Doprinos kvaliteti života mladih

Organizira se 1. Kutjevačko ljeto mladih; natjecateljski ugođaj osigurala roštiljada i malonogometni turnir

mladi ljudi, hodanje, šetnja

Kutjevačka udruga mladih organizira Ljeto mladih od 26. srpnja do 3.kolovoza, a roštiljada i malonogometni turnir pridonijet će natjecateljskom ugođaju. Jedan je od ciljeva manifestacije doprinos kvaliteti života mladih na području Kutjeva.

Ove godine Kutjevačka udruga mladih po prvi put organizira Ljeto mladih, a sva događanja održavat će se od 26. srpnja do 3. kolovoza. 

Kino pod zvijezdama zakazano je za prvi dan manifestacije, 26. srpnja, kada će se na filmskom platnu projicirati Bohemian RhapsodyNatjecateljska roštiljada odvijat će se 27. srpnja na stadionu Nogometnog kluba Kutjevo uz zabavni program, a svoju ekipu možete prijaviti do 20. srpnja. Najbolje roštilj-majstore očekuje nagrada, stoga nemojte čekati s prijavom!

Koncert Kutjevačkog tamburaškog orkestra i gostiju predviđen za 28. srpnja je, nažalost, otkazan, no i dalje vas očekuje ispunjen program Festivala. 

FOTO: Facebook/Kutjevačka udruga mladih

Vikend nakon navedenih zbivanja, 3. kolovoza u 16 sati, organizira se malonogometni turnir na stadionu Nogometnog kluba Kutjevo. Prijave ekipa (5+1) zaključuju se u 12 sati istoga dana i plaćaju se 200 kuna po ekipi.

Kako Udruga navodi, ciljevi manifestacije Kutjevačkog ljeta mladih pronalazak su i opremanje prostorija Udruge kako bi se ideje članova uspješnije i djelotvornije provodile te doprinos povećanju kvalitete života mladih na području Kutjeva.

Komentari na članak

Vezani članci

Guetta EXIT

Drugu večer EXIT gorio

Guetta zapalio, Clinton rasplesao, Kensington oduševio i Kultur Shock rasturio

Druga večer EXIT festivala gorila je pod rukovođenjem Guette, Clintona, Kensingtona, Kultur Shocka te mnogih drugih.

INmusic Festival 2016

Nagradni natječaj

Smisli slogan i osvoji ulaznicu

Bliži se toplo i nezaboravno ljeto, a pravi takav početak označavaju upravo glazbeni festivali na otvorenom. Vodimo te na jedan od njih, a kako te ništa ne bi iznenadilo tijekom partijanja, donosimo i neke trikove za nesmetani užitak i bezbrižan provod.

Stariji čovjek

Skandinavci ispred svih

Švedska najviše brine o starijim osobama

Dok je Švedska zauzela prvo mjesto, na posljednjem se mjestu našao Afganistan. U top 20 zemalja dominiraju zemlje zapadne Europe i Sjeverne Amerike zajedno s Japanom, Australijom i Čileom.

Foto: Wikipedija

Garancija za mlade

Stopa nezaposlenosti mladih u Hrvatskoj pala s gotovo 50 na 21 posto

– Prošle dvije godine investicije su bile preko milijardu i 200 milijuna kuna, a u Planu za 2019. i 2020. imamo dodatnih 400 milijuna kuna. Većinom se to troši na mjere aktivne politike zapošljavanja koje je ova Vlada revidirala. – istaknuo je ministar Pavić.

Logo Udruge Zamisli

Aktivna politika mladih

Projekt Udruge Zamisli uključuje osobe s invaliditetom u kulturno-umjetnički život

U sklopu projekta "Poduzetni i kreativni: inkluzivnost mladih u poduzetništvu i kulturi" priprema se tematski sastanak između stručnjaka i mladih s ciljem donošenja preporuka za donositelje odluka. Održat će se 19. siječnja u Multimedijalnom institutu MaMa.