Knjižnice grada Zagreba

Od sada ćete knjige moći posuđivati u bibliobusu na Cvjetnom naselju

Ljevak

Cvjetno naselje od sada je postalo jedno od stajališta bibliobusne službe Knjižnica grada Zagreba.

Stanari studentskog doma Cvjetno naselje, ali i svi ostali knjigoljupci mogu lagano pripremati svoje članske iskaznice jer je bibliobusna služba Knjižnica grada Zagreba otvorila svoje stajalište Cvjetno naselje.

Točna lokacija stajališta na kojemu se nalazi bibliobus jest pločnik iza OŠ Cvjetno naselje, a ondje će dolaziti svake druge srijede od 11:30 do 13:30, počevši od 5. veljače. Za posuđivanje vam je dovoljna iskaznica koju ste dobili učlanjivanjem u KGZ-u.

Čini se da ova novost nije mogla doći u boljem trenutku jer sada za posuđivanje knjiga potrebnih za pripremu ispita studenti neće morati otići daleko od Doma, a eventualne izmjene možete pratiti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

DriveIN kino

Hrvatska studentska asocijacija vas poziva

DriveIN kino počinje s programom ove subotu

Radi se o inovativnom projektu koji spaja svjetsku kinematografiju i vaše limene ljubimce, a u njemu ćete moći uživati na poligonu „Kockica” na zagrebačkom Cvjetnom naselju.

Upali lampicu i čitaj!

Mjesec hrvatske knjige 2015.

Danas se širom zemlje pale lampice i čitaju knjige

Sva današnja događanja dio su nacionalne inicijative Upali lampicu i čitaj! koja se održava u sklopu Mjeseca hrvatske knjige te se njome nastoji popularizirati knjigu i čitanje.

čitanje, e-knjiga https://pixabay.com/photos/kindle-ereader-tablet-e-reader-1867751/

Posudba e-knjiga

Nova aplikacija Knjižnica grada Zagreba mnogim će studentima olakšati pripremu za ispite

Uz pomoć Zaki Booka, prve hrvatske knjižnične aplikacije za posudbu e-knjiga, od 31. svibnja članovi Knjižnica grada Zagreba moći će posuđivati e-knjige.

Tribina Paralelni svijetovi - predavači

Zaključci tribine „Paralelni svjetovi”

„Kultura je pretpostavka da bi politika postojala”

Eageltonovo djelo „Kultura” prikazuje odnos kulture i politike te zašto ideologija nije i ne smije biti temeljem kulture. O glavnim točkama autora progovorili su profesorica Čačinović i profesor Puhovski na devetoj raspravi o kulturi u ciklusu tribina „Paralelni svjetovi”.

Muzej za umjetnost i obrt

Program u Muzeju za umjetnost i obrt i u Knjižnicama grada Zagreba

„Priče sa stilom” – muzejski, književni i kazališni programi koje podupire i Ministarstvo kulture

Posjetitelji će u rujnu, listopadu i studenome moći uživati u dramskim uprizorenjima Chaucera, Shakespearea i Calderóna de la Barce te u edukativno-kreativnim radionicama.