Klub mladih KLOOZ

Poboljšajte svoj engleski vokabular na novom Jezičnom kafeu

Jezični kafe 14.7.

U tijeku su prijave za novi Jezični kafe. Iskoristite priliku za razvijanje svojih komunikacijskih vještina na stranom jeziku.

Želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi? Klub mladih KLOOZ organizira Jezični kafe.

Jezični kafe omogućava da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbate konverzaciju na stranom jeziku i sretnete nove ljude. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave, uvježbavajući istodobno i gramatiku. Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Događaj se održava u udruzi CINAZ, na adresi: Trg Petra Zoranića 1, Zadar (Providurova palača) 14. srpnja u 19 sati. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se do četvrtka na e-adresu: cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, email adresa i broj tel./mob.). Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Broj polaznika je ograničen, stoga požurite.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva socijalne politike i mladih RH. Više informacija potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

foto

Natječaj za stipendije

Visoka škola Zrinski stipendira studente slabog socio-ekonomskog statusa

U tijeku je Natječaj za stipendije studenata ekonomije kojima ekonomske prilike ne dozvoljavaju nastavak obrazovanja.

Muzej

Natječaj za stažiranje

Staž u Birminghamu uz stipendiju od tisuću dolara mjesečno

Želite otputovati u Birmingham i pritom naučiti više o muzejima i izložbama? Ovaj je natječaj idealan za vas.

Solun Grčka

Otvoreni novi natječaji

Novi natječaji za MA studije izvan Hrvatske

Novi natječaji, nove države! Nađi nešto za sebe. Čitaj Studentski.hr i budi u toku sa novostima za studije izvan Hrvatske.

Univerzijada

UNIverzI-JA-DA 2016.

Nagradni fond od 90 000 kuna za najbolje studentske projekte

Mreža studentskih poduzetničkih inkubatora produžila je rok za prijavu na natječaj "Imam ideju za UNIverzI-JA-DU!" do 31. listopada 2015. Traže se najbolja rješenja za mobilnu aplikaciju, turističku promociju i Urbani Zagreb.

Zdravi zubi

Medicinski fakultet

Od sljedeće godine dentalna medicina na engleskom jeziku i u Rijeci

U Rijeci se već 45 godina provodi studij dentalne medicine na hrvatskom jeziku, a od sljedeće akademske godine uvodi se i na engleskom. Na taj način potaknut će se mobilnost stranih studenata, a hrvatske studente pripremiti za strano tržište.