LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj za volontere

Ostvari svoje sanjarske ideje volontiranjem u Klubu mladih Split

Klub mladih Split traži nove članove. Prijave su otvorene do 23. listopada.

Klub mladih Split traži nove članove. Prijave su otvorene do 23. listopada.

Klub mladih Split otvara novu priliku svim mladima željnim promjene, stjecanja iskustva, znanja i poznanstava kroz volontiranje. Volontirati se može na tri područja: organiziranje događaja (pomoć u osmišljavanju i organiziranju programa), pisanje izvještaja za medije o događanjima u Klubu i tekstova za internetske stranice, fotografiranje i/ili snimanje događaja.

Volontirajući u Klubu mladih, dobivaš priliku za kvalitetno provođenje slobodnog vremena, upoznavanje zanimljivih ljudi i ostvarivanje korisnih kontakata. Isto tako, neće ti biti strano sudjelovanje u humanitarnim akcijama i pojavljivanje u medijima. Redovito ćeš biti okružen pozitivnim i vrijednim ljudima te ćeš postajati sve samopouzdaniji i opušteniji u javnim nastupima.

Imat ćeš priliku ostvariti svoju kreativnost, podijeliti s drugima svoje sanjarske ideje i raditi na tome da ih ostvariš kroz  rad u Klubu. Počet ćeš primjećivati promjene u sebi i oko sebe. Novi će ti moto postati: #budipromjena!

Ako se želiš upustiti u avanturu, prijavi se na klubmladih.split@gmail.com. U e-mailu navedi ime, prezime i svoje godine te objasni u kojem području, od tri navedena, želiš volontirati i zašto. Prijave traju do 23. listopada 2016.

FOTO: KLUB MLADIH SPLIT