Radionica za novinare

Novinarstvo u Habsburškoj Monarhiji

https://pixabay.com/en/adult-blur-book-business-color-1850177/

U Zadru će se 22. travnja održati radionica za novinare na temu novinarstva u Habsburškoj monarhiji. Svi su zaniteresirani dobrodošli.

U prostorijama Doma Hrvatske mladeži u Zadru u četvrtak, 22.travnja, u 10:30 održat će se novinarska radionica pod nazivom Carevinsko vijeće - djelovanje i recepcija.

Riječ je o dijelu projekta Raspad Habsburške Monarhije i transformacije na istočnojadranskom prostoru (1917. – 1923.) koji financira Hrvatska zaklada za znanost.

Na radionici će izlaganja imati Marko Trogrlić, Luka Knez i Krešimir Baljkas, a svi detalji radionice nalaze se na službenom plakatu.

Komentari na članak

Vezani članci

delfi

Međunarodna radionica o antičkoj drami

Traju prijave za kazališnu radionicu u Grčkoj

Svi oni koji žele znati nešto više o antičkoj grčkoj drami, mogu se prijaviti na radionicu koja će se održavati u Grčkoj. Rok prijave je do 1. svibnja.

N1 ljetna novinarska radionica

Naučite osnove novinarskog posla na televiziji

Besplatna N1 ljetna novinarska radionica

N1 televizija ovo ljeto organizira besplatnu šestotjednu radionicu koja studentima i diplomiranim novinarima daje priliku za stjecanje znanja o osnovama rada u televizijskom novinarstvu.

Pisanje

Časopis Ka/Os

Studenti komparativne književnosti traže mlade pjesnike i prozaike

Natječaj za objavu studentskih umjetničkih tekstova časopisa Ka/Os otvoren je do kraja zimskog semestra akademske godine 2016/2017.

S diplomom u turizam

Panel-rasprava

Neka diploma bude tvoj as u rukavu za bavljenje turizmom

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta poziva te na sudjelovanje u panel-raspravi pod nazivom „S diplomom u turizam“. Kako bi vam se što bolje približila tema rasprave i rad u turizmu, prethodit će joj radionica iznenađenja.

Liječnik

Muzejska ordinacija zabave

Doktori zabave otkrivaju kako bogovi liječe ljude u Arheološkom muzeju u Zagrebu

Arheološki muzej u Zagrebu pronašao je recept za zabavu! Tijekom proljetnih praznika organizira niz radionica o tajanstvenim životnim tekućinama, čudesnom ljudskom organizmu i božanskom liječenju.