Okupljanje u organizaciji udruuge IPMA Young Crew Croatia

Novo izdanje nacionalne radionice u području upravljanja projektima

Papirologija

Ove godine zadnjeg vikenda u rujnu u Belom Manastiru okupit će se svi zainteresirani za područje upravljanja projektima kako bi kroz dvije radionice saznali nove trendove iz struke te uz stručnjake savladali nove projektne izazove.

Osmu godinu najveća udruga mladih voditelja projekata IPMA Young Crew Croatia u Hrvatskoj organizira okupljanje ambicioznih ljudi čija su područja interesa vezana uz upravljanje projektima – nacionalnu radionicu Project Management Workshop. Ovim događajem želi se sadašnjim i budućim voditeljima projekata pružiti mogućnost stjecanja novih znanja, upoznati ih s trendovima iz svijeta upravljanja projektima, omogućiti stjecanje i razmjenu novih iskustava te omogućiti umrežavanje s ostalim zainteresiranima.

Ove godine zadnjeg vikenda u rujnu, odnosno od 28. do 30. rujna, u Belom Manastiru okupit će se svi zainteresirani za područje upravljanja projektima kako bi kroz dvije radionice saznali nove trendove iz struke te uz stručnjake savladali nove projektne izazove. Svake godine udruga svojim sudionicima dovodi stručne i iskusne voditelje projekata iz cijele Hrvatske, ali i svijeta, što pokazuje sve veći interes te ujedno potvrđuje kvalitetu samih radionica.

Doc. dr. sc. Rebeka D. Vlahov s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu vodit će radionicu pod nazivom Projectland 101 – All you need to know about traditional project management na kojoj će se polaznici kroz interaktivnu igru upoznati s osnovama upravljanja projektima. Na cjelodnevnom susretu imat će mogućnost razviti svoju projektnu ideju od početka do finalizacije uz stručno vodstvo te naučiti kako uspješno voditi projekt.

Davor Čengija iz poduzeća CROZ svojom će radionicom Super-fast interactive introduction to Scrum na dinamičan način polaznike upoznati sa Scrumom, agilnim pristupom za upravljanje kompleksnim razvojem. Kako upravljati timom, planiranjem, analizom, voditi komunikaciju – sve će to znati nakon ovog susreta. Radionica se preporučuje i svim ljubiteljima Lego kockica jer će upravo to biti glavni materijal edukacije.

Trodnevna radionica u Belom Manastiru savršena je prilika za networking, učenje i zabavu te se pozivaju svi zainteresirani da zakorače u svijet upravljanja projektima i naprave novi iskorak u svojoj karijeri. Sve dodatne informacije pronađite na poveznici.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e, vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima i u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima. IPMA Young Crew Croatia ogranak je osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 21 do 35 godina. 

Komentari na članak

Vezani članci

Udruga zagorskih studenata

Udruga zagorskih studenata

Krenite i vi „Putevima Hrvatskog zagorja 2015“

Svi zainteresirani studenti mogu sudjelovati u projektu, no broj mjesta je ograničen, stoga požurite jer prijave traju do sutra, odnosno do 23. travnja.

Live Museum Split

Udruga Dioklecijanova legija

Traže se glumci za „Živi muzej”

Voliš glumiti? Dobro ti ide engleski jezik? Prijavi se, postani dio Živog muzeja i zaradi svoj glumački honorar!

Klub mladih

Program podrške

Splićani dobivaju platformu za razvoj poslovno-tehnoloških projekata

Pozivaju se svi zainteresirani na „meetup“ događaj povodom dvomjesečnog programa podrške pri razvoju poslovno-tehnoloških projekata. Održat će se 21. srpnja u Klubu mladih Split.

Očuvanje okoliša

Ključni ovomjesečni datumi

Međunarodni dani u lipnju

Lipanj krije mnoge svjetske i međunarodne dane koji nas upozoravaju na važnost zaštite ljudskoga dostojanstva, ali i na zaštitu prirode i okoliša bez kojih je naš život nezamisliv.

Filmska kamera

Crno-bijeli svijet na filmski način

Radionica crno-bijelog filma u Studentskom centru

U sklopu radionice polaznici će učiti o osnovama tehnike animacije s Bolex kamerom te istraživati mogućnosti filmske kemije u kreiranju specijalnih efekata na filmu.