Okupljanje u organizaciji udruuge IPMA Young Crew Croatia

Novo izdanje nacionalne radionice u području upravljanja projektima

Papirologija

Ove godine zadnjeg vikenda u rujnu u Belom Manastiru okupit će se svi zainteresirani za područje upravljanja projektima kako bi kroz dvije radionice saznali nove trendove iz struke te uz stručnjake savladali nove projektne izazove.

Osmu godinu najveća udruga mladih voditelja projekata IPMA Young Crew Croatia u Hrvatskoj organizira okupljanje ambicioznih ljudi čija su područja interesa vezana uz upravljanje projektima – nacionalnu radionicu Project Management Workshop. Ovim događajem želi se sadašnjim i budućim voditeljima projekata pružiti mogućnost stjecanja novih znanja, upoznati ih s trendovima iz svijeta upravljanja projektima, omogućiti stjecanje i razmjenu novih iskustava te omogućiti umrežavanje s ostalim zainteresiranima.

Ove godine zadnjeg vikenda u rujnu, odnosno od 28. do 30. rujna, u Belom Manastiru okupit će se svi zainteresirani za područje upravljanja projektima kako bi kroz dvije radionice saznali nove trendove iz struke te uz stručnjake savladali nove projektne izazove. Svake godine udruga svojim sudionicima dovodi stručne i iskusne voditelje projekata iz cijele Hrvatske, ali i svijeta, što pokazuje sve veći interes te ujedno potvrđuje kvalitetu samih radionica.

Doc. dr. sc. Rebeka D. Vlahov s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu vodit će radionicu pod nazivom Projectland 101 – All you need to know about traditional project management na kojoj će se polaznici kroz interaktivnu igru upoznati s osnovama upravljanja projektima. Na cjelodnevnom susretu imat će mogućnost razviti svoju projektnu ideju od početka do finalizacije uz stručno vodstvo te naučiti kako uspješno voditi projekt.

Davor Čengija iz poduzeća CROZ svojom će radionicom Super-fast interactive introduction to Scrum na dinamičan način polaznike upoznati sa Scrumom, agilnim pristupom za upravljanje kompleksnim razvojem. Kako upravljati timom, planiranjem, analizom, voditi komunikaciju – sve će to znati nakon ovog susreta. Radionica se preporučuje i svim ljubiteljima Lego kockica jer će upravo to biti glavni materijal edukacije.

Trodnevna radionica u Belom Manastiru savršena je prilika za networking, učenje i zabavu te se pozivaju svi zainteresirani da zakorače u svijet upravljanja projektima i naprave novi iskorak u svojoj karijeri. Sve dodatne informacije pronađite na poveznici.

Hrvatska udruga za upravljanje projektima (HUUP) punopravna je članica IPMA-e, vodeće svjetske neprofitne organizacije za upravljanje projektima i u Hrvatskoj se bavi razvijanjem i promicanjem profesionalizacije u području upravljanja projektima. IPMA Young Crew Croatia ogranak je osnovan pod okriljem HUUP-a te je dio međunarodne obitelji mladih voditelja projekata koja okuplja ljude iz područja upravljanja projektima i studente od 21 do 35 godina. 

Komentari na članak

Vezani članci

Znanstveni kutak

Klub mladih Split

3. izdanje Znanstvenog kutka na temu "Kako organizirati Festival znanosti"

Tema 3. izdanja Znanstvenog kuta je „Na valovima svjetlosti u budućnost ili Kako organizirati Festival znanosti?“

Pravni fakultet/Sveučilište

Kamo nakon prava?

Dani karijere na Pravnom fakultetu u organizaciji Alimente

Glavni cilj je podsjetiti studente na razlog upisa Pravnog fakulteta, ukazati na mogućnosti koje pruža pravna struka te pružiti perspektivu o stanju na tržištu rada budućeg zanimanja.

Split noću

Diss The Piss osvaja

Epilog splitske radionice „City Acupuncture˝

Žiri je nakon multidisciplinarne petodnevne radionice odabrao najbolje od ponuđenih ideja revitalizacije kotara Varoš.

Nagrađeni radovi

ISUM-ov projekt „Mali pokretači promjena”

Izložba dječjih radova i konferencija u sklopu projekta „Mali pokretači promjena”

Svi zainteresirani mogu se priključiti ovo događaju 12. 7. 2018. u prostorijama Mjesnog odbora Sveti Duh na adresi Sveti Duh 26 s početkom u 15:00.

Centar robotike Futura

Sveučilište u Dubrovniku

Informatički klub Futura predstavlja novi projekt „Centar robotike”

Nakon uvodnog dijela, do 13 sati moći će se pogledati oprema koja će se koristiti na radionicama i natjecanjima.