LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„The Geek Gathering" 2014.

Nahranite „geeka" u sebi!

Već drugu godinu zaredom se od 8. do 10. svibnja u Osijeku održava najveća geekovska konferencija na ovim prostorima - „The Geek Gathering”!

Već drugu godinu zaredom se od 8. do 10. svibnja u Osijeku održava najveća geekovska konferencija na ovim prostorima - „The Geek Gathering”!

Drugu godinu zaredom se od 8. do 10. svibnja u Osijeku održava „The Geek Gathering” - konferencija renomiranih međunarodnih stručnjaka iz programiranja. Osim znanja koje ćete steći o programiranju, očekuje vas puno dobre zabave iz retrogaminga, tulumarenja te ostalih kulturnih sadržaja i slavonskih delicija.

Neka od poznatijih „geek lica” koja su potvrdila svoj dolazak su: Douglas Crockford, Zoltan Nemeth, Rob Ashton i Harry Roberts.

Organizatori nude sljedeće cijene kotizacija:

  • do 16. veljače 2014. godine cijena za dva dana konferencije iznosi 1000 kn
  • do 13. travnja 2014. godine cijena iznosi 1400 kn (u istom periodu vrijedi i posebna grupna ponuda – za pet kupljenih kotizacija, dvije se dobivaju na poklon)
  • od 14. travnja do 9. svibnja 2014. godine cijena kotizacije iznosi 1900 kn
  • cijena radionica koje će se održati 8. svibnja 2014. godine iznosi 300 kn

Cijena kotizacije za sve članove udruge Osijek Software City iznosi 600 kn. Za sve koji odluče prisustvovati konferenciji osiguran je jeftiniji smještaj u Hotelu Osijek po cijenama od 315 do 750 kuna za noćenje.

Nahranite geeka u sebi, saznajte što se događa u svijetu programiranja i ono najbitnije - dobro se zabavite!

Za više informacije posjetite službenu stranicu konferencije.

FOTO: AGBEAT.COM