-computer-1986107/

Razvijanje nove vještine

Srce priprema novi ciklus besplatnih radionica u nadolazećem mjesecu

Radionice koje organizira Srce potpuno su besplatne, a mi vam donosimo popis termina održavanja i izdvajamo najzanimljivije iz ponude.

Marko Pavičić

Projekt mladih za podizanje motivacije

INTERVJU: MotivationUp će te pokrenuti i raditi s tobom na ostvarenju tvojih ciljeva

MotivationUp skupina je ljudi koja će pobuditi ono najbolje u vama; koja će vam dati snage i hrabrosti za ostvarenje svojih snova; koja će uz vas biti čak i u trenucima kada vaši najbliži ne mogu biti tu.

24sata Hackathon powered by Vipnet

Hackathon

Pobjedničkom timu 24-satnog natjecanja u stvaranju inovacija nagrada od 40 000 kuna

Onaj tim koji izgradi najbolji analitički model te najuvjerljivije prezentira njegovu logiku i dodanu poslovnu vrijednost pobjednik je natjecanja „24sata Hackathon powered by Vipnet“ te ga očekuje vrijedna novčana nagrada i sudjelovanje na WBAF Take Invest Summitu.