Doprinos kvaliteti života mladih

Organizira se 1. Kutjevačko ljeto mladih; natjecateljski ugođaj osigurala roštiljada i malonogometni turnir

mladi ljudi, hodanje, šetnja

Kutjevačka udruga mladih organizira Ljeto mladih od 26. srpnja do 3.kolovoza, a roštiljada i malonogometni turnir pridonijet će natjecateljskom ugođaju. Jedan je od ciljeva manifestacije doprinos kvaliteti života mladih na području Kutjeva.

Ove godine Kutjevačka udruga mladih po prvi put organizira Ljeto mladih, a sva događanja održavat će se od 26. srpnja do 3. kolovoza. 

Kino pod zvijezdama zakazano je za prvi dan manifestacije, 26. srpnja, kada će se na filmskom platnu projicirati Bohemian RhapsodyNatjecateljska roštiljada odvijat će se 27. srpnja na stadionu Nogometnog kluba Kutjevo uz zabavni program, a svoju ekipu možete prijaviti do 20. srpnja. Najbolje roštilj-majstore očekuje nagrada, stoga nemojte čekati s prijavom!

Koncert Kutjevačkog tamburaškog orkestra i gostiju predviđen za 28. srpnja je, nažalost, otkazan, no i dalje vas očekuje ispunjen program Festivala. 

FOTO: Facebook/Kutjevačka udruga mladih

Vikend nakon navedenih zbivanja, 3. kolovoza u 16 sati, organizira se malonogometni turnir na stadionu Nogometnog kluba Kutjevo. Prijave ekipa (5+1) zaključuju se u 12 sati istoga dana i plaćaju se 200 kuna po ekipi.

Kako Udruga navodi, ciljevi manifestacije Kutjevačkog ljeta mladih pronalazak su i opremanje prostorija Udruge kako bi se ideje članova uspješnije i djelotvornije provodile te doprinos povećanju kvalitete života mladih na području Kutjeva.

Komentari na članak

Vezani članci

Marko Pavičić

Projekt mladih za podizanje motivacije

INTERVJU: MotivationUp će te pokrenuti i raditi s tobom na ostvarenju tvojih ciljeva

MotivationUp skupina je ljudi koja će pobuditi ono najbolje u vama; koja će vam dati snage i hrabrosti za ostvarenje svojih snova; koja će uz vas biti čak i u trenucima kada vaši najbliži ne mogu biti tu.

Studenti u učionici

Erasmus+ projekt

„Sharing is caring”: 42 mlade osobe iz nekoliko europskih zemalja jačaju svoj poduzetnički duh

Kako bi kod mladih razvila pozitivan stav prema društveno odgovornim oblicima ekonomije, udruge Ocean znanja pokrenula je projekt kojim okuplja brojne mlade u Pakracu, a koji je financiran programom Erasmus+.

Dom iza žice

Recenzija romana „Dom iza žice”

Svatko od nas susreo je Gabrijela

Gabrijel je dječak koji odrasta u teškim životnim uvjetima. Pročitajte rasplet njegova života u romanu „Dom iza žice” Jasminke Tihi-Stepanić.

50 destinacija koje morate posjetiti u SAD-u

Za putoholičare

50 destinacija koje morate posjetiti u SAD-u

Donosimo vam galeriju slika s top destinacijama u SAD-u prema savjetu TripAdvisora.

Paris

Ljetna konferencija u Parizu

Radionice o obrazovanju i ljudskim pravima za mlade

Tema ovogodišnjeg izdanja je „Obrazovanje i ljudska prava“, a uključuje tematske obilaske, radionice i konferencije. Program je namijenjen mladima koji žele usavršiti francuski jezik.