LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih KLOOZ

Poboljšajte svoj engleski vokabular na novom Jezičnom kafeu

U tijeku su prijave za novi Jezični kafe. Iskoristite priliku za razvijanje svojih komunikacijskih vještina na stranom jeziku.

U tijeku su prijave za novi Jezični kafe. Iskoristite priliku za razvijanje svojih komunikacijskih vještina na stranom jeziku.

Želite razviti komunikacijske vještine na engleskom jeziku uz druženje i upoznavanje novih ljudi? Klub mladih KLOOZ organizira Jezični kafe.

Jezični kafe omogućava da u neformalnoj i prijateljskoj atmosferi vježbate konverzaciju na stranom jeziku i sretnete nove ljude. Naučit ćete nove pojmove, poboljšati vokabular i izgovor kroz grupne rasprave, uvježbavajući istodobno i gramatiku. Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama. Potrebno je da polaznici imaju određeno (početničko) gramatičko predznanje kako bi mogli usavršiti svoje komunikacijske vještine.

Događaj se održava u udruzi CINAZ, na adresi: Trg Petra Zoranića 1, Zadar (Providurova palača) 14. srpnja u 19 sati. Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se do četvrtka na e-adresu: cinaz.info@gmail.com s osobnim podacima (ime i prezime, godina rođenja, email adresa i broj tel./mob.). Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina. Broj polaznika je ograničen, stoga požurite.

Aktivnost se provodi u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva socijalne politike i mladih RH. Više informacija potražite na Facebook događaju.

FOTO: UDRUGA CINAZ