Ove godine u Hrvatskoj

Otvorene prijave za međunarodno natjecanje menadžerskih timova

Project Management Championship

Project Management Championship odlična je prilika za studente da se upoznaju s rješavanjem „real life case study“ zadataka, da iskoriste teorijsko znanje iz područja projektnog menadžmenta u praksi te se predstave svjetskim stručnjacima u području projektnog menadžmenta.

Želiš li sa svojim kolegama osvojiti titulu najboljih studenata u području projektnog menadžmenta i provesti tri nezaboravna dana na Brijunima u lipnju natječući se s najboljim timovima iz svijeta? Prijavi se na Project Management Championship i predstavljaj Hrvatsku na ovom jedinstvenom svjetskom natjecanju.

Project Management Championship natjecanje je koje okuplja sve studente zainteresirane za područje projektnog menadžmenta te se odvija na nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Ove godine upravo je Hrvatskoj pripala ta čast da organizira svjetsko natjecanje, a kako bi tvoj tim dospio do Brijuna, potrebno je proći dvije faze nacionalnog natjecanja. Prva je faza kvalifikacijski test, gdje natjecatelji kao tim (koji čine 3-4 studenta s istog fakulteta) odgovaraju na 100 pitanja u 100 minuta. Druga faza natjecanja nacionalno je finale, gdje će se tvoj tim susresti s praktičnim poslovnim case study zadatkom, a najbolji tim odlazi na Brijune predstavljati Hrvatsku na međunarodnom natjecanju.

Natjecanje podržava organizacija IPMA (International Project Management Association), a organizira ogranak te organizacije IPMA Young Crew (YC), koja okuplja mlade projektne menadžere do 35 godina.

Ovo je natjecanje odlična prilika za studente da se upoznaju s rješavanjem real life case study zadataka, da iskoriste teorijsko znanje iz područja projektnog menadžmenta u praksi te se predstave svjetskim stručnjacima u području projektnog menadžmenta.

Registracije su otvorene od 25. veljače do 5. ožujka 2017., a kvalifikacijski je test moguće riješiti od 1. do 5. ožujka 2017. Druga faza nacionalnog natjecanja održat će se na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 18. ožujka 2017.

Sa svojim se timom prijavi na sljedećoj poveznici, a registrirati se možeš na sljedećoj poveznici. Više informacija možeš dobiti na mrežnoj stranici YCC-a. Također, dodatne upite možeš poslati voditeljici projekta Magdaleni Novak na e-adresu: magdalena.novak@youngcrew.hr

Komentari na članak

Vezani članci

Natjecanje, najava

Global Challenges Foundation

Nagrada od pet milijuna dolara za bolji model globalne politike

Global Challenges Foundation bavi se rješavanjem problema koji pogađaju globalnu svakidašnjicu. Osnivač ove organizacije nagrađuje pobjednika natjecanja nagradom od pet milijuna dolara za rekonstrukciju postojeće globalne politike. Novi oblik trebao bi biti inovativan, drugačiji i uspješniji od dosadašnjeg.

Rubikova kocka

World Cube Association

VIDEO: Oborio svjetski rekord u slaganju Rubikove kocke

Burns je Rubikovu kocku složio za 5,25 sekundi, a koliko vremena treba vama?

CROZ u borbi za titulu najbolje tvrtke u Europi

"European Business Awards" natjecanje

CROZ u borbi za titulu najbolje tvrtke u Europi

Tvrtku CROZ krase temeljne vrijednosti natjecanja "European Business Awards" – inovacija, etika i uspjeh. Stoga, ne čudi činjenica da je u konkurenciji za titulu prvaka Europe.

moot court 2017 zlatni uteg

Moot Court Croatia

Otvorene su prijave za najveće natjecanje studenata prava u Hrvatskoj

Moot Court Croatia natjecanje je u obliku simuliranog suđenja nastalo po uzoru na "moot court" natjecanja koja su iznimno popularna među studentima prava diljem svijeta.

Marina Orsag na natjecanju "Jokenation"

Golem uspjeh mlade Hrvatice

Marina Orsag najbolja stand-up komičarka u Europi

Mlada Hrvatica Marina Orsag, titulom jedne od deset najsmješnijih stand-up komičarki na kugli zemaljskoj, postala je važan dio svjetskog „show businessa”. Nastupila je na prestižnom natjecanju „Jokenation” gdje je osvojila naklonost publike i stručnog suda. Čekajući svoju svjetsku turneju iduće godine, posvetit će se komičarskom klubu koji je osnovala.