LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
otvorene prijave

Natječaj za godišnje nagrade društva mladim znanstvenicima i umjetnicima u 2023.

Godišnje nagrade dodjeljuju se za iznimna postignuća u svim znanstvenim i umjetničkim područjima, uključujući znanstvene radove, tehnička dostignuća, i umjetnička ostvarenja.

Godišnje nagrade dodjeljuju se za iznimna postignuća u svim znanstvenim i umjetničkim područjima, uključujući znanstvene radove, tehnička dostignuća, i umjetnička ostvarenja.

Društvo sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu objavljuje Natječaj za dodjelu Godišnjih nagrada mladim znanstvenicima i umjetnicima u 2023. godini, s ciljem poticanja znanstveno-istraživačke i umjetničke djelatnosti.
 

Detalji natječaja


Godišnje nagrade dodjeljuju se za iznimna postignuća u svim znanstvenim i umjetničkim područjima, uključujući znanstvene radove, tehnička dostignuća, i umjetnička ostvarenja. Ukupno će se dodijeliti deset nagrada.
 


VEZANO: MBA Croatia Gala 2023 – dekanici TVZ-a dodijeljena nagrada



Pristupnici moraju imati manje od 35 godina, biti zaposleni na fakultetima, akademijama ili institutima u Zagrebu, te biti dopisni članovi Društva. Članstvo se potvrđuje uplatom godišnje članarine od 24 eura.

Godišnja nagrada se sastoji od povelje i novčanog iznosa od 350 eura. Svaki nagrađeni autor prima povelju, a novčani iznos dijeli se autorima na jednake dijelove u slučaju više autora ili izvođača.
 

Rokovi i način prijave


Prijave se primaju e-poštom na adresu dsnzagreb1919@gmail.com od 1. prosinca 2023. do 15. siječnja 2024. godine. Rezultati će biti objavljeni najkasnije do 28. veljače 2024. godine.
 


VEZANO:Europsko statističko natjecanje za srednjoškolce uz vrijedne nagrade



Prijave trebaju sadržavati:

Popunjeni obrazac prijave pristupnika za Godišnju nagradu Društva, kratki životopis pristupnika, za znanstveno ostvarenje: skenirani primjerak znanstvenog rada ili tehničkog dostignuća, za radove s više autora: izjava o vrsti i opsegu doprinosa radu te suglasnost ostalih autora za pristup natječaju, za umjetničko ostvarenje: dokaz o održanom umjetničkom djelu (koncert, izložba, predstava, i slično), te potvrdu o uplati godišnje članarine.

Pristupnici će biti obaviješteni o pravovremenom i urednom zaprimanju njihove prijave. Dodatne informacije dostupne su na službenim stranicama Društva sveučilišnih nastavnika i drugih znanstvenika u Zagrebu.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA