LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Netokracije i bonbona

Odabirom „Digitalne karijere“ osiguraj svoju blistavu budućnost

Zahvaljujući projektu Netokracije i bonbona, mladi diljem Hrvatske imaju priliku biti u korak s digitalnim trendovima. Na događaju će se razbijati mitovi o poduzetništvu, otkrivati mogućnosti zapošljavanja i dodatnih edukacija.

Zahvaljujući projektu Netokracije i bonbona, mladi diljem Hrvatske imaju priliku biti u korak s digitalnim trendovima. Na događaju će se razbijati mitovi o poduzetništvu, otkrivati mogućnosti zapošljavanja i dodatnih edukacija.

Još ne znaš što ćeš raditi u životu, ali znaš da 2025. godine želiš biti na mjestu s kojeg potječu inovacije koje utječu na to kako živimo, radimo, putujemo, koristimo javni prijevoz, plaćamo račune i općenito pružamo i primamo usluge? Netokracija predstavlja Digitalnu karijeru, idealnu za tebe.

Namijenjena je svima onima koji žele proširiti svoje digitalne vidike. Nije važno s kojeg fakulteta ili smjera dolaziš jer je u digitalnoj ekonomiji naglasak upravo na multidisciplinarnosti. Dapače, iznenadit ćeš se koliko netehnoloških ljudi radi u tehnološkim tvrtkama. To potvrđuju i neki od dosadašnjih predavača poput Ide Pandur, osnivačice agencije ENTG te Marka Mišulića, osnivača start-upa Rentlio.

No ne moraš biti student jer je #DigitalnaKarijera namijenjena svim mladim ljudima koji razmišljaju o odabiru ili promjeni karijere. Sve što se od tebe očekuje jest velika želja da uz pomoć prednosti koje pružaju nove tehnologije stvaraš kreativne i inovativne projekte u području koje god izabereš. Mjesta ima za ekonomiste, pravnike, novinare, lingviste, medicinare i druge.

Godine 2015. #DigitalnaKarijera gostovala je u Slavoniji, točnije u Osijeku. Godinu kasnije pobjegla je na Jadran, odnosno u Zadar.Ta dva događaja okupila su preko 400 zainteresiranih, a ove su godine organizatori odlučili da je dovode onima koji je žele. Vrijednost i potencijal događaja prepoznao je i bonbon, jedan od najinovativnijih mobilnih operatera.

Na događaju će se razbijati mitovi o poduzetništvu, otkrivati mogućnosti zapošljavanja i dodatnih edukacija te pričati o digitalnim trendovima u različitim industrijama poput IT-a, marketinga i turizma. Cilj je obići Hrvatsku uzduž i poprijeko, no u 2017. godini bit će mjesta samo za neke gradove.

O tome koji će hrvatski grad prvi posjetiti Netokracijini partneri odlučuješ ti. Glasovanje se otvara 28. ožujka. Ako želiš biti među prvima koji će sudjelovati, glasovati i podržati događanje ili pokazati svoj interes, to možeš već danas na službenoj stranici.

FOTO: FACEBOOK/DIGITALNA KARIJERA