Radionica za novinare

Novinarstvo u Habsburškoj Monarhiji

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

U Zadru će se 22. travnja održati radionica za novinare na temu novinarstva u Habsburškoj monarhiji. Svi su zaniteresirani dobrodošli.

U prostorijama Doma Hrvatske mladeži u Zadru u četvrtak, 22.travnja, u 10:30 održat će se novinarska radionica pod nazivom Carevinsko vijeće - djelovanje i recepcija.

Riječ je o dijelu projekta Raspad Habsburške Monarhije i transformacije na istočnojadranskom prostoru (1917. – 1923.) koji financira Hrvatska zaklada za znanost.

Na radionici će izlaganja imati Marko Trogrlić, Luka Knez i Krešimir Baljkas, a svi detalji radionice nalaze se na službenom plakatu.

Komentari na članak

Vezani članci

Poslovna komunikacija

Razvoj osobnih vještina

CINAZ organizira soft skills radionicu, sudjelovanje besplatno

– Ova radionica upravo želi potaknuti taj razvoj osobnih vještina koje mladima mogu omogućiti prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao, koje su bitne pri zapošljavanju općenito, a koje se ujedno uvelike odražavaju i na kvalitetu svih ostalih aspekata života. – poručuju iz CINAZ-a.

Novci izbliza

Posao.hr poziva

Razmišljate nakon studiranja postati poduzetnik? Prijavite se na besplatnu edukativnu radionicu!

Portal posao.hr organizira jednodnevnu besplatnu radionicu „Postavite temelje uspješne tvrtke" i poziva sve poduzetnike početnike da iskoriste savjete vrhunskih stručnjaka

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Besplatna radionica

Izradom prirodne kozmetike protiv skupih preparata

Radionica izrade prirodne kozmetike održat će se 3. lipnja u prostorijama udruge CINAZ. Prijaviti se mogu svi zainteresirani za korištenje prirodnih resursa u brizi za zdravlje i njegu.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1920254_600417610034444_2078947267_n.jpg?oh=d12935bfe4410c5bd01927e759f0eede&oe=5998BB5A

Summer Camp Ericsson Nikola Tesla

Prijavite se na Ljetnu radionicu Ericcsona Nikole Tesle

Do 20. travnja možete se o prijaviti na Summer Camp Ericssona Nikole Tesle te steći iskustvo u istraživanju i razvoju softvera!

Računala

Fakultet organizacije i informatike

Ovogodišnja konferencija CECIIS 2018 okupit će svjetske znanstvenike i stručnjake

Konferencija o digitalnoj transformaciji koja će se održati od 19. do 21. rujna predstavit će istraživačke, znanstvene i stručne radove s područja informacijskih i inteligentnih sustava.