Radionica udruge CINAZ

Od starog jeansa i plastičnih vrećica do kul poklona

Traperice, koljeno, moda. Izvor: https://pixabay.com/en/jeans-fashion-ruptured-modern-828693/

CINAZ priprema idealnu radionicu recikliranja starog jeansa i plastičnih vrećica koja će se održati ove subote od 19 sati.

Ekološki ste osviješteni? Volite dati osobni dodir vlastitom modnom izričaju? Ili možda izraditi kul poklon za nekog sebi dragog?

CINAZ priprema idealnu radionicu za vas – recikliranje starog jeansa i plastičnih vrećica. Ove subote, 23. lipnja, od 19 sati, održat će je dugogodišnja volonterka Udruge – Petra Rundek.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane građane, a održat će se na području Dnevnog boravka KvarArta (parking iza Gradske knjižnice Zadar). Organizatori mole posjetitelje da donesu stari jeans i vrećice te po mogućnosti igle za heklanje i obične čvrste igle.

Komentari na članak

Vezani članci

Prva pomoć

Radionica u Klubu mladih Split

Doktor medicine održava besplatnu obuku prve pomoći

Igor Vuković, doktor medicine na specijalizaciji iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, u Klubu mladih Split održava radionicu prve pomoći kako biste se znali snaći u životno opasnim okolnostima.

koferi

Putopisno predavanje

CINAZ-ova volonterka o dogodovštinama sa studentima u dalekoj Armeniji

Na putopisnom predavanju Nikoline Gavranović saznajte sve o međuljudskim odnosima u Armeniji, o tome što povezuje Armence i Dalmatince, kako diše Erevan te brojne druge korisne zanimljivosti zbog kojih treba i osobno istražiti ovu državu.

6. Barcelona, Španjolska

Klub mladih „KLOOZ”

Besplatan kratak tečaj španjolskog jezika

Od ponedjeljka, 11. lipnja, jednom će se tjedno održavati tečaj španjolskog jezika namijenjen osobama bez ikakva predznanja.

FOTO

Besplatna radionica

Goals-agile and fragile: sve o postavljanju ciljeva i njihovu ostvarivanju

Novo je desetljeće pred nama i vrijeme je za postavljanje i ostvarivanje novih ciljeva i izazova. Kako ih postaviti i na koji način uspješno ostvariti predstavit će ti Dragan Knežević interaktivnom radionicom Goals-agile and fragile.

Preporuke i mišljenja mladih pronalaze svoje mjesto u eropskim politikama

Lokalne konzultacije u udruzi CINAZ

Preporuke i mišljenja mladih pronalaze svoje mjesto u europskim politikama

U tijeku je peti ciklus strukturiranog dijaloga s mladima posvećen životnim vještinama. Da bi se uključio što veći broj ljudi, udruga CINAZ pomaže provedbi konzultacija u Zadarskoj županiji.