EDEN Young Scholar Award 2017.

Nikola Kadoić, asistent s FOI-ja, nagrađen za najbolji rad mladog znanstvenika

Nikola Kadoić

Sredinom lipnja u Švedskoj se održala konferencija EDEN, značajna za područje primjene ICT tehnologija u obrazovanju. Za njena trajanja prezentiran je rad FOI-jevog mladog znanstvenika čiji je rad proglašen najboljim.

Nikola Kadoić, asistent na FOI-jevoj Katedri za organizaciju i na Katedri za kvantitativne metode dobio je nagradu za najbolji rad mladog znanstvenika, EDEN Young Scholar Award 2017. Riječ je o radu Effective strategic decision making on open and distance education issues napisan u suautorstvu s prof. dr. sc. Blaženkom Divjak i izv. prof. dr. sc. Ninom Begičević Ređep te za ostala dosadašnja postignuća vezana uz e-learning.

Rad je prezentiran na konferenciji EDEN (European Distance and E-Learning Network), koja je u razdoblju od 13. do 16. lipnja održana u švedskom gradu Jönköpingu pod sloganom Diversity Matters! Radi se o značajnoj konferenciji za područje primjene ICT tehnologija u obrazovanju na kojoj se okupilo dvjestotinjak sudionika iz svih dijelova svijeta koji su predstavili svoje radove/postere o aktualnim istraživanjima i njihovim rezultatima, aktualne projekte te održali razne radionice.

Veliko je to priznanje mladom znanstveniku, naročito ako sadržaj i kvaliteta rada proizlaze iz teme doktorske disertacije, a koja je vezana uz projekt Nacionalne zaklade za znanost HigherDecision, voditeljice prof. dr. sc. Blaženke Divjak. Rad je vezan uz razvoj nove višekriterijske metode odlučivanja koja podržava modeliranje zavisnosti među kriterijima odlučivanja.

Financijski dio nagrade sponzorirala je organizacija SADE (Swedish Association for Open and Distance Education), profesionalna organizacija koja uključuje sve koji se bave otvorenim, online i fleksibilnim učenjem na daljinu u Švedskoj. Nagradu su na prijemu dobrodošlice uručili predsjednik i zamjenica predsjednika te organizacije, Ulf Sandström i Ebba Ossiannilsson.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija "Izazovi u mobilnosti mladih osoba s invaliditetom“

Zaključci konferencije u organizaciji Udruge ZAMISLI

Za sudjelovanje u projektima mobilnosti osobama s invaliditetom potrebna pomoć dviju do pet osoba!

Kao osobe s različitim vrstama invaliditeta, čiji su izazovi u mobilnosti vrlo različiti, govornici su se usuglasili da je ravnopravno sudjelovanje osoba s invaliditetom u projektima mobilnosti bez pomoći asistenta – nemoguće.

Savjet mladih Grada Zagreba

Savjeta mladih Grada Zagreba poziva na

Konferencija „Zagreb za udruge mladih“

Savjet mladih Grada Zagreba poziva sve udruge mladih i udruge za mlade na konferenciju pod nazivom "Zagreb za udruge mladih".

Lea Brezar

Blic-intervju

Lea Brezar: Postani SUPERJUNAK svog poslovanja

Kako prijeći granicu na stranu pozitivnog liderstva, kako uspjeti kao dobar čovjek te dugoročno uspjeti upravljati vremenom, poslom i ljudima, otkrila nam je Lea Brezar, CEO Dhar medie, koja je ujedno i organizator konferencije SUPERJUNACI BIZNISA „Tijelo, um, duh.”

https://pixabay.com/en/literature-book-adult-education-3068940/

Norveški dani u Rijeci

Konferencija na Filozofskom propituje mogućnost uvođenja obrazovanja za demokraciju u obrazovni sustav

Konferencija pod nazivom „Obrazovanje za demokraciju – Aktivni građani od učionice do zajednice” koja će se održati 23. travnja na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci otvorila je poziv za prijave za sudjelovanje sve do 17. travnja 2018. godine.

Tina Lee Odinsky-Zec

Konferencija tvrtke CROZ

QED 2018: Eksperimentima do uspjeha na svim područjima

Pojam eksperimenta u poslovnom segmentu na novom izdanju QED-a promatrat će se u kontekstu strategije, prodaje, razvoja, timskog rada, procesa, alata itd. O ovoj temi govorit će Tina Lee Odinsky-Zec, direktorica centra inovacija i poduzetništva na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa i mnogi drugi.